€ 79,95
€ 51,97
Bespaar 35% (€ 27,98)
Promotie -35% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van XLS Medical Vetbinder 180 tabletten

Omschrijving van XLS Medical Vetbinder

XL-S Medical Vet Binder + vitamines bevat de klinisch bewezen vetbinder Litramine, een gepatenteerd vezelcomplex van natuurlijke en organische oorsprong.

XL-S Medical Vet Binder + vitamines is een effectief middel voor gewichtsbeheersing, wanneer het gebruikt wordt in combinatie met een caloriearm dieet en de juiste fysieke inspanning. XLS Medical Vet Binder + vitamines is bewezen veilig en heeft geen gekende neveneffecten.

XLS Medical Vet Binder heeft een bewezen effect op het verzadigingsgevoel: 80% van de patiënten rapporteerde een matig tot sterk gevoel van verzadiging.
XLS Medical Vet Binder heeft een uniek, drievoudig effect:
 • Bindt tot 28 % van de opgenomen vetten
 • Remt de eetlust en de drang naar zoetigheid
 • Verbetert de darmtransit

XLS Medical Vet Binder is ook goed voor uw gezondheid en heeft een bewezen effect op:
 • Verlaging van de cholesterol
 • Vermindering van het metabool syndroom

Bekijk hoe XLS Medical werkt in uw lichaam:
XLS Medical Vet Binder met vitamines bindt tot 28 % van de voedingsvetten in de maag door de vetmoleculen te absorberen en ze om te zetten in een vet-vezelcomplex. Het garandeert een optimale vetbinding in de eerste fase; in de tweede fase worden in vet oplosbare vitamines vrijgegeven om een optimale vitamineabsorptie te garanderen.

Het voortreffelijke vetabsorptievermogen van XLS Medical Vet Binder is aangetoond in talrijke klinische studies: • XLS Medical Vet Binder vermindert de vetabsorptie met wel 28 % zonder bijwerkingen
 • XLS Medical Vet Binder verlaagt de LDL-cholesterol (slechte cholesterol) met 10 % binnen 14 dagen.
 • XLS Medical Vet Binder vermindert het metabool syndroom met 39 % binnen 42 dagen.
 • XLS Medical Vet Binder heeft een bewezen effect op het verzadigingsgevoel: 80 % van de patiënten meldde een matige tot sterke toename van het verzadigde gevoel.
 • XLS Medical Vet Binder helpt u tot 3x meer gewicht te verliezen dan met diëten alleen. 


Al deze resultaten worden bereikt zonder bijwerkingen.

1. In vivo placebogecontroleerde, dubbelblinde klinische pilootstudie, uitgevoerd door het CERN, (Centre d’Enseignement et de Recherche en Nutrition) in Frankrijk, 2003.
2. In vivo, 2-armige, gerandomiseerde, placebogecontroleerde, dubbelblinde studie, uitgevoerd in Duitsland, 2009.
3. Dubbelblind, gerandomiseerd, placebogecontroleerd, cross-over klinisch onderzoek om het effect te evalueren van Litramine op de fecale vetuitscheiding bij gezonde proefpersonen, Duitsland, 2012.
4. Linarès E. et al., The effect of NeOpuntia on Blood Lipid Parameters – Risk Factors for the Metabolic Syndrome (Syndrome X), Advances in Therapy, September/October 2007.

Indicatie

XLS Medical Vet Binder is een gecertificeerd medisch hulpmiddel voor gewichtsbeheersing, op basis van een uniek en gepatenteerd vezelcomplex (Litramine), bestaande uit onder meer gedehydrateerde cactusbladeren.
Het product is verrijkt met essentiële vetoplosbare vitaminen A, D en E om de verlaagde beschikbaarheid van deze vitamines door de verminderde vetabsorptie te compenseren. Het is klinisch bewezen dat XLS Medical Vet Binder tot 27,4% vetten uit voedsel kan binden. Naast het binden van vet, zorgt dit product ook voor een toename van het verzadigingsgevoel en draagt het bij tot het behoud van een normaal cholesterolgehalte.

Gebruik van XLS Medical Vetbinder

Hoe moet u XLS Medical Vet Binder nemen? 

 • Neem 3 x 2 tabletten/dag. 
 • Als u eet, moet u de tabletten nemen na de maaltijden met vloeistof. 
 • Neem maximaal 6 tabletten per dag. 
 • Neem XLS Medical Vet Binder gedurende een maand of langer, afhankelijk van hoeveel gewicht u wilt verliezen. 


