€ 23,05
€ 20,05
(€ 40,10 / 100 ml)
Bespaar 13% (€ 3,00)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Wortie Anti-Wrat Age 4+

Bij de ontwikkeling van de Wortie Wrattenverwijderaar hebben onderzoekers de ideale combinatie van doeltreffendheid, precisie en gebruiksgemak tot stand gebracht.

1. De beste bevriesbehandeling: Uit ex-vivo laboratoriumstudies blijkt dat Wortie een beter bevriezingsprofi el heeft dan andere producten die zonder voorschrift (=Over-the-Counter) verkrijgbaar zijn. Het bevriezingsprofi el van Wortie is vergelijkbaar met dat van producten die door artsen en huidspecialisten worden gebruikt om wratten te verwijderen.

2. Unieke en precieze stiftpunt: Wortie heeft een metalen stifpunt waarmee de wrat heel precies kan worden bevroren. Dankzij de bolle puntvorm kunnen wratten van verschillende groottes worden behandeld. Door meer druk uit te oefenen op de metalen punt wordt het contactgebied met de huid vergoot. Zo kunnen ook grote wratten worden behandeld. Omgekeerd kan de gebruiker ook kleine wratten bevriezen door minder druk uit te oefenen. Andere producten zonder voorschrift hebben deze mogelijkheid om de bevriezingsgrootte aan te passen niet. Ze zijn beschikbaar in een universele maat.

3. Revolutionair gebruiksgemak: Wortie is ontworpen voor een optimaal gebruiksgemak. De aerosol is gebruiksklaar verpakt en bevat dus geen losse onderdelen die de gebruiker in elkaar moet steken. Daardoor is een behandeling met Wortie bijna twee keer zo snel dan met andere merken die zonder voorschrift verkrijgbaar zijn. In tegenstelling tot sommige producten, waarbij meerdere pijnlijke bevriezingen nodig zijn tijdens dezelfde behandeling, volstaat het met Wortie om de wrat eenmaal te bevriezen per behandeling.

Indicatie

- Doeltreffende behandeling van recente en kleine hand- en voetwratten. - Vanaf 4 jaar.

Gebruik van Wortie Anti-Wrat Age 4+

Verwijder de dop en volg onderstaande stappen:

1. Plaats de aerosol op een tafel en hou de ring vast.
2. Laat de aerosol op de tafel en draai de activeringsknop naar 1.
3. Duw de activeringsknop naar beneden gedurende 3 seconden (sissend geluid).
4. Wacht gedurende 2 seconden (de punt bevriest).
5. Breng de punt nauwkeurig aan op de wrat om ze te bevriezen.

Bijkomende tip:
In sommige gevallen kan het helpen om de wrat enkele minuten in warm water te laten weken vóór u met de behandeling begint. Op die manier kan de Wortie beter doordringen tot in de kern van de wrat.

Waarschuwing

- Let er goed op om na elk gebruik de activeringsknop terug te zetten op 0 en de dop opnieuw op de aerosol te plaatsen.
- Wanneer u de koude metalen tip van de Wortie tegen de (voet)wrat aanbrengt, zou u een licht gevoel van pijn kunnen ondervinden. Dit gevoel is normaal en zou enkele uren na de behandeling moeten verdwijnen.
€ 23,05
€ 20,05
(€ 40,10 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Wortie Anti-Wrat Age 4+

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Weg met de wrat! Zo hadden ze dit flesje beter genoemd! 1 maal gebruikt en 2 weken later al wrat vrij! Weer een bezoek bij de dokter uitgespaard! Altijd 1 dag verzending, betrouwbaar en lekker snel! Bedankt!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Dit is echt handig en gemakkelijk in gebruik. Pijnlijk is het niet. Het effect zie je echter niet vanaf het moment van gebruik. Fantastische uitvinding die een doktersbezoek bespaart.

  Was deze beoordeling nuttig?

Wortie Anti-Wrat Age 4+ kopen

Je kan Wortie Anti-Wrat Age 4+ van het merk Wortie , geproduceerd door PATCH PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Hand- en Voetkwalen
EHBO & Thuiszorg > Huishoudelijke producten