€ 12,99
€ 9,61
(€ 4,81 / 100 ml)
Bespaar 26% (€ 3,38)
Promotie -26% korting geldig t.e.m. 30/06/2018

Omschrijving van Berken extract bio

Berken extract
 
Samenstelling
Bevat extract uit gedroogd berkenblad en vers citroensap.
 
Gebruik
Toevoegen aan (mineraal)water of als gezonde smaakmaker in yoghurt, kwark e.d. Tevens geschikt als kuur: tweemaal daags een eetlepel.

Fabrikant:
Weleda Benelux SE      
Platinastraat 161                    
2718 SR Zoetermeer

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

06-2015

Indicatie

Wanneer speciaal?
tijdens een vasten- of ontslakkingskuur wanneer je lichaam de neiging heeft vocht vast te houden, bijvoorbeeld tijdens de zwangerschap bij een onzuivere huid als gevolg van hormonale schommelingen

Tip: Een vette huid kun je allereerst aanpakken met goede voeding, veel drinken en voldoende frisse lucht. Berken Elixer kan ook een handje helpen door de bloedzuiverende werking. Verder is het natuurlijk belangrijk je huid goed schoon te houden.

Gebruik van Berken extract bio

Neem ter ondersteuning van een ontslakkingskuur twee keer per dag een glas (bron)water met een eetlepel Berken Elixer. Berken Elixer is ook geschikt als lekker en gezond drankje voor tussendoor en voor het op smaak brengen van toetjes.

Ingrediënten Berken extract bio

-Berkenblad-extract stimuleert de uitscheidende werking van de nieren en helpt op deze manier te ontslakken en het lichaam van overtollig vocht te ontdoen. Geeft nieuwe energie bij voorjaars- en najaarsmoeheid.
-Citroensap geeft een frisse smaak.
Berken extract bio 200 ml
€ 12,99
€ 9,61
(€ 4,81 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Berken extract bio

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kocht het berkenblad-extract en gebruik het met ons gezin als ontgiftingskuur. Elke dag voor ieder tweemaal een glaasje met het extract klaargezet en zo hebben we ook weer ons extra water binnen. Na week 2 merk ik toch een licht verschil in spijsvertering en ook de huid.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werkt echt als je lichaam te veel vocht ophoopt. Het heeft een merkbaar drainerend effect en werkt ook stimulerend voor de stoelgang. Ook de smaak valt mee, het is even wennen, maar na enkele keren, proeft het best wel lekker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het produkt trekt me aan omdat het uit natuurlijke bestanddelen is samengesteld.Het bevat ook een reinigingsextract wat het lichaam wel eens af en toe kan gebruiken. Na de zomer en na de winter is het een ideale moment om het weer eens te gebruiken. Het geeft weer een goed en energiek gevoel. Ik gebruik het als kuur en meng het in mijn dagelijks water.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Een zacht product en voedende bestanddelen voor een geschikte detox bij het voor-of najaar. De smaak is zeer lekker en kan als natuurlijke suiker gebruikt worden in drankjes.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend reinigend product, je voelt je goed en je voelt je lichter, de vertering gebeurt makkelijker, minder last van een zwaar gevoel na redelijk zware of rijke maaltijden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeker een aanrader in het najaar,aangenaam van smaak ondanks zonder suiker.Heeft een reinigend gevoelbij het gebruik extra water drinken heeft het een goed effect .

Berken extract bio kopen

Je kan Berken extract bio van het merk Weleda, geproduceerd door WELEDA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Weleda Verzorging of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Welzijn & Gezondheid > Urineweginfecties
50+ > Urineweginfecties