Gebruik je in vet oplosbare medicatie?
Dan is het advies om 2 uur na inname van de Vetbinder te wachten met het innemen van deze medicatie. Voorbeelden van in vet oplosbare medicatie zijn de orale anticonceptiepil, diabetesmedicatie en cholesterolverlagende middelen.

Ingrediënten XLS Medical Vetbinder

Wat zijn de hoofdingrediënten van XL-S Medical Vetbinder?
LitramineTM, vitamine A (retinol), vitamine D (cholecalciferol) en vitamine E (alfa-tocoferol).

Totale hoeveelheid vitamines in 6 tabletten:

 • Vitamine A 800µg
 • Vitamine D 5µg
 • Vitamine E 10mg


Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen, zout of conserveermiddelen. 

Bijwerkingen van XLS Medical Vetbinder

XL-S Medical is gemaakt van natuurlijk verkregen cactusbladeren, die mild zijn op je gestel. Doordat het een gecertificeerd medisch hulpmiddel klasse IIb is wordt XLS-Medical beschouwd als een goed te verdragen product. Bijwerkingen die zijn gerapporteerd kwamen zeer zelden voor (≤0.01%). Deze overgevoeligheidsreacties werden gekenmerkt door voedselallergieën, zoals huiduitslag, jeuk, lichte zwelling en milde maagdarmklachten. In dergelijke gevallen moet de behandeling worden gestaakt. Als onderdeel van het certificeringproces is dit product voor meerdere veiligheidstests, die opgesteld zijn volgens de internationale normen voor de veiligheid van medische hulpmiddelen, geslaagd. Het is niet aanbevolen de dosering van zes tabletten per dag te overschrijden.

Waarschuwing

 • XL-S Medical Vetbinder is niet geschikt voor vrouwen die zwanger zijn, of zwanger willen worden, noch voor vrouwen die borstvoeding geven. Verder is de Vetbinder niet geschikt voor personen die jonger dan 18 jaar zijn, een BMI lager dan 18.5 hebben, één maal per week of vaker Retinol consumeren (dit zit bijvoorbeeld in lever of lever-producten) en personen met een risico op osteoporose (bijvoorbeeld vrouwen in de menopauze en senioren).
 • Dit product is rijk aan vezels. Hierdoor kunnen sommige gebruikers milde constipatie ervaren als ze niet voldoende water drinken. In zeer zeldzame gevallen kan men maagpijn of winderigheid ervaren. Onze tip: Zorg ervoor dat je genoeg blijft drinken. Dit betekent per dag zo'n 2 - 2,5 liter water, koffie, thee, bouillon, frisdranken zonder suiker. Wat verder kan helpen is meer bewegen. Hierdoor ontspannen je spieren die rondom je darmen liggen en raak je de overtollige lucht kwijt.
€ 79,95
€ 51,97

