€ 53,00
€ 35,55
Bespaar 33% (€ 17,45)
Promotie
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Ymea Dag En Nacht Nieuwe Formule Duo

Ymea Dag & Nacht is een unieke formule die aparte capsules heeft voor overdag en 's nachts. Overdag helpt Ymea Dag & Nacht bij overgangsverschijnselen en 's nachts bij een goede nachtrust. 

Ymea Dag & Nacht is een natuurlijk product dat helpt bij overgangsverschijnselen en om lekker te slapen.
Overdag:
 • Helpt bij opvliegers en transpireren
 • Helpt bij wisselende stemmingen en rusteloze gevoelens
's Nachts:
 • Helpt bij nachtelijk transpireren
 • Helpt om lekker te slapen
Tijdens de overgang neemt de productie van oestrogeen ongelijkmatig af. Daardoor ontstaan schommelingen in het lichaam, die overgangsverschijnselen kunnen veroorzaken als opvliegers, wisselende stemmingen, vermoeidheid en nachtelijk transpireren. Het nachtelijk transpireren en de lichamelijke en mentale veranderingen tijdens de overgang kunnen invloed hebben op de nachtrust. 

De ingrediënten van Ymea Dag & Nacht zijn yam, hop en Vitex agnus-castus extract in de dagcapsule en melisse, hop, Vitex agnus-castus extract en melatonine in de nachtcapsule. Zo helpt het enerzijds bij typische overgangsverschijnselen en anderzijds bij een goede nachtrust. Ymea Dag & Nacht is een fytoproduct. Bij fytoproducten worden als actieve stoffen plantenextracten gebruikt, die niet worden verdund.

Het natuurlijke extract melisse in de nachtcapsule helpt te ontspannen en draagt bij aan een goede nachtrust. Vitex agnus-castus helpt bij overgangsverschijnselen, zoals nachtelijk transpireren. Verder bevat de nachtcapsule melatonine, een lichaamseigen stof. Zo helpt Ymea Dag & Nacht om lekker te slapen.

Indicatie

Ymea Dag & Nacht is een natuurlijk product dat klachten tijdens de menopauze verlicht en je een goede nachtrust biedt.

Gebruik van Ymea Dag En Nacht Nieuwe Formule Duo

Neem één witte dagcapsule ’s ochtends na het ontbijt met water in en neem één blauwe nachtcapsule 's avonds voor het slapen gaan met water in. Aanbevolen dosering niet overschrijden. 

Ymea Dag & Nacht is een natuurlijk product dat gedurende de gehele overgang kan worden gebruikt.

Ingrediënten Ymea Dag En Nacht Nieuwe Formule Duo

Cimicifuga Racemosa-extract, Melisse-extract, Rozewortelextract, Valeriaanextract, Passiebloem-extract, Vitamine 6.
Ymea Dag En Nacht Nieuwe Formule Duo 2x64 capsules
€ 53,00
€ 35,55

Laatste reviews en ervaringen met Ymea dag en nacht nieuwe formule duo

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had ontzettend vel last van opvliegers en nachtelijk transpireren. Ik neem het nu al enkele weken in en het is toch al iets beter. Ik wordt nu gemiddeld maar twee keer per nacht meer wakker, overdag is het ook verbeterd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ymea dag en nacht , is een uitstekende middel om de menopose te helpen doorstaan. Wel is waar dat men een paar dozen moet bezigen. Maar het loont de moeite.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product nog maar een week en heb nu al minder opvliegers. Nu moet ik er nog een gewoonte ervan maken om 's avonds de capsule niet te vergeten.

Ymea Dag En Nacht Nieuwe Formule Duo kopen

Je kan Ymea Dag En Nacht Nieuwe Formule Duo van het merk Ymea, geproduceerd door OMEGA PHARMA BELGIUM NV , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Ymea of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
50+ > Menopauze