XLS Medical Startpack Vetbinder + Koolhydraten Blokker 2x60 tabletten

€ 57,60
€ 43,20
Bespaar 25% (€ 14,40)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van XLS Medical Startpack Vetbinder + Koolhydraten Blokker


Dit starterpack bevat:
 • XLS Medical Vetbinder
 • XLS Medical Koolhydraten Blokker 60 Tabletten
XLS Medical is een effectief programma voor gewichtsbeheersing in combinatie met een uitgebalanceerd dieet en regelmatige lichamelijke inspanning. XLS Medical kan je daarom helpen om meer gewicht te verliezen dan alleen door beter te eten en meer te bewegen.

XLS Medical Vet Binder
XLS Medical Vet Binder is een gecertificeerd medisch hulpmiddel voor gewichtsbeheersing, op basis van een uniek en gepatenteerd vezelcomplex (Litramine), bestaande uit onder meer gedehydrateerde cactusbladeren. Het product is verrijkt met essentiële vetoplosbare vitaminen A, D en E om de verlaagde beschikbaarheid van deze vitamines door de verminderde vetabsorptie te compenseren. Het is klinisch bewezen dat XLS Medical Vet Binder tot 27,4% vetten uit voedsel kan binden. Naast het binden van vet, zorgt dit product ook voor een toename van het verzadigingsgevoel en een verlaging van de cholesterol. Bovendien zijn er geen nevenwerkingen gekend.

XLS Medical Koolhydraten Blokker
XLS Medical Koolhydraten Blokker is een gecertificeerd medisch hulpmiddel voor gewichtsbeheersing, op basis van een gepatenteerd glycoproteïnecomplex (PhaseLite) dat de absorptie van koolhydraten helpt te verminderen. PhaseLite wordt gemaakt van GGO-vrije bonen en is dus een 100% natuurlijk product. De efficiëntie van de producten is klinisch bewezen en er zijn bij het product geen nevenwerkingen gekend.

Indicatie

XLS Medical Vet Binder Je eet graag buitenshuis (in een restaurant, bij vrienden enz.) waar het lastiger is om de hoeveelheid vet per maaltijd onder controle te houden. Je hebt graag een sausje bij je hoofdgerecht. Je weet dat je vetrijke dieet een negatief effect op je gewicht heeft. Je wilt je inname van vet verminderen en tegelijk met mate blijven genieten van wat je graag eet.

XLS Medical Koolhydraten Blokker - Je bent je er bewust van dat je voeding veel trage suikers bevat die een negatieve invloed hebben op je gewicht. Toch slaag je er niet in om de opname van trage suikers te verminderen.

Gebruik van XLS Medical Startpack Vetbinder + Koolhydraten Blokker

XLS Medical Koolhydratenblokker
Neem onmiddellijk VOOR de maaltijd 1-3 tabletten in met een vloeistof.

XLS Medical Vetbinder
Neem onmiddellijk NA de maaltijd 1-3 tabletten in met een vloeistof.

Ingrediënten XLS Medical Startpack Vetbinder + Koolhydraten Blokker

XLS Medical Koolhydratenblokker - Het werkzame bestanddeel LitramineTM absorbeert tot 27% van de vetten uit uw voedsel en zorgt voor een toevoer van vitamine A, D en E. Het werkzame bestanddeel Phaselite elimineert tot 66% van de calorieën uit koolhydraten.

XLS Medical Vetbinder - Litramine (535 mg) is een gepatenteerd vezelcomplex van organische planten (cactus opuntia). Het bevat ook vitamine A (retinol) 13.3 microgram vitamine D3 (cholecalciferol) en 0.83 microgram vitamine E-acetetaat (alfa-tocoferol) 1.67 mg.

Bijwerkingen van XLS Medical Startpack Vetbinder + Koolhydraten Blokker

Er werden slechts zeer zelden ongewenste bijwerkingen vastgesteld (= 0,01 %). Het ging in die gevallen om overgevoeligheidsreacties die kenmerkend zijn voor voedselallergieën, zoals uitslag, jeuk, lichte zwelling en lichte darmklachten. Als deze bijwerkingen zich voordoen, dient u de behandeling stop te zetten.

Waarschuwing

 • Enkel aanbevolen voor volwassenen ouder dan 18 jaar. Vraag het advies van een arts voor jongeren van 12 tot 18 jaar. 
 • Dit product wordt afgeraden voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en personen met een BMI (Body Mass Index) van minder dan 18,5. 

Raadpleeg uw dokter alvorens XL-S Medical Koolhydraten Blokker in te nemen
 • In geval van diabetes, daar XL-S Medical Koolhydraten Blokker een daling van het glucosegehalte in het bloed kan veroorzaken en zo de aanmaak van insuline kan verminderen. Voor personen met diabetes zou het dan ook nodig zijn met hun behandelende geneesheer een op hypoglykemie (te lage bloedsuikerspiegel) te vermijden.
 • In geval van een allergie voor bonen of daaruit afgeleide producten. 
 • Bij bekende medische problemen. 
N.B.: PhaseLite™ vermindert de opname van koolhydraten afkomstig uit voeding, wat in de eerste dagen van inname bij gevoelige personen kan leiden tot tijdelijke winderigheid (darmgassen). Dit gevolg is niet onrustwekkend en zal verdwijnen zodra het lichaam zich aangepast heeft aan een hogere hoeveelheid niet-opgenomen koolhydraten. Deze zullen via de natuurlijke weg afgevoerd worden.
XLS Medical Startpack Vetbinder + Koolhydraten Blokker 2x60 tabletten
€ 57,60
€ 43,20
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Xls medical startpack vetbinder + koolhydraten blokker