Laatste reviews en ervaringen met Xls medical vetbinder

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  XLS Medical Vetbinder werkt prima als ondersteuning bij het afvallen. Is geen wondermiddel maar tezamen met sporten en wat letten op de voeding geeft dit snel resultaat!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Product gekocht om mijn cholesterol niveau te verlagen en niet om gewicht te verliezen, te volgen tijdens mijn volgende bloedonderzoek. De tabletten zijn een beetje groot om te slikken als niet geproduceerd zonder bijwerkingen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Nog niet zo.lang mee bezig Honger gevoel neemt wel wat.af Ook vlottere stoelgang Op de weegschaal.nog geen verandering jammer genoeg maar kan misschien nog komen bij langer gebruik
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prijs kwaliteit is het zeker een aanrader. het heeft een positieve werking op het lichaam en het daarbij horende gemoedsrust wat dan de moed en kracht geeft om het verder te gebruiken.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Product geeft enige werking in het begin .Maar , na enige tijd , helpt het niet meer. In het begin verloor ik 2 kg op een periode van 1 maand, dit mede door een agressief training programma op het vlak van bewegen. Nadien terug 2 à 3 kg bij gekregen ondanks minder eten en bewegen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt wel als verbinder , heb ik de indruk, maar zeer traag resultaat! Wordt gewoon ook een gewoonte om het regelmatig in te nemen! Geen bijsmaak, goed voor de maag te verdragen . Prijs is wel wat hoog, maar toch pak goedkoper dan bij de apotheker! Hopelijk goed resultaat op lange termijn!!
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben er nog niet zo lang geleden mee begonnen, maar ik had de beste resultaten verwacht. Ik zie niet veel verschil of ik het neem of niet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is vrij duur maar geeft wel resultaat, het helpt toch wat vooral als je vettig eten eet. Het kan dan wel wat diarree geven maar dat is dan wel omdat het werkt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  2kg afgevallen ben nog maar 2 weken bezig dus moet ik nog wat afwachten voor werkelijk resultaat.hopelijk nog heel wat kilootjes. Anders moet ik misschien combineren met suikerverbrander
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het nemen van Xls Medical is zeer eenvoudig, afhankelijk van de aanbevelingen op basis van uw gewicht, het werkt perfect als je voldoet aan de aanbevolen behandeling, ik ben 32 kilo afgevallen en ik ben in twee jaar tijd van maat 48 naar 38 gegaan, je moet ook je dieet aanpassen, dit product helpt je gewicht te verliezen, het is geen wondermiddel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk en is van groene tjee gemaakt en af en toe eens zondigen kan geen kwaad ikzelf eet hewoon maar wel gezond ook gemakkelijk om mee te nemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super voor gebruik. Bijsluiter is goed en volledig. Handig om mee te nemen als je weg gaat. 3x2 tabletten per dag zijn niet te veel. Hopelijk geeft het binnen 1maand al zijn effect.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben nog even aan het wachten op resultaten.... Na drie weken merk ik nog geen verschil. Ik had gehoopt dat het de stoelgang zou verbeteren door het niet opnemen van de vetten, maar ook dit gebeurt helaas niet....
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer effectief in aanvulling op XLS Medical Max Strength. Met deze twee geneesmiddelen ben ik in 3 maanden tijd 10 kg afgevallen. U moet echter een persoonlijke inspanning leveren om uw consumptie van vergrotende producten (in mijn geval chocolade) te verminderen en vermijden dat u tussen de maaltijden door eet (laat uw maag 5 tot 6 uur rusten!).
 • 1/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  In behandeling voor 2 weken, verloor ik..... 49,34€. Zoals aangegeven neem ik 2 tabletten na elke matige maaltijd (met een groot glas water), en ik beperk de extra's zoveel mogelijk. en op sommige dagen kom ik aan, naast het gevoel van een opgeblazen maag.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  gemengd resultaat: zeer trage en teleurstellende resultaten in de finale. Het regelmatig innemen ervan volgens de instructies heeft niet het gewenste resultaat opgeleverd. De reclametrommel was te sterk.......
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  geeft prachtig resultaat, moet wel geduld hebben , resultaat bekomen met voldoende beweging en gezonde voeding, is een aanrader ook voor mensen met cholesterol problemen!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben net begonnen met dit programma en ik ben er tevreden mee en ik begin langzaam maar zeker resultaten te zien, met sport als toevoeging zullen de resultaten effectiever zijn
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  4 - nav een gesprek met een vriendin werd mij dit produkt aangeraden. je moet er natuurlijk zelf wat voor doen, maar dit produkt maakt de inspanning wel waard.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit is niet de eerste keer dat ik dit product gebruik en ik ben er altijd blij mee. Het doet geen wonderen, het is noodzakelijk om inspanningen te leveren met een uitgebalanceerd en caloriearm dieet, maar het helpt goed..... Ik heb nog nooit bijwerkingen gehad. Ik raad de XLS Grease Sensor ten zeerste aan.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik vind het een goed product en de kilo's gaan er goed mee af. gemakkelijk om te gebruiken. Geen bijwerkingen en veel minder eetlust, dus het snoepen en tussendoor eten is voorbij
