€ 3,99
€ 3,51
Bespaar 12% (€ 0,48)

Omschrijving van WaterWipes Vochtige Doekjes

WaterWipes vochtige babydoekjes zijn de zuiverste babydoekjes door hun unieke en gepatenteerde technologie op basis van 99,9% water en 0,1% fruitextract. Parfum-, geur- en alcoholvrij. Helpt bij het behouden van een goede huidconditie en vermindert ontstekingsreacties op de huid.
 

Indicatie

Voor de reiniging van de gevoelige babybilletjes en lichaam.

Gebruik van WaterWipes Vochtige Doekjes

Geschikt vanaf de geboorte, ook voor de meest gevoelige babyhuid. In WaterWipes zitten geen chemicaliën om het vocht aan de doekjes te “binden”. Sluit de verpakking steeds goed af met de sticker. Je kan de  verpakking ondersteboven  houden en er enkele seconden zachtjes in knijpen en masseren. Het water wordt dan snel gelijkmatiger over het pakje verdeeld en de doekjes krijgen weer dezelfde consistente vochtigheid die ze hadden toen ze gemaakt werden in het cleanroomproces.

Ingrediënten WaterWipes Vochtige Doekjes

99,9% Aqua (water), 0,1% Citrus grandis seed extract (pampelmoesextract).

Het materiaal in WaterWipes bestaat uit 20% viscose en 80% polyester.
€ 3,99
€ 3,51

Laatste reviews en ervaringen met WaterWipes Vochtige Doekjes

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  goed product voor babys billetjes maar ook voor eigen gebruik om snel en efficiënt de handen te reinigen ; Wel niet in het toilet gooien , want dit veroorzaakt verstoppingen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Top product met een resem andere toepassingen zoals sport, in de auto, gewoon tussendoor, ... Nu ook nog kleinere verpakkingen en de match is perfect !

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Beoordeeld door
   

  Lingettes sans produits irritants qui respecte la peau de bébé avec un parfum agréable... Cependant, le tissage de la lingette est assez rêche. Je dirais que c'est pratique de manière ponctuelle

  Was deze beoordeling nuttig?

WaterWipes Vochtige Doekjes kopen

Je kan WaterWipes Vochtige Doekjes van het merk Waterwipes, geproduceerd door Bomedys NV , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Babyproducten of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Lichaamsverzorging Baby > Vochtige doekjes
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging Baby > Vochtige doekjes