€ 74,93
€ 59,94
Bespaar 20% (€ 14,99)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van XLS Kuur Xanthigen

Xanthiagen advanced calorieverbrander is een voedingssupplement met dubbele werking.

1 - Het ondersteunt het vetmetabolisme*

De bruine algen in Xanthigen® ONDERSTEUNEN HET VETMETABOLISME en HELPEN OM HET GEWICHT ONDER CONTROLE TE HOUDEN. Door het vetmetabolisme te ondersteunen en bescherming te bieden tegen de vrije radicalen, zorgt Xanthigen® voor een goed gevoel EN EEN SLANKER FIGUUR. Verbruik meer energie door een gezonde voeding te combineren met lichaamsbeweging. Enkele tips om 400 kcal te verbranden:2 MAANDEN GEBRUIKEN VOOR OPTIMALE RESULTATEN Het is belangrijk om Xanthigen® elke dag (3 capsules/dag) in te nemen, gedurende een vrij lange periode. Fucoxanthine en zijn metabolieten stapelen zich namelijk op in de vetweefsels en oefenen daar hun heilzame werking uit. Daarom raden we aan om een programma van 2 maanden te volgen.

2 - Schoonheidseffect (Anti-Aging)
De bruine algen in Xanthigen® beschermen de cellen tegen de vrije radicalen.
Dat draagt bij tot: EEN SUBLIEME TEINT EEN JONGE EN MOOIE HUID = schoonheidseffect (anti-aging)

*Bruine algen: Bruine algen helpen om het gewicht onder controle te houden en ondersteunen het vetmetabolisme. Deze algen hebben een beschermende anti-oxiderende werking tegen de vrije radicalen. Voedingssupplement buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Overschrijd de aanbevolen dosis niet. Vervangt geen evenwichtige en gevarieerde voeding noch een gezonde levensstijl.

Indicatie

Voedingssupplement dat helpt bij gewichtsverlies en ondersteunt een jeugdige huid dankzij de bruine algen en het granaatappelolie extract.

Gebruik van XLS Kuur Xanthigen

Neem 3 keer per dag 1 capsule met een glas water, dertig minuten vóór elke hoofdmaaltijd.

2 MAANDEN GEBRUIKEN VOOR OPTIMALE RESULTATEN
Het is belangrijk om Xanthigen® ELKE DAG (3 CAPSULES/DAG) in te nemen, gedurende een vrij lange periode. Fucoxanthine en zijn metabolieten stapelen zich namelijk op in de vetweefsels en oefenen daar hun heilzame werking uit. Daarom raden we aan OM EEN PROGRAMMA VAN 2 MAANDEN te volgen.

Ingrediënten XLS Kuur Xanthigen

GOED TOLERANTIEPROFIEL
Xanthigen® : heeft een goed tolerantieprofiel, bevat geen cafeïne of theïne, stimuleert het zenuwstelsel niet en verstoort de slaap niet. is een voedingssupplement op basis van bruine algen* en granaatappelzaadolie.

Waarschuwing

IS XANTHIGEN® VEILIG?
Xanthigen® heeft een goed tolerantieprofiel. Het bevat geen cafeïne of theïne en leidt dus niet tot nervositeit of slaapstoornissen.

IS XANTHIGEN® GESCHIKT VOOR KINDEREN?
Neen, Xanthigen® is niet geschikt voor kinderen jonger dan 18 jaar.

MOGEN ZWANGERE VROUWEN OF VROUWEN DIE BORSTVOEDING GEVEN XANTHIGEN® INNEMEN?
Neen, Xanthigen® mag niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap of borstvoedingsperiode.

HOELANG MOET IK XANTHIGEN® INNEMEN?
Het is belangrijk om Xanthigen® elke dag (3 capsules/dag) in te nemen, gedurende een vrij lange periode. Fucoxanthine en zijn metabolieten stapelen zich namelijk op in de vetweefsels en oefenen daar hun heilzame werking uit. Daarom raden we aan om een programma van 2 maanden te volgen.
XLS Kuur Xanthigen 120 softgels
€ 74,93
€ 59,94
Product niet verkrijgbaar

XLS Kuur Xanthigen kopen

Je kan XLS Kuur Xanthigen van het merk XLS, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling XLS - Vetbinder of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Gelaat & Lichaam
Afslanken > Vetverbranders