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heb de eetlustremmer ben nu 4 kg kwijt op 14 dagen vind toch dat het helpt snoep niet meer drink veel water en voor de rest eet ik alles nog ook fritten eerst had ik nooit genoeg en nu krijg ik zoveel niet meer op sinds ik de pilletjes neem
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ben niet erg tevreden van dit product, het doet volgens mij niet echt wat het belooft. Na meerdere weken van gebruik heb ik nauwelijks enig gewichtsverlies ondervonden. Maar misschien ligt dat ook aan mij zelf, en helpt het alleen maar bij een gezondere voeding en meer lichaamsbeweging. Zou los hiervan toch ook moeten helpen, gelet op de prijs ervan.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Product helpt wel maar trager dan gehoopt. De pillen hebben een snelle werking om de afvalstoffen uit het lichaam te halen. Het feit dat ze op natuurlijke basis zijn, stimuleert me deze te nemen omdat het geen kwaad kan voor je lichaam.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  XLS Medical Vetbinder heeft geen enkele meerwaarde gehad voor mij. Het werd mij aanbevolen door mijn dietiste omdat ik relatief weinig gewicht verloor, maar het heeft er niet voor gezorgd dat ik meer gewicht verloor dan er voor. Ik ben er dan ook mee gestopt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit produkt nu al enige tijd en ik merk zeker dat het helpt bij afvallen. Met name verlies van vet... Daarbij sport ik ook wel meer en let ik ook op mijn eten, maar XLS Medical geeft zeker extra support. Het afvallen gaat veel sneller. Aan te raden !!
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Na een nogal moeizame start in mijn geval, vergeet om de tabletten in te nemen, hoofdpijn (maar is dit te wijten aan de behandeling die ik niet zeker weet) drinken 2 l water per dag is het niet gemakkelijk, gewichtsverlies is net begonnen en ik ben blij.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel blij met het product XLS Medical Vet binder. Het werkt heel goed en ben sinds ik het gebruik, nu een maand, al drie kilo afgevallen, daarom heb ik het product ook aangeraden aan mijn vriendinnen. Je moet wel veel drinken en veel bewegen zoals wandelen, fietsen enz.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik had dit product al eerder gekocht en was er zeer tevreden mee. Om parallel met zijn dieet meer sporten te nemen en je zult een groot verschil zien. Ik ben blij!! Ik kocht voor een kuur van een maand. Om te zien of dat genoeg is voor mij.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb een cursus gevolgd van XLS Medical Fat Sensor gecombineerd met de XLS Carbohydrate Blocker. Ik verloor vijf kilo in twee maanden tijd. Het is een deal!!! Nu moeten we vasthouden........
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De XLS Medical Vetbinder vind ik een goed product. Ik gebruik het telkens wanneer ik iets te vet gegeten heb. Frietjes BV. Zo kan ik goed op mijn gewicht blijven merk ik.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik volg sedert geruime tijd een dieet, en ondervind dat als ik dit ondersteun met xls dat het sneller gaat om af te vallen. soms vergeet ik ze wel in te nemen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ben nog altijd niet overtuigd,waarschijnlijk nog niet lang genoeg gebruikt.Ik neem deze vet binder in combinatie met koolhydraten blokker,nu zal ik zien na een langere inname wat dat zal geven.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik wilde dit product proberen, maar ik kon niet beslissen. Met Farmaline heb ik de stap gezet en ik ben tevreden over het product, het werkt. Redelijke levertijd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  top product. kilo's gaan er zeker sneller eraf. ben er erg blij met XLS Medical Vet Binder. ook de levering via farmaline is top. producten waren erg snel binnen.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goed product dat helpt om het gewicht te behouden dat door middel van een dieet wordt bereikt. De tabletten zijn na elke maaltijd gemakkelijk door te slikken en geven geen bijwerkingen. Ik zou dit product aanraden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het nu 3 weken en het lijkt wel effect te hebben. Je moet natuurlijk wel op je voeding letten ook. Een wondermiddel is het echter niet, maar het is een goede ondersteuning bij een dieet.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Bjr, Wat de levering betreft, niets om over te klagen Wat betreft het product, wetende dat het een zeer goed product is. Ik raad het aan voor mijn mensen die heel weinig gewicht hebben om te verliezen of om discrepanties te compenseren Qty
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  hallo de site is goed gedaan en het assortiment is breed. de bestelling en betaling worden zonder zorgen uitgevoerd de opvolging van de bestelling is handig anderzijds is de geplaatste bestelling veel later aangekomen dan de geplande leveringsdatum (bestelling van de 15e gepland voor de 18e effectieve 25e) bedankt
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het product geeft in de eerste periode van inname een gevoel van verzadiging en iets verhoogde stoelgang. Na meer dan drie weken inname vermindert dit gevoel en is er sprake van een gezwollen buik. Het resultaat dat ik ondervind is dat het gewicht stabiel blijft, geen toename ondervind en mits op het eten letten het gewicht lichtjes zie dalen.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Hallo, ik begon XLS mède uval 2 weken geleden verloor ik 2 kilo door niet alleen een gezond dieet te volgen en verloor ik de tailleomtrek op het niveau van de love handles
