XLS Kuur Afslankingsthee 20 zakjes

€ 6,95
€ 4,80
Bespaar 31% (€ 2,15)
Promotie -31% korting geldig t.e.m. 31/05/2018

Omschrijving van XLS Kuur Afslankingsthee

XL-S Afslankingsthee is ontwikkeld om overtollig water uit het lichaam af te voeren. Het helpt water sneller af te voeren en bevordert de transit en de spijsvertering.

Indicatie

XL-S Kuur Afslankingsthee bevat 8 planten met specifieke eigenschappen. Zo helpen berk, venkel en brandnetel water sneller af te voeren, bevorderen groene thee, venkel, duizendblad en hondsroos de spijsvertering en senna en sporkehout de transit. Bovendien bevordert deze thee door de toevoeging van groene thee en duizendblad het afslanken.

Gebruik van XLS Kuur Afslankingsthee

Een theezakje in een kopje doen, kokend water toevoegen en het theezakje 1 tot 3 minuten in het kopje laten.

Voor een optimaal resultaat wordt een afwisselende en evenwichtige voeding aanbevolen, met een dagelijkse calorieopname van 1 500 kcal (voor vrouwen) of 2 000 kcal (voor mannen) en dient minstens 1,5 liter water per dag te worden gedronken.

Ingrediënten XLS Kuur Afslankingsthee

Alexandrijns sennablad (Cassia angustifolia) 35 g: Groene thee (Camelia sinensis) 20 g; Berkenblad (Betula alba) 10 g; Venkelvrucht (Foeniculum vulgare) 10 g; Sporkelhoutbast (Frangula alnus) 10 g; Duizendblad (Achillea milefolium) 5 g; Groot Brandnetelblad (Urtica dioica) 5 g; Hondsroosvrucht (Rosa canina) 5 g.

Waarschuwing

-Niet gebruiken onder 12 jaar.
-Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
-Raadpleeg uw arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft.
-Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.
-Op een droge en donkere plaats bewaren.
XLS Kuur Afslankingsthee 20 zakjes
€ 6,95
€ 4,80

Laatste reviews en ervaringen met Xls kuur afslankingsthee

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik voel er niet veel maar is wel lekker. misschien moet ik er meer van drinken om werkelijk resultaat te hebben. Ik drink er af en toe van. Als ik er van gedronken heb, is de darmwerking wel beter..
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een goed product ter ondersteuning van je dieet die je volgt. Alles verteert vlugger en de vet opname is niet zo sterk dankzij dit product alsook is de toiletgang iets makkelijker.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Deze is naar mening vooral vochtafdrijvende thee (niet echt lekker).Vooral de venkelsmaak overheerst. Denk niet echt dat je van deze thee vermagerd...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind deze thee heerlijk om te gebruiken en heeft echt effect voor mij persoonlijk. Het is heel goed voor je stoelgang en je gaat er wel een Beetje van zweten ook. Je moet wel zorgen dat je m ook echt na elke maaltijd of ontbijt en dergelijke drinkt anders heeft t weinig nut.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer aangenaam product op basis van planten. Perfect voor de vertering in het kader van een regime. De prijs is zeer aantrekkelijk. Snelle en conforme levering.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het twee keer per dag in aanvulling van mijn andere tassen thee, ik wees toch opgepast want het begunstigt zeer snel de spijsvertering.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gezond eten en 1 thee per dag kan helpen om terug op u gewicht te komen.Gemiddeld 1 kg per week ben ik kwijt, dat is niet veel maar het is dan ook niet gezond om snel aftevallen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Thee kende ik al goed , dit product neem ik al lang , want ik drink graag thee, .Want ik ben geen voorstaander van koffie dus neem ik s'morgens een kopje thee in de plaats
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De XLS thee helpt mijn problemen die ik ondervind van een spastische darm. Of het echt helpt om af te slanken, daar ben ik niet zeker van. Ik verlies namelijk geen gewicht, maar het helpt de stoelgang wel.

XLS Kuur Afslankingsthee kopen

Je kan XLS Kuur Afslankingsthee van het merk XLS, geproduceerd door OMEGA WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling XLS Kuur of via de volgende categorie:
Afslanken > Thee