€ 35,95
€ 32,90
Bespaar 8% (€ 3,05)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Ymea Dag En Nacht Duopack

Ymea Dag & Nacht is een nieuwe formule die aparte capsules heeft voor overdag en 's nachts. Overdag helpt Ymea Dag & Nacht bij opvliegers, wisselende stemmingen en vermoeidheid en 's nachts bij nachtelijk transpireren en om lekker te slapen.

Waarbij helpt Ymea Dag & Nacht
Ymea Dag & Nacht is een natuurlijk middel dat helpt bij overgangsverschijnselen en om lekker te slapen.

Overdag
• Helpt bij opvliegers
• Helpt bij wisselende stemmingen en vermoeidheid

's Nachts
• Helpt bij nachtelijk transpireren
• Om lekker te slapen en uitgerust wakker te worden

Gebruik van Ymea Dag En Nacht Duopack

Neem één witte dagcapsule ’s ochtends na het ontbijt met water in en neem één blauwe nachtcapsule 's avonds voor het slapen gaan met water in.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Ymea Dag & Nacht is een natuurlijk product dat gedurende de gehele overgang kan worden gebruikt.
Ymea Dag En Nacht Duopack 2x64 capsules
€ 35,95
€ 32,90
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Ymea dag en nacht duopack

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik ymea dag en nacht neem heb ik enorm minder last van warmteaanvallen of gemixte gevoelens. Ik slaap er veel beter door en heb geen nachtelijke zweetaanvallen niet meer in de nacht. Ik beveel dit product dus zeer aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede beschrijving op de site, snelle levering en zeer tevreden van het product, helpt echt bij mij! Ik zou iedereen met deze klachten dit middel aanraden!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kocht dit product voor mijn moeder. Ze had enorm last van opvliegers en sliep ook niet meer zo goed. Sinds ze Ymea gebruikt vertelde ze me dat haar opvliegers toch verminderd zijn en dat haar slaapkwaliteit enorm is toegenomen. Ze blijft dit product gebruiken en is zeer tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat ik van de huisarts geen medicijnen met hormonen mag. Ben ik Ymea gaan nemen. Ymea werkt voor mij prima. Ik heb veel minder opvliegers en slaap ook beter. Minder transpiratie. En de dubbele verpakkingen bij Farmaline zijn in verhouding aanzienlijk goedkoper als bij de plaatselijke drogist.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fantastisch middel tegen de opvliegers, neem trouw iedere avond en dag het middel in, en voel me goed, ik neem ook wel extra oestrogeen in, dat wel maar dat samen met Ymea heb ik nergens last meer van...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor vrouwen tijdens de menopauze geeft dit voedingsupplement een betere nachtrust en het help ook voor een rustigere nacht tevens helpt het overdag tegen opvliegers
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  voor mij helpt ymea dag en nacht heel goed.in de dag veel minder opvliegers.vroeger kon ik niet slapen omdat ik steeds veel te warm had.nu slaap ik heel rustig.ymea duopack is dan nog een stuk goedkoper ook.zou niet meer zonder kunnen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Beste plaats op het internet om dit product te kopen, aangezien het is niet langer beschikbaar is in de UK. Het werkt echt, mijn partner neemt het om symptomen van menopause tegen te gaan. Bedankt voor uw snelle en vriendelijke service, Farmaline!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het werkt goed,ben er tevreden van,is zeker aan te raden voor anderen,is ook een natuurlijk produkt en is ook zeer goedkoop dan bij andere apothekers hier
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben tevreden echte aanrader mijn klachten opvliegers en stemming wisseling zijn zo goed als verdwenen. ..duurde wel aantal dagen voordat het werkte Maar ben zeer tevreden kortom een aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het helpt mij prima, helemaal geen opvliegers meer. En ik slaap prima, dus voel me helemaal top!!!! Andere middelen gebruikt maar geven niet het resultaat zoals Ymea dat doet. Voor mij dus niets anders meer!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Met deze pilletjes heb ik terug een rustige slaap, en kan terug een hele nacht doorslapen. De andere typische pre-menopauze kwaaltjes zijn ook fel afgenomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben 51 jaar en behalve slecht slapen heb ik niet veel last van de menopauze,maar dat slecht slapen en 7-8 keer per nacht wakker worden werd echt een probleem, stond er nogal twijfelachtig tegenover, maar mij heeft dit echt gehopen, ben veel rustiger overdag en slaap veel beter 's nachts!

Ymea Dag En Nacht Duopack kopen

Je kan Ymea Dag En Nacht Duopack van het merk Ymea, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Ymea of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
50+ > Menopauze