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product al eerder gebruikt als ondersteuning bij het afvallen en bij mij werkt het. Supersnel geleverd en voordelig geprijsd, ik ga hier zeker vaker bestellen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt goed, bij een maaltijd met wat meer vet dan gewenst gewoon 2 tabletten innemen en je merkt na een tijdje dat het werkt. Je merkt dat de kilo's er niet meet aankomen en soms zelfs dat je gewicht verliest.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik sinds ik veel afgevallen ben regelmatig XLS medical vetbinder, omdat ik geloof dat het echt helpt. Ondanks eerdere berichten dat het suggestie is. Dat geloof ik niet. Als ze op zijn bestel ik weer nieiuwe
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het is een interessant product omdat het de vetten uit een maaltijd filtert. Ik gebruik het af en toe als ik weet dat ik een vrij vette maaltijd ga maken. Ik ben echter van mening dat het niet permanent kan worden gebruikt bij het maken van vette maaltijden, tenzij je dicht bij de toiletten blijft, omdat het vet vrijkomt in de ontlasting, die na een paar rijke maaltijden vloeibaar wordt.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik de product al 2 weken. Opzicht is het wel een goede product omdat er ook vitaminen inzitten. Maar ik heb weinig opgemerkt. Dit product is zeker niet beter als de Orlistat Sandoz.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een correct product, de vezels hebben een echte werking op de darmtransit zonder enige ongewenste bijwerking. Verlies die kilo's op een gezonde manier, zeker uit te proberen..
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had deze week weinig kans op extra beweging en toch daalde mijn gewicht. Ook mijn man is heel tevreden van de XLS Medical Vet binder. Zeker een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product met die bij mij goed werkt. Product bij Farmaline besteld bijna 20,00 euro goedkoper als in de winkel. Ook zeer snel geleverd de volgende dag en ook nog eens gratis.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit product is makkelijk in gebruik, en doet wat het beloofd: minder vetopname in het lichaam
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De tabletten van XLS Medical vet binder 180 tabletten zijn precies dezelfde als je in de winkel koopt. Je bespaart veel geld. Het bestellen bij Farmaline gaat heel gemakkelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden waar je producten zijn of al aangekomen zijn op jouw adres. Erg prettig!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Nu gebruik ik al een poosje deze tabletten, maar ik val niet af, ik geef de moed niet op, maar al die dames op TV geven een idee dat je heel snel kilo's verliest. Jammer dat het mij niet lukt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk in te nemen. Het lijkt me inderdaad dat het gewichtsverlies wordt versneld. Ik ben op dieet en ondanks de verschillen merk ik geen gewichtstoename.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een prima product, makkelijk in te nemen en het remt direct de eetlust zonder dat men zich ziek of misselijk gaat voelen. Binnen een week val je gemiddeld 2 kg af bij hetzelfde eetpatroon.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik de vetbinder nu al een 2 tal weken. Het gaat goed, mijn gewicht blijft stabiel om niet te zeggen dat het lichtjes daalt.. Ik gebruik ze 1 x per dag ( 2 na mijn meest vetrijke maaltijd).
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden wat xl-s medical met je lijf doet Ben in 2 weken ook 2 kilo kwijt geraakt zonder honger gevoel. Ben wel gezonder gaan eten dus minder vet-zoetigheid. Daar wordt je toch helemaal blij van !!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een extraatje naar de goede richting met een goed dieet. In begin zal er nog geen effect hebben, maar ik neem aan na een paar maanden dat er zeker een resultaat te zien is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Artikel conform aan de beschrijving, nu twee weken later en ik ben tevreden over het product, ik ben 2 kg afgevallen en heb minder eetlust. Ik raad het aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer doeltreffend product voor gewichtsverlies. Ik raad XLS Medical aan. De resultaten zijn indrukwekkend. De prijs-kwaliteitsverhouding is goed. Goede aankoop.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goed product,helpt echt en is niet nadelig voor de gezondheid of de maag. Is gemakkelijk in te nemen en smaakt neutraal. Het product kan lange tijd ingenomen worden en is makkelijk mee te nemen in een handtas
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Zuinig formaat, werkt in ondersteuning van een aangepast dieet en fysieke inspanning, maar jammer genoeg geen mirakel met de pillen alleen. Interessante prijs.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  het werk uitstekend ik zal ieder reen aanraden om dat te nemen wat je mag eten wat je wil je kom niet bij dus van mijn werk het uitstekend groetjes gerda
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product! Aangeraden door mijn diëtiste om mijn slechte cholesterolgehalte te verminderen. Laat toe langzaam maar zeker gewicht te verliezen door het hebben van een evenwichtige voeding. Het werkt goed als vet bindmiddel, wat soms een extraatje toelaat.

XLS Medical Vetbinder kopen

Je kan XLS Medical Vetbinder van het merk XLS, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling XLS Medical of via de volgende categorie:
Afslanken > Vetabsorbeerders