€ 56,90
€ 39,83
Bespaar 30% (€ 17,07)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van XLS Medical Koolhydraten Blokker Duopack

XLS Medical Koolhydraten Blokker is een gespecialiseerd product voor gewichtsverlies voor personen met overgewicht en zwaarlijvigheid, die gek zijn op koolhydraten en bijkomen omdat ze dagelijks grote hoeveelheden meelproducten eten, zoals brood, pasta en rijst. 

XLS Medical Koolhydraten Blokker kan u helpen als u uw koolhydraatconsumptie gewoon niet kunt verminderen. 
 • De unieke formulering helpt de calorieopname uit koolhydraten te verminderen met 2/3 (66 %). 
 • Omdat koolhydraten de neiging hebben om te worden opgeslagen rond de taille kan XLS Medical Koolhydraten Blokker u helpen uw tailleomtrek te verminderen met 8 cm in 4 weken. 

De doeltreffendheid van XLS Medical Koolhydraten Blokker is bewezen in talrijke klinische studies. 
De unieke formulering van XLS Medical Koolhydraten Blokker helpt: 
-2/3 (66 %) van de calorieabsorptie uit koolhydraten te verminderen. De tailleomtrek verminderen met 8 cm in 4 weken Al deze resultaten werden bereikt zonder bijwerkingen. 

1. Studie uitgevoerd aan de Universiteit van Scranton, Pennsylvania. Vinson JA & Shuta DM, 2001. 
2. Dubbelblinde, gerandomiseerde en placebogecontroleerde studie, Udani J et al., Alternative Therapies, Vol 13(4):32-37; 2007.

Indicatie

 • Elke tablet XLS Medical Koolhydraten Blokker bevat , een gestandaardiseerd complex van glycoproteïnen afkomstig van een GGO-vrije plantaardige bron.
 • XLS Medical Koolhydraten Blokker vermindert de hoeveelheid calorieën opgenomen uit koolhydraten door de activiteit van het alfa-amylase (een enzym) in het koolhydraatverteringsproces te verminderen. Het blokkeert tot 2/3 van de calorieën uit koolhydraten (trage suikers).
 • XLS Medical Koolhydraten Blokker bevat een natuurlijk actief bestanddeel. Het is klinisch bewezen, heeft een duidelijk aangetoond veiligheidsprofiel en wordt goed verdragen.

Gebruik van XLS Medical Koolhydraten Blokker Duopack

Hoe neemt u XLS Medical Koolhydraten Blokker? 
 • Neem 3 x 2 tabletten/dag.
 • Als u eet, moet u de pillen nemen vóór de maaltijd met vloeistof.
 • Neem niet meer dan 6 tabletten/dag.
 • Neem XLS Medical Koolhydraten Blokker gedurende een maand of langer, afhankelijk van hoeveel gewicht u wilt verliezen. 

Ingrediënten XLS Medical Koolhydraten Blokker Duopack

Elke tablet bevat: 
 • Actief bestanddeel: PhaseLite™ (500 mg), Glycoproteïnecomplex van plantaardige oorsprong zonder GGO’s (bonen).
 • Hulpstoffen: Microkristallijne cellulose, Crospovidon, Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat. 
PhaseLiteTM is een geconcentreerd glycoproteïnecomplex, afkomstig van een GGO-vrije plantaardige bron. Het glycoproteïnecomplex vermindert de absorptie (vermindert de activiteit van alfa-amylase) met ongeveer 2/3 van de koolhydraten aanwezig in een normale maaltijd van 600 calorieën. Dit betekent een vermindering van 25 % van het aantal geabsorbeerde calorieën. Een volwassen, gemiddeld actieve persoon neemt ongeveer 600 calorieën op per maaltijd, wat dus min of meer overeenkomt met een gemiddelde calorieopname van 1 800 calorieën per dag.

Bijwerkingen van XLS Medical Koolhydraten Blokker Duopack

Geen ongewenste, secundaire bijwerkingen

Waarschuwing

 • Enkel aanbevolen voor volwassenen ouder dan 18 jaar. Vraag het advies van een arts voor jongeren van 12 tot 18 jaar.
 • Dit product wordt afgeraden voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en personen met een BMI (Body Mass Index) van minder dan 18,5. 

