A.Vogel Pollinosan 20 ml spray

€ 7,99
€ 6,63
(€ 33,15 / 100 ml)
Bespaar 17% (€ 1,36)
Promotie -17% korting geldig t.e.m. 30/04/2018

Omschrijving van A.Vogel Pollinosan

A.Vogel Pollinosan gaat de allergische reacties van hooikoorts tegen. Het vermindert effectief hooikoortsverschijnselen zoals jeuk aan neus en ogen, niesbuien, tranende ogen, en een loopneus. Pollinosan kan zowel acuut als preventief gebruikt worden.

Gebruik van A.Vogel Pollinosan

Volwassenen: 3 à 5 maal per dag 1 à 2 maal sprayen.
Kinderen van 2-6 jaar: 2 à 3 maal per dag 1 spray
Kinderen van 6-12 jaar: 3 à 5 maal per dag 1 spray

Ingrediënten A.Vogel Pollinosan

Ammi visnaga 1 X
Aralia racemosa 2 X
Cardiospermum halicacabum 2 X
Galphimia glauca 3 X
Larrea mexicana 2 X
Luffa operculata 6 X
Okoubaka aubrevillei 2 X

Bijwerkingen van A.Vogel Pollinosan

Er zijn van dit product geen
bijwerkingen bekend. Indien er bij u een bijwerking
optreedt die u als ernstig ervaart, informeer dan uw
arts of apotheker.

Waarschuwing

Er zijn geen omstandigheden bekend waarbij u extra
voorzichtig met Dr A. Vogel Pollinosan® spray moet
zijn.

A.Vogel Pollinosan 20 ml spray
€ 7,99
€ 6,63
(€ 33,15 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel pollinosan

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Help echt! Geen niesbuien meer en ook nog zacht voor de neus geen chemische toevoegingen en prikt niet. Daar hou ik van. Deze blijf ik zeker gebruiken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een doeltreffend product dat verlichting heeft. Voor mij een goed alternatief voor reguliere anti-allergiemedicatie, en zonder bijwerkingen Al meerdere malen besteld. Gemakkelijk in gebruik, maar toch zoals de meeste neussprays is het een klein flesje: indien je langdurig en meermaals moet sprayen raakt het nogal snel leeg. Dit is natuurlijk afhankelijk van persoon tot persoon en of je het acuut of ook preventief gebruikt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het product werkt echt verzachtend bij lichte symptomen van hooikoorts. Je moet het wel meerdere keren in de loop van de dag gebruiken, maar dat mag ook.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product brengt inderdaad snel verlichting. Ik werd bijna gek van jeukende en tranende ogen dus was heel blij met dit product. Het brengt snel verkoeling, had ik nooit verwacht. Maar ik vind dat het effect wel snel uitgewerkt is. Ik moet regelmatig herhalen. Maar dan liever meermaals per dag die druppels toepassen dan ganse dagen met die jeukende ogen te zitten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De Pollinosan tabletten zijn goed verdraagbaar, niet-irriterend en houdt de neus vochtig en schoon. Men moet altijd het weer nemen, elke 60-90 minuten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bij een opstoot van de hooikoorts en vooral bij de loopneus en het niezen komt deze spray goed van pas, een keer spuiten in elk neusgat en je bent een tijd verlost van het niezen en snotteren.

A.Vogel Pollinosan kopen

Je kan A.Vogel Pollinosan van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling A.Vogel flowers