€ 13,09
€ 11,39
(€ 113,90 / 100 ml)
Bespaar 13% (€ 1,70)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Xailin HA 0.2% Oogdruppels

De Xailin HA 0.2% Oogdruppels worden gebruikt om de ogen te hydrateren en beschermen bij bepaalde aandoeningen, waarbij de ogen droog zijn, pijnlijk, geïrriteerd of een schurende sensatie hebben. Droge ogen kunnen voorkomen door allerlei externe oorzaken zodra de normale traanvocht productie niet meer voldoet om uw ogen te bevochtigen. Xailin HA 0.2% Oogdruppels kan gebruikt worden door mensen die lenzen dragen.

Indicatie

De Xailin HA 0.2% Oogdruppels zijn een multi-dose hydraterende oogdruppels die de symptomen van matige tot zeer droge ogen helpen verlichten. De verpakking bevat 10ml van steriele isotone oogdruppels.

Gebruik van Xailin HA 0.2% Oogdruppels

De gebruikelijke hoeveelheid is 1 tot 2 druppels, 2 tot 4x per dag zoals nodig of voorgeschreven door uw arts, apotheker of oogarts. Er is geen aangepaste dosis nodig voor kinderen. Alvorens een nieuwe flacon Xailin HA 0.2% Oogdruppels te gebruiken, controleert u best of de veiligheidsring nog verzegeld is.
1. Verbreek de veiligheidsring
2. Was en droog uw handen alvorens dit product te gebruiken
3. Verwijder de dop van de tube
4. Til uw hoofd naar achter en kijk omhoog
5. Trek uw onderste ooglid zachtjes naar beneden tot er zich een klein zakje ontstaat tussen uw oogbol en ooglid. 
7. Druppel de nodig hoeveelheid in uw ogen en knipper enkele malen om de druppels te verspreiden
8. Verwijder voorzichtig enige overschot of teveel van de oogdruppels met een tissue
12. Herhaal het proces voor het andere oog indien nodig
13. Sluit de verpakking voorzichtig zonder de applicator tip aan te raken met uw ogen of vingers
14. Laat minstens 30 minuten tussen het aanbrengen van deze balsem en enige andere medicatie voor uw ogen.
Indien u onzeker bent over hoe de Xailin HA 0.2% Oogdruppels te gebruiken dan kan u best uw dokter, apotheker of oogarts contacteren. Vraag zeker om advies indien uw droge ogen blijven aanhouden.

Ingrediënten Xailin HA 0.2% Oogdruppels

De Xailin HA 0.2% Oogdruppels bevatten sodium hyaluronaat 0.2% w/v & sodium perborate in een gebufferd water transportsysteem. Het bevat ook een hoog gezuiverde fractie van sodium zout of hyaluronzuur geproduceerd door fermentatie en is daarom vrij van dierlijke proteïnen. Hyaluronzuur is gekend voor haar hydraterende werking en langdurige verlichting van droge ogen. De bewaarmiddelen in de Xailin HA 0.2% Oogdruppels veranderen in water en zuurstof bij contact met de ogen, waardoor ze geen irritatie veroorzaken maar toch de kwaliteit geven van een multi-dose product. Het enige dat u voelt is de verzachtende werking van de oogdruppels.

Waarschuwing

• Gebruik het product niet indien de verzegeling verbroken is • Niet gebruiken indien je allergisch bent aan één van de ingrediënten • Raak de applicator tip niet aan met uw vingers of ogen • Deel uw druppels niet met andere mensen •  De druppels kunnen een tijdelijk licht branderig gevoel geven of wazig zicht, wacht daarom eerst tot uw zicht weer helder is alvorens te rijden of machines te bedienen • Niet gebruiken indien vervallen •  Bewaar het tussen 1 en 25 graden celcius • Gooit de tube weg na 28 dagen opening • Niet inslikken • Consulteer uw arts, apotheker of oogarts indien u zwanger bent of borstvoeding geeft
Xailin HA 0.2% Oogdruppels 10 ml
€ 13,09
€ 11,39
(€ 113,90 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Xailin ha 0.2% oogdruppels

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een zeer goede oogbevochtiger, ook voor wie contactlenzen draagt. Wordt geleverd in een handig klein knijpflesje dat perfect in de handtas past.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb reeds lang last van droge ogen en dit is vooral te wijten aan het langdurige turen naar mijn computerscherm. Het is vooral 's morgens dat ik een schurend gevoel heb bij het knipperen met mijn ogen. Sedert het gebruik Van Xailin HA 0,2% oogdruppels is mijn probleem opgelost. Ik moet zelfs maar 1 druppel te gebruiken om de 2 dagen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super product, ik moet duidelijk minder druppelen dan met de druppels die ik hiervoor gebruikte voor hetzelfde resultaat. Sinds enkele jaren dikwijls pijnlijke ogen en nu er helemaal vanaf; top!

Xailin HA 0.2% Oogdruppels kopen

Je kan Xailin HA 0.2% Oogdruppels van het merk Nicox, geproduceerd door SIMOVISION , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge ogen