Raadpleeg uw dokter alvorens XL-S Medical Koolhydraten Blokker in te nemen
 • in geval van diabetes, daar XL-S Medical Koolhydraten Blokker een daling van het glucosegehalte in het bloed kan veroorzaken en zo de aanmaak van insuline kan verminderen. Voor personen met diabetes zou het dan ook nodig zijn met hun behandelende geneesheer een op hypoglykemie (te lage bloedsuikerspiegel) te vermijden.
 • in geval van een allergie voor bonen of daaruit afgeleide producten.
 • bij bekende medische problemen. 
N.B.: PhaseLite™ vermindert de opname van koolhydraten afkomstig uit voeding, wat in de eerste dagen van inname bij gevoelige personen kan leiden tot tijdelijke winderigheid (darmgassen). Dit gevolg is niet onrustwekkend en zal verdwijnen zodra het lichaam zich aangepast heeft aan een hogere hoeveelheid niet-opgenomen koolhydraten. Deze zullen via de natuurlijke weg afgevoerd worden. 

Er werden slechts zeer zelden ongewenste bijwerkingen vastgesteld (= 0,01 %). Het ging in die gevallen om overgevoeligheidsreacties die kenmerkend zijn voor voedselallergieën, zoals uitslag, jeuk, lichte zwelling en lichte darmklachten. Als deze bijwerkingen zich voordoen, dient u de behandeling stop te zetten.
XLS Medical Koolhydraten Blokker Duopack 120 tabletten
€ 56,90
€ 39,83
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Xls medical koolhydraten blokker duopack

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle levering, goed verpakt, goede prijs. Over de pillen zelf:Lijken min of meer te werken, vooral na koolhydraatrijke maaltijden. Je moet er wel telkens 2 innemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ook zeker en vast zijn geld waard! Ik combineer beide, en deze hebben zeker hun effect. Ik verteer al moeilijker koolhydraten zoals brood en pasta en wanneer ik eerst een paar koolhydratenblokker inneem valt mijn eten totaal niet zo zwaar en ik vermager ervan. Dubbel win!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  XLS Medical Koolhydraten Blokker is een aanrader als een een proteïnedieet volgt. Normaal gezien mag je hierbij geen koolhydraten eten, maar als je om de een of de andere reden dit toch doet, is dit product onmisbaar.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit medicament is volgens mij het eerste dat een beetje resultaten geeft. Het is ook gemakkelijk om het te gebruiken. Simpel 2 tabletten inslikken met glas water.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  oor mij nog altijd "het beste" produkt op mijn gewicht op peil te houden. Simpel voor het eten een paar (2 of 3) tabletten innemen, naargelang wat ik eet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een hele goede aanbieding. Snelle bezorging. Nergen zo goedkoop kunnen vinden als bij Pharmaline. Het product is prima en doet zijn werking goed. Ben in een half jaar 7 kilo kwijt geraakt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenote is altijd zeer tevreden over de producten die ze bij jullie besteld, zeer goede prijzen en zeer goede leveringstermijnen, veel keus en vele merken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik volg een caloriearm dieet, waarbij ik wel graag volkoren pasta blijf eten of aardappelen. Uiteraard met mate. De koolhydraten blokker zijn dus erg handig en doeltreffend bij mijn dieet.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product besteld voor mijn man die diabetisch is en dit product werkt heel goed als aanvulling van zijn dagelijkse behandeling. Aan te raden product.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  XLS MEDICAL Koolhydraten is zeker zijn geld waard. Het werkt met voldoening en geeft een betere spijsvertering.Zeker een aanrader als men enkele kilo'tjes wilt verliezen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Alles werd correct geleverd, en was in prima staat.Ik heb eerder al eens een bestelling gedaan die was ook snel geleverd en alles ook in orde. groetjes
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  We gaan verscheidene keren per jaar op vakantie naar Italie en dan is een koolhydratenblokker wel op zijn plaats. Dagelijks pasta eten kan mijn lichaam zich echt niet permitteren, maar dit product houdt mijn gewicht wel op peil. Dankzij xls medical kan ik mij net iets meer permitteren op het vlak van koolhydraten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Niks op aan te merken, ik zie het verschil! Nu, men moet zich er aan houden en opletten met wat men eet. Als u net als ik een grote broodeter bent, raad ik het fel aan.

XLS Medical Koolhydraten Blokker Duopack kopen

Je kan XLS Medical Koolhydraten Blokker Duopack van het merk XLS, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling XLS Medical of via de volgende categorie:
Afslanken > Vetverbranders
Afslanken > Combinatiepreparaten