€ 10,99
€ 9,67
(€ 19,34 / l)
Bespaar 12% (€ 1,32)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van A.Vogel Molkosan

Molkosan van A.Vogel is een 100% natuurlijk product dat is bereid uit gezuiverde en geconcentreerde melkwei van verse Zwitserse alpenmelk. Deze caloriearme drank bevat een hoog gehalte rechtsdraaiend (L+) melkzuur, is lactosevrij en bevat geen suiker. Verbeterde formule met meer (L+) zuur, een friszure smaak en neutrale geur.

Molkosan bestaat al sinds 1955. Al 55 jaar lang wordt Molkosan door duizenden mensen gebruikt als aangename dorstlesser en als smaakmaker in salades. Molkosan zorgt voor welzijn van binnenuit. De vernieuwde formule heeft een hogere concentratie rechtsdraaiend melkzuur (L+). De verbeterde Molkosan heeft een mildere, friszure smaak en een neutrale geur. Molkosan is nu ook lactosevrij, suikervrij en calorie-arm.

Indicatie

 • Hoge concentratie rechtsdraaiend melkzuur (L+)
 • Lactosevrij
 • Caloriearm
 • Zonder suiker
 • 100% natuurlijk

Gebruik van A.Vogel Molkosan

1 à 2 eetlepels Molkosan op 1 glas mineraalwater, desgewenst op smaak gebracht met wat honig of vruchtensap, geeft een heerlijke drank! Met zijn frisse, zure smaak is onverdunde Molkosan een prima vervanger van azijn of citroen in allerlei salades. Met koudgeperste zonnebloemolie en kwark maakt men er een heerlijke saus van voor slaatjes.

Ingrediënten A.Vogel Molkosan

Gefermenteerd melkeiwitconcentraat van Zwitserse origine, voedingszuur (L-melkzuurrijk 7,3% en D-melkzuurarm 1,7%), moutextract, eiwitten 0,5%, koolhydraten (melksuiker) 5,4%, vetten 0,1%, natriumarm 0,08%.

Waarschuwing

Koel bewaren; na openen beperkt houdbaar. Een eventueel bezinksel (eiwitvorming) kan met behulp van een filterzakje verwijderd worden.

€ 10,99
€ 9,67
(€ 19,34 / l)

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel molkosan

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  A. Vogels Molkosan is een zeer veelzijdig product, goed voor de spijsvertering en goed voor de darmflora. Het geeft me energie. Ik drink dagelijks een groot glas water met een flinke geut Molkosan er in. Ook bij aften in de mond spoelen met Molkosan, of een compres deppen met Molkosan is zeer doeltreffend.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Friszure smaak voor bij mijn eerste glas water op de nuchtere maag. Heb last van het prikkelbare darmsyndroom en hoop op wat positieve invloed bij, dagelijks gebruik van dit product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ben gewoon fan van de A. Vogel producten en dit is weer zo een super product dat iedereen in huis zou moeten hebben. De smaak is super, veel zachter dan vroeger. Wij drinken het iedere dag, een lepel in een glas water. Heel goed voor de spijsvertering en de darmflora. kan het echt niet meer missen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  al veel jaren onmisbaar voor ons, om te drinken, bij maagklachten, om de huid te verzorgen, bij eczema bijvoorbeeld, verfrissend in de zomer, bij mondontsteking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product is niet lekker van smaak. Ik neem het 's morgens op mijn nuchtere maag. Ik drink het puur en niet opgelengd met water. Liever de korte pijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Molkosan is een uitstekend produkt voor de spijsvertering. Snelle werking. 3 x daags na de maaltijd. Molkosan kan je elke dag gebruiken, jaar in jaar uit. Het draagt bij tot een gezonde voeding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Blij dat we konden vaststellen dat Molkosan van A.Vogel ook bij Farmaline konden verkrijgen, plus een bijkomend voordeel aan een zeer gunstige prijs! wij nemen dagelijks onze (portie) Molkosan en voelen ons er prima bij. Een tevreden klant
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben intussen aan mijn tweede fles en smaak valt reuze mee! Smaakt naar Kefir. Heb een regelmatigere stoelgang nu. Kan het zeker aanbevelen en ga het blijven nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  smaakt veel minder straf dan de vorige molkosan, dus is het gemakkelijk om in te nemen, de geur is ook zachter, bovendien is dit een heel belangrijk product in onze huidige maatschappij met zoveel stress omdat het zorgt voor een evenwicht in de zuren
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik al jaren molkosan . Goed voor spijsvertering. Bij keelpijn goed gorgel middel. Als vinaigrette in plaats van azijn. Als ontsmettingsmiddel wel verdund gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Molkosan gebruiken we al jaren zowel inwendig aks uitwendig. Door de melkzuurbacterieen helpt het om darmen te herstellen etc ... . Verkies wel deze verpakking boven grotere verpakking van 1l, omdat je na opening gemakkelijk in koelkast kan plaatsen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een natuurprodukct en heeft een zeer sterke invloed op de spijsvertering vooral ik lijd aan maagklachten. Door dit regelmatig te drinken zoals aangegeven zijn mijn maagklachten zeer goed verbeterd. Een aanrader!!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Molkosan is zowel een verfrissende dorstlesser aangelengd met water of fruitsap maar is even eens een weldaad voor de maag en de darmflora,je mag tot 2 eetlepels per dag gebruiken.ten slotte nog te vermelden dat het 100% natuurlijk is
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een uitstekend produkt. Het vergemakkelijkt de spijsvertering en je hoeft geen andere geneesmiddelen tegen constipatie te nemen. Er zijn geen bijwerkingen
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Molkosan ruim 20 jaar, vooral omdat het bevorderlijk is voor de darmflora; een verdunde versie gebruik ik als tonic voor het gelaat. Sinds de originele formule vervangen werd door de lactosevrije vorm drink ik minder Molkosan omdat de smaak mij tegenvalt; ik blijf heimwee hebben naar de friszure smaak van weleer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dagelijks gebruik ik molkosan bij mijn drinkwater bij de maaltijden, het heeft een zurige frisse smaak die in het begin wel wennen is, het helpt me bij de vertering en ik gebruik het ook in de vinaigrette ipv azijn voor de salades
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Molkosan is een zalig miuddel, dta rust geeft aan de maag, ontsmettend werkt, bloedzuiverend is, kortom, alleen maar voordelen. Wij beginnen en eindigen er elke de dag mee en voelen er ons gezond bij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gemaakt van verse wei, met een hoog percentage van rechts-draaiende L (+) melkzuur, goed voor een evenwichtige darmflora. Onze ervaring: Heeft een positieve invloed op de spijsvertering. Met water als drankje goed om van te genieten - verfrist en versterkt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Molkosan van Dr.Vogel ken ik al vele jaren en gebruikt voor allerlei doeleinden. Voor ontsmetting van de huid tot de herstelling en onderhoud van de darmflora. Wel zeer belangrijk is het regelmatig innemen van Molkosan. De smaak van de nieuwe Molkosan is ook veel beter dan die van vroeger. Volgens mij nog te weinig bekend.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Vogel's Molkosan (op basis van wei maar zonder lactose!) regelt de darmflora en de spijsvertering: twee punten die vaak een rol spelen in onze moderne voeding!

A.Vogel Molkosan kopen

Je kan A.Vogel Molkosan van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Platte Buik > In te nemen
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Glutenvrij
Welzijn & Gezondheid > Diabetes > Voeding > Varia
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Lactosevrij