€ 37,95
€ 34,16
Bespaar 10% (€ 3,79)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van XLS Medical Eetlust Remmer

XL-S Medical Eetlust Remmer is een natuurlijk product voor de beheersing van de eetlust, hongerbuien en ongecontroleerd eetgedrag. Klinische studies hebben aangetoond dat Redusure de eetlust en het hongergevoel onder controle houdt door een aangenaam gevoel van verzadiging te bevorderen. 

XLS Medical Eetlust Remmer is een efficiënt instrument voor gewichtsbeheersing in combinatie met een evenwichtige voeding en regelmatige fysieke activiteit. XL-S Medical Eetlust Remmer is bewezen veilig en heeft geen neveneffecten.

XLS Medical Eetlust Remmer is een gespecialiseerd product voor gewichtsverlies voor zwaarlijvige personen die een sterk vergrote maag hebben. Het product is geschikt voor personen die voortdurend honger hebben en bijkomen omdat ze te veel eten. 

Dankzij zijn unieke formule heeft XLS Medical Eetlust Remmer de volgende effecten: 
 • Geeft een langdurig verzadigd gevoel
 • Remt de eetlust en de drang naar tussendoortjes
 • XLS Medical Eetlust Remmer leidt daarom tot significant gewichtsverlies (gemiddeld 2,5 kg gewichtsverlies op 2 maanden) 

De unieke formulering van XLS Medical Eetlust Remmer leidt tot een langdurige respons van de bloedglucose na een maaltijd. Dit helpt: 
 • De eetlust te remmen en hongertjes onder controle te houden
 • Een langdurig verzadigd gevoel te geven
 • De voedselopname te verminderen en een significant gewichtsverlies te verkrijgen

XLS Medical Eetlust Remmer: gemiddeld 2,5 kg gewichtsverlies op 2 maanden. 1. Gerandomiseerde, placebogecontroleerde, dubbelblinde studie, Walsh DE, Yaghoubian V et al. Int. Journal of Obesity.; 8(4): 289-93, US, 1984

Indicatie

XLS Medical Eetlust Remmer is een gecertificeerd medisch hulpmiddel voor gewichtsbeheersing om het verzadigingsgevoel te verhogen en de eetlust onder controle te houden. Dit doeltreffend hulpmiddel bevat Redusure, een speciaal vezelcomplex met een grote zwelcapaciteit, wat zorgt voor een aangenaam gevoel van verzadiging.

De efficiëntie van de producten is klinisch bewezen en er zijn geen nevenwerkingen gekend. XLS Medical Eetlust Remmer stimuleert het verzadigingsgevoel, vertraagt de maaglediging en verlengt de glykemische respons na maaltijden.

Klinische studies tonen een bewezen doeltreffendheid op gewichtsverlies met een gemiddeld gewichtsverlies van bijna 3 kg extra versus placebo na 2 maand.

Gebruik van XLS Medical Eetlust Remmer

Hoe neemt u XLS Medical Eetlust Remmer? 
 • Neem 3 capsules, 30 min. vóór een maaltijd en/of tussen de maaltijden om te vermijden dat u tussendoortjes gaat eten.
 • De capsules moeten worden genomen met een vol glas water.
 • Niet meer dan 9 capsules per dag nemen. 

XLS Medical Eetlust Remmer bevat een natuurlijk actief bestanddeel. Het is wetenschappelijk bewezen, heeft een duidelijk aangetoond veiligheidsprofiel en wordt goed verdragen.

Ingrediënten XLS Medical Eetlust Remmer

Samenstelling van XL-S Medical Eetlust Remmer: 
Iedere capsule bevat 500 mg Redusure™. 

Ingrediënten: Speciaal complex van uiterst absorberende vezels van plantaardige oorsprong (konjacwortel) en magnesiumstearaat. 

XL-S Medical Eetlust Remmer, waarvan bewezen is dat het ongevaarlijk is, wordt goed verdragen. 
XL-S Medical Eetlust Remmer bevat geen bestanddelen van dierlijke oorsprong en geen kleurstoffen, kunstmatige aroma's, bewaarmiddelen en zout.

Bevat Vezelcomplex van amorfophallus konjac planten.

Bijwerkingen van XLS Medical Eetlust Remmer

Er werden slechts zeer zelden ongewenste bijwerkingen vastgesteld (≤ 0,01 %). Het ging in die gevallen om overgevoeligheidsreacties die kenmerkend zijn voor voedselallergieën, zoals uitslag, jeuk, lichte zwelling en lichte darmklachten. Als deze bijwerkingen zich voordoen dient u de behandeling stop te zetten.