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik stond er eerst wat sceptisch tegenover, maar moet zeggen dat het toch goed geholpen heeft. Na alles netjes te gebruiken zoals voorgeschreven ben ik intussen toch wat gewicht verloren. En ik voel me hier zeer goed bij Ik ga zeker een nieuwe bestelling plaatsen. Want 60 tabletten is wat weinig om echt serieus resultaat te boeken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na 11 maanden gebruik (neem wel maar 1 Co van elk 3Xp.dag) 9kg afgevallen. 4/5 omdat het traag gaat. Maar ik denk dat het een "gezonde manier" van afvallen is. Dus eigenlijk zou ik liever 4,5/5 geven, maar het kan niet met halfjes.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima producten! Beide.. ik neem hierbij savonds ook nog calorilight capsules.. en ik kan niet meer zonder.. ben nu 3 weken bezig en heb geen trek in zoet.. ben zelfs 1,5 kilo kwijt zonder erg veel moeite te doen. Het is misschien wat duur.. maar ik heb het ervoor over en blijf het zeker gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product besteld op verzoek van mijn vrouw. Veel andere middelen hielpen niets of nauwelijks. Er kwamen regelmatig goede berichten over dit middel XLS. Hoewel niet zo goedkoop besloot ik dit middel aan te schaffen en na korte duur kwamen de eerste resultaten naar boven. Het werkt, het werkt echt!. Zij is in betrekkelijk korte tijd ruim 2 kilo kwijt zonder nare bij verschijnselen en zonder honger gevoel. Zij is precies en consequent en dat helpt ook. Ze gaat natuurlijk door.!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit produkt al jaren en ben er zeer tevreden van ik gebruik de combinatie van de twee omdat dit het meest effectieve resultaat heeft+het is makkelijk in gebruik!
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Persoonlijk vind ik dit product niet zo bijzonder m.a.w. als je veel aan sport doet en goed op je eten let, dan zal je wel afvallen, maar hoogstwaarschijnlijk ook evenveel zonder dit product vermoed ik!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Effectief doeltreffend voor zover je aandacht geeft aan je voeding. Blijkbaar een werkelijke invloed op de bloedsuikerspiegel. Ik volhard en koop het opnieuw!
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb de xls medical ingenomen maar de volgende dag al hoofdpijn en mijn bloeddruk werd steeds hoger .heb het 1 week volgehouden maar de hoofdpijn en hoge bloeddruk werd niet minder dus ben ik er mee gestopt
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Nuttig, vooral indien persoonlijk dieet, echter is het relatief duur als je de voorgestelde ritme wil volgen (3x2 per dag)!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben er blij mee, daar dit produkt niet schadelijk is voor de gezondheid en voor mij een stok achter de deur is en evens een goed resultaat levert aan mijn gewichtsverlies.!
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Werk niet. Na 20 dagen zonder eten en met beweging ik heb geen resultaten. Farmaline is prima voor een uitstekende service. Maar misschien werkt het niet met me, proberen...
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  tja of het echt werkt, ik weet het niet, ik val er niet echt mee af maar ik wordt ook niet dikker. het helpt mij om mezelf af en toe ook eens iets lekkers te gunnen. Zit het tussen de oren? Waarschijnlijk wel!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben al 1 kg verloren. het helpt dus echt om mijn vet sneller te verbranden dit in combinatie met meer bewegen en wat op mijn eten letten. nog enkele maanden volhouden en ik ben op mijn streefgewicht
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het is de tweede keer dat XLS medical startpack vetbinder bestel en ik ben zeer tevreden over dit producten en het helpt zoals het op de verpakking staat. Ik ben begin september begonnen met deze kuur en ik ben al 9,600 kg afgevallen met een dieet en beweging.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  ben nu deze capsules gedurende 14 dagen aan 't proberen en eerlijk gezegd heb ik nog geen resultaten behaald, ben zelfs 1 kilo bij gekomen ondanks letten op het eten, iedere dag wandelen en begonnen met start to run (les 1 en 2) het lijkt me onwaarschijnlijk dat ik reeds spiermassa aangemaakt heb. ????? enfin, ik doe nog 2 weken door met deze capsules en dan bekijk ik het opnieuw
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ik merk geen verschil, geen gewichtsverlies en omdat ik moeite heb met tabletten en ze echt niet lekker zijn een marteling voor mij. Snel geleverd en in onberispelijke staat en veel minder duur. Ze zijn snel op en daarom toch uiteindelijk vrij duur. Ik geef het echter nog even de tijd.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede combinatie - minder zin om te eten - voel me lichter - geen opgeblazen buik meer - helpt ter motivatie om gewicht te verliezen - aan te raden product.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle levering. Scherpe prijs. Voor wat ik gezien heb op internet de goedkoopste. Produuct is prima. Geen vervelende bijwerkingen. Ik heb niet veel ( plm.6 a 7 kg) overgewicht maar na 1 week ben ik toch meer dan 1 kilo afgevallen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Tot nu toe is er nog niet veel veranderd aan mijn gewicht sederd ik gestart ben met XL*S MEDICAL. Waarschijnlijk is het nog te vroeg om resultaten te hebben,ik ben pas 14 dagen begonnen met innemen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik nu deze tabletten twee weken. Het lijkt iets te helpen (0,5 KG minder) Maar is misschien nog iets te kort om hierover definitief is te zeggen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De koolhydratenblokker geeft positieve resultaten. Maar het is natuurlijk geen wonderprodukt. Bewegen blijft een must. Maar ik ben toch blij dat ik ontdekt heb.

XLS Medical Startpack Vetbinder + Koolhydraten Blokker kopen

Je kan XLS Medical Startpack Vetbinder + Koolhydraten Blokker van het merk XLS, geproduceerd door OMEGA WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling XLS Medical