€ 11,98
€ 10,42
(€ 104,20 / 100 ml)
Bespaar 13% (€ 1,56)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Wet-Comod Oogdruppels 10 ml

Omschrijving van Wet-Comod Oogdruppels

Bij intensief werken aan een computer of langdurig televisiekijken worden de ogen sneller moe, omdat u bij geconcentreerd kijken minder vaak met uw ogen knippert. Omdat uw ogen langer open zijn, wordt de traanfilm niet zo vaak over het oog verdeeld. Dit is echter noodzakelijk om de oogweefsels vochtig te houden en zodoende volledig te laten functioneren. Bij geconcentreerd kijken, bijvoorbeeld op een computer- of een televisiebeeldscherm kan daarom de natuurlijke tranenfilm worden onderbroken. Ten gevolge daarvan voelen de ogen droog aan, jeuken en branden ze, of men heeft het gevoel zand in de ogen te hebben. WET-COMOD® vormt een gelijkmatige, stabiele film op het oogoppervlak en beschermt door deze fysieke eigenschap tegen een gevoel van droogheid, vermoeidheid en irritatie van de ogen. Daardoor worden de symptomen onmiddellijk verlicht. Door de verhoogde viscositeit van de oogdruppels duurt dit aangename effect langer. Toch verdeelt WET-COMOD® goed en snel over het oogoppervlak en wordt het gezichtsvermogen niet beïnvloed. WET-COMOD® kan tijdens het dragen van harde of zachte contactlenzen worden toegediend en verhoogt het draagcomfort ervan. Omdat WET-COMOD® geen conserveermiddelen bevat, wordt het ook bij langdurig gebruik bijzonder goed verdragen.

Indicatie

WET-COMOD® is een steriele, conserveermiddelvrije oplossing met povidon 2%, een bijzonder goed te verdragen stof, die de viscositeit van de oplossing verhoogt. Verder bevat WET-COMOD® sorbitol, natriumhydroxide, een citraatbuffer en water. Bij vermoeidheid of gevoel van droogheid van de ogen, veroorzaakt door bijv. intensief werken aan de computer of langdurig televisiekijken.

Gebruik van Wet-Comod Oogdruppels

Neem voor gebruik steeds de dop af. Houd de flacon voor het eerste gebruik van WET-COMOD® verticaal met de druppeltuit naar beneden en druk net zo vaak op de bodem van de flacon tot de eerste druppel aan de tuit verschijnt. De flacon is daarna gereed voor de volgende keren dat het gebruikt wordt. Houd de flacon met de druppeltuit naar beneden met de duim op de schouder van de flacon en de andere vinger op de bodem ervan Houd uw hoofd een beetje achterover, trek met uw vrije hand het onderste ooglid een beetje van het oog weg en druk snel en krachtig op het midden van de bodem van de flacon. Daardoor wordt het mechanisme van het toedienen van een druppel geactiveerd. Vanwege de bijzondere ventieltechniek van het COMOD®-systeem is de grootte en de snelheid van de druppel, ook bij zeer krachtig drukken op de bodem van de flacon, steeds dezelfde. Sluit uw ogen langzaam, zodat de vloeistof zich gelijkmatig over het oogoppervlak kan verdelen. Sluit na gebruik de druppeltuit direct en zorgvuldig met het dopje af. Zorg ervoor dat de druppeltuit droog is. Vermijd het contact tussen de druppeltuit en uw oog of de huid van uw gezicht.
Wet-Comod Oogdruppels 10 ml
€ 11,98
€ 10,42
(€ 104,20 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Wet-comod oogdruppels

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt werkt bijzonder snel en accuraat.De vermoeide of branderige ogen zijn in een mum van tijd weer in een aangename conditie.Dit produkt heeft tevens een "bewaarperiode" na opening van zo'n 6 maanden in tegenstelling tot de meeste oog-produkten die binnen de week na opening dienen gebruikt te worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wet Comod oogdruppels. Ik gebruik ze voornamelijk om de lenzen uit de ogen te halen. Voor het inzetten en het bevochtigen van het oog gebruik ik Hylo Comod, deze werkt langer en is ""dikker"".
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle verzending, goed verpakt en tegen een goede prijs. Ik zal zeker naar Farmaline terugkeren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snel verzonden, goed verpakt en voor een goede prijs. Zeer tevreden en kom hier zeker nog eens terug.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gezien ik bijna een ganse dag voor een computerscherm doorbreng voelen mijn ogen dikwijls droog en vermoeid aan. Dit is veel beter bij het gebruik van deze oogdruppels. Ik draag soms ook contactlenzen (meestal in het weekend). Ik heb dan ook vlug last van droge ogen en dan zijn deze druppels ook zeker nuttig.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze oogdruppels geven enige verlichting bij zeer droge ogen. Echter is de verlichting maar van korte duur. Verder is de prijs relatief laag t.o.v. andere soortgelijke oogdruppels.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Neem al vele jaren een oogbevochtigingsmiddel, deze is niet slecht,maar er zijn er zo vele van dit soort. Als de traanbevochtiging van milde aard is is dit wel een goede.

Wet-Comod Oogdruppels kopen

Je kan Wet-Comod Oogdruppels van het merk Ursapharm, geproduceerd door URSAPHARM BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge ogen