Waarschuwing

 • Enkel aanbevolen voor volwassenen ouder dan 18 jaar. Wordt afgeraden voor jongeren van 12 tot 18 jaar, behalve na medisch advies.
 • Dit product wordt afgeraden voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en personen met een BMI (Body Mass Index) lager dan 18,5.
 • XL-S Medical Eetlust Remmer moet genomen worden met een groot glas water (ongeveer 250 ml). De capsules niet openen en niet innemen in poedervorm. 
 • Raadpleeg uw dokter alvorens XL-S Medical Eetlust Remmer in te nemen:
 • In geval van diabetes, daar XL-S Medical Eetlust Remmer een daling van het glucosegehalte in het bloed kan veroorzaken en zo de aanmaak van insuline kan verminderen. Voor personen met diabetes zou het dan ook nodig zijn met hun behandelend geneesheer een aanpassing van hun behandeling in overweging te nemen om het risico op hypoglykemie (te lage bloedsuikerspiegel) te vermijden.
 • In geval u een geneesmiddel tegen cholesterol inneemt. - bij bekende medische problemen.
 • Er wordt aanbevolen ieder geneesmiddel ten minste 1 uur vóór of 4 uur na het innemen van XL-S Medical Eetlust Remmer in te nemen. Raadpleeg uw behandelend geneesheer om de dosering van XL-S Medical Eetlust Remmer aan te passen.
XLS Medical Eetlust Remmer 60 capsules
€ 37,95
€ 34,16
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Xls medical eetlust remmer

