Weleda Calendula 25 g zalf

Omschrijving van Weleda Calendula

Bij een ruwe, schrale of gesprongen huid

- Beschermt en verzorgt 
- Ook geschikt bij kloofjes en tepelkloven 
- Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid

Calendula Zalf beschermt, verzorgt en verzacht een ruwe, schrale of gesprongen huid (door koude, droge lucht). De zalf kan ook worden gebruikt voor de verzorging van kloofjes en tepelkloven. Extract van verse Calendula officinalis (Goudsbloem) heeft een verzachtende en zuiverende invloed heeft op de huid.

Indicatie

Verzorgt de ruwe, schrale of gesprongen huid en ondersteunt het zelfherstellend vermogen van de huid

Gebruik van Weleda Calendula

De zalf, na reiniging van de wonde (bij voorkeur met Calendula Spray), 2 tot 3 maal per dag op de betreffende plek aanbrengen en waar nodig afdekken met een doekje of pleister.

Ingrediënten Weleda Calendula

Sesamum Indicum Oil, Calendula Officinalis Extract, Aqua, Lanolin, Cera Alba, Lanolin Alcohol. Calendula Zalf bestaat uit een alcoholisch extract van Calendula officinalis (20%) in een zalfbasis van sesamolie, bijenwas, wolwas, wolwasalcoholen en water.
Zonder synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen.
Weleda Calendula 25 g zalf
€ 8,99
€ 8,09
(€ 32,36 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Weleda calendula

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Deze zalf is voor mij een superzalf, ik gebruik ze echt voor alles, van kleine wondjes bij mens en huisdier, maar ook voor lichte brandwondjes en zelfs insectenbeten. Een paar keer kort na mekaar een beetje zalf inmasseren en de jeuk is weg evenals de pijn bij lichte verbranding.

Weleda Calendula kopen

Je kan Weleda Calendula van het merk Weleda, geproduceerd door WELEDA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Weleda Verzorging of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Droge Huid
Welzijn & Gezondheid > Huid
Welzijn & Gezondheid > Huid > Littekens