XLS Afslankingsthee Munt 40 g

€ 6,95
€ 4,93
(€ 12,33 / 100 g)
Bespaar 29% (€ 2,02)
Promotie -29% korting geldig t.e.m. 30/04/2018

Omschrijving van XLS Afslankingsthee Munt

XL-S Kuur Afslankingsthee Munt is ontwikkeld om overtollig water uit het lichaam af te voeren, met het oog op afslanken. Het helpt water sneller af te voeren en bevordert de transit en de spijsvertering.

Indicatie

XL-S Kuur Afslankingsthee bevat 7 planten met specifieke eigenschappen. Zo helpen berk, venkel en brandnetel water sneller af te voeren, bevorderen groene thee, venkel en groene munt de spijsvertering en senna en sporkehout de transit. Bovendien bevordert deze thee door de toevoeging van groene thee ook het afslanken.

Gebruik van XLS Afslankingsthee Munt

Een theezakje in een kop doen, kokend water toevoegen en het theezakje 1 tot 3 minuten in het kopje laten.

XL-S Kuur Afslankingsthee kan in de loop van het jaar herhaald worden.

Ingrediënten XLS Afslankingsthee Munt

Alexandrijns sennablad (Cassia angustifolia) 35 g: Groene thee (Camelia sinensis) 20 g; Berkenblad (Betula alba) 10 g; Venkelvrucht (Foeniculum Vulgare) 10 g; Duizendblad (Achillea millefolium) 5 g; Groot brandnetelblad (Urtica dioica) 5 g; Hondsroosvrucht (Rosa canina) 5 g.

Waarschuwing

-Niet gebruiken onder 12 jaar.
-Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
-Raadpleeg uw arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft.
-Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.
XLS Afslankingsthee Munt 40 g
€ 6,95
€ 4,93
(€ 12,33 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Xls afslankingsthee munt

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een lekkere thee, heeft behalve beetje vlottere stoelgang geen effect, maar is wel lekker om te drinken als dessert i.p.v. koffie of dergelijke. Kan helpen in combinatie van een volwaardig en voedzaam dieet.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik voel er niet veel maar is wel lekker. misschien moet ik er meer van drinken om werkelijk resultaat te hebben. Ik drink er af en toe van. Als ik er van gedronken heb, is de darmwerking wel beter..
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dag medeklant, IK ben heel tevreden van deze thee, hij is zo lekker dat ik geen zoetstof gebruik! De geur is voornamelijk munt en dat vind formidabel. Brigitte
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Nice mint flavor, is pleasant to drink. I did not really loose any weight or felt lighter during or after the 'cure'. Maybe is more effective when you use it together with XLS pills.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  dit is een zeer goed te drinken thee,ik nam sochtends altijd 2 zakjes in een grote mok ,en je merkte echt dat je er vaker van moest plassen,ik heb geen dikke enkels meer.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik waardeer enorm de overvloedige smaak van munt. Deze is zeker niet flauw, ik dacht dat de thee niet lekker zou zijn. Maar dat is niet waar. Toch kan je het niet vergelijken met een gewone muntthee die niet de afslankende werking beloven. Ik kan niet zeggen dat ik er kilo's mee verloren ben, wel dat als ik deze thee drink ik heel vlot naar toilet kan gaan.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Thee die goed helpt af te vallen en een lekkere muntsmaak heeft, je hebt het idee een normale thee te drinken en geen afslankingsthee. Zeer tevreden over dit product, ik raad het aan :)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik hou van munt,het zorgt wel voor een frisser toets op ...maar nee de munt smaak is zeker niet sterk te noemen . maar voor de rest is 't helemaal dezelfde en werkte goed. De prijs niet hoger was .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  lekker van smaak, verfissend,smaakt naar munt, werk goed voor de transit en spijsvertering, het resultat is niet direct , maar het werkt goed, zeker een aanrader
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik drink het de hele dag want ik ben een grote theeliefhebber, ik varieer ermee. Opgepast: niet te veel van innemen want het begunstigt de spijsvertering!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideale afslankingsthee om samen met een dieet te drinken. Opgelet enkel bij het drinken van deze thee zal je niet vermageren. Je moet dus wel gezond eten en voldoende bewegen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product, dat redelijk snel werkt op de stofwisseling. Afslankactie. Zeer effectief diureticum. Betrouwbaar product op basis van planten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij is dit een goed product om naar het toilet te kunnen gaan (sorry voor de eerlijkheid). Het afslanken niet echt. Prijs is hier zeker interessanter dan apotheek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goed van smaak . Neem iedere dag één kopje thee , altijd s'morgens . Voel mij er goed bij, en ben er heel tevreden over . Die andere thee zonder munt is ook heel goed

XLS Afslankingsthee Munt kopen

Je kan XLS Afslankingsthee Munt van het merk XLS, geproduceerd door OMEGA WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling XLS - Afslankingsthee of via de volgende categorie:
Afslanken > Thee