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Eerlijk gezegd merk ik weinig van de eetlustremmende werking. De capsules zijn vrij groot en je moet er 3 van dus dat is wel even slikken. Ik heb nog steeds hoop dus ik gebruik de verpakking wel op en hoop dat het ergens gaat remmen...
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een duur product, indien je dit langdurig wilt gebruiken! Het ondersteunt wel, maar verwacht zeker geen wonderen. Combinatie met gezond eten en sport blijft nodig.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Doet wat moet. Je hebt minder honger en je gaat tussendoor minder zin hebben naar snacks. Voor mij het beste product in dit gamma omdat het geen nevenwerkingen heeft.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Help goed het honger te stillen en geeft een minder gevoel naar het grijpen van snoepgoed. Hongerigerillingen nemen af al ba het innemen van de tabletten.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind dit product gewoon niet werken, ga ook niets soortgelijk meer bestellen want het werkt voor mij niet.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  het produkt is goed maar de honger is niet volledig weg. ik zal nog wat geduld oefenenen maar heb niet veel hoop meer . Indiener een beter produkt is om af te vallen weet ik dit graag .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer effectief, je 'honger' tussendoor wordt goed gestild waardoor je het beter kan volhouden tot de volgende maaltijd. Hierdoor kan je je dieet beter en langer volhouden, en op termijn de eetlustremmer afbouwen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Door dit eetlustremmend product merkte ik binnen 3-4 dagen dat ik minder honger had, wat betreft het gewicht ben ik daarentegen niets afgevallen en ik eet minder!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik keur dit product goed want het vermindert echt mijn zin in eten, ik ben blij dat ik het heb uitgeprobeerd, het werkt echt, en ik ga het blijven innemen want ik ben 5kg afgevallen in 3 weken. Bedankt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfect, vergeet wel niet minimum 30 minuten per dag te bewegen, en anders zeer goed, je eet op gerespecteerde uren en hebt nadien geen enkele honger...natuurlijk moet je water drinken en slechts 1 glas frisdrank per dag! Ik heb 12 kg verloren in 6 maanden :)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden, want ik ben al 11kg vermagerd al kan de prijs nog iets lager zoals in Nederland. Wel ok met de gratis verzend kosten vanaf 40€. Groetjes Tandt Kathleen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goedendag ZEER GOED PRODUCT dat geschikt is voor mijn VROUW en blijkbaar doeltreffend is, aan te raden, mijn vrouw heeft 2 kilogram verloren in 20 dagen en daarom gaan we nog eens bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt me echt om niet te snoepen van 12.00u tot 16.00u, om 16.00 een kleine snack (fruit of yoghurt) en ik hou het vol om niet te eten tot de avondmaal.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeker een aanrader om aan kleinere eetporties gewoon te geraken. geeft een verzadigd gevoel, zonder ongemakken van minder gegeten te hebben. ideaal om gewicht te verliezen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ondervind wel dat ik wat minder eetlust heb dan vroeger. Gewicht is er nog niet af maar zal misschien wel komen. Ik zal proberen vol te houden als ik geen last krijg van mijn maag
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product gekocht om minder zin in tussendoortjes te hebben, maar daar is het niet echt ideaal voor. Het is meer voor mensen die veel honger hebben, en tijdens hun hoofdmaaltijd veel te grote hoeveelheden eten. Maar aangezien dat niet mijn probleem is, werkt het voor mij dus niet.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben 1,5 kilo afgevallen in 10 dagen maar ik snoep niet meer en ik heb nog niet mijn tweede doosje gebruikt dus binnen 8 dagen bestel ik een nieuw doosje.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Doeltreffend product, snelle service en overeenkomstig product, wat kan ik voor de rest nog zeggen?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product, het heeft mijn zin in snoepen tussen de maaltijden verminderd. Ik voel me tevreden na inname van de capsules, XLS Mecial werkt echt, doe een beetje sport erbij en je zult fit worden!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  geweldig spul. Een half uur na inname voel je je aftankt. Elke eetlust vergaat je. En daar gaat t toch over. Vorkomt dus inname van wat ook minstens drie uur daarna. En dan ligt de volgende al weer klaar. Indien nodig.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit produkt een poosje geprobeerd, maar ik heb niet de indruk dat mijn hongergevoel echt verminderde. Eerlijk gezegd vermoed ik dat het effect de eerste dagen meer met het idee (placebo) te maken had, dan met daadwerkelijke effectiviteit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem 2 pilletjes in voor de maaltijd. Moet zeggen dat mijn honger hierdoor al vermindert en dat ik vlugger genoeg heb (dus kleinere porties eet hierdoor). Ik heb tussendoor ook geen drang meer naar eten (zoetigheid). Ik at voortdurend en nu heb ik daar geen behoefte meer naar. Dus een heel bevredigend resultaat. Het is een uitstekend hulpmiddel om eetgedrag te veranderen / onder controle te houden
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Na 2 weken geen gram minder ook wel geen bijwerkingen ondervonden Heeft zeker niet de werking van Reductil waar al die heisa rond gemaakt geweest is ik ondervond daar ook geen neveneffecten van wel een stabiel gewicht tot de cortisone medicatie herbegon
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel goed werkt op de lange duur ook nog en vult de maag en neemt eetlust af ...geweldig produkt.. ik gebruik het nu al maanden en ben 5 kilo kwijt zonder er erg in te hebben
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man is heel tevreden. Hij neemt de capsules sinds kort in en hij merkt nu al dat zijn eetlust niet meer zo groot is en daardoor ook minder eet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel tevreden. Ik heb al alles geprobeerd maar de eetlustremmer werkt bij mij het best. Ik ga zeker dit product nog gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product werkt effectief en je moet er zelfs niet zoveel van nemen als er op de bijsluiter staat. Ik zou het echt aanraden voor personen die gewoon op gewicht willen blijven
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Het is niet het product wat ik verwacht had. Ik had pillen verwacht maar geen gelcapsules. Uit het verleden weet ik dat zulke capsules niet schijnen te werken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden. ik heh reeds vanalles geprobeerd, xls medical eetlustremmer vind ik tot nu het meest efficiënt.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem het een week maar ik heb er nog steeds evenveel eetlust van, het kan natuurlijk nog komen maar ik verwachtte toch possitievere resultaten vermits het produkt niet goedkoop is
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bij het nemen van deze capsules heb ik echt het gevoel genoeg te hebben. M'n eetporties zijn bijna gehalveerd en ik neem de medicatie nog maar slechts 14 dagen.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Geeft een opgeblazen gevoel, geen verzadigd gevoel zoals in de publiciteit omschreven. Als je na inname eet, is het alsof je niet verteert. Je hebt steeds het gevoel dat alles uren op je maag blijft liggen. Honger heb je niet maar het is een heel onaangenaam gevoel.

XLS Medical Eetlust Remmer kopen

Je kan XLS Medical Eetlust Remmer van het merk XLS, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling XLS Medical of via de volgende categorie:
Afslanken > Hongerstillers