€ 9,95
€ 8,36
(€ 23,89 / 100 ml)
Bespaar 16% (€ 1,59)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 31/07/2018

Omschrijving van Hemoclin Aambeienspray

Hemoclin Aambeienspray voor de behandeling van uitwendige aambeien, maar ook bij uitwendige anale scheurtjes. Uitwendige aambeien zijn van buitenaf zichtbaar of voelbaar. De kleurloze aambeienspray van HemoClin verlicht onmiddellijk symptomen als een branderig gevoel en kriebels.

De gepatenteerde Bio-actieve Bacteriële Blokker neutraliseert schadelijke organismen en ondersteunt het natuurlijke proces. De spray is makkelijk in gebruik en hygiënisch aan te brengen op ieder moment van de dag.

Indicatie

- Aambeien behandeling (specifiek voor uitwendige aambeien), maar ook bij uitwendige anale ongemakken

- Verkoelt en verlicht onmiddellijk symptomen als branderig gevoel en kriebels

- Is handig in gebruik en hygiënisch aan te brengen

- Vooral geschikt voor uitwendig gebruik (voor inwendige aambeien is er de HemoClin gel)

Gebruik van Hemoclin Aambeienspray

De spray kan worden gebruikt vanuit elke gewenste hoek.
Hemoclin Aambeienspray 35 ml spray
€ 9,95
€ 8,36
(€ 23,89 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Hemoclin aambeienspray

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Verzacht de pijn en ik merk dat ze kleiner worden, makkelijk in gebruik en je komt er lang mee toe, goede prijs en uitleg van het product. makkelijk besteld.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Verzacht echt en helpt voorkomen! Kan niet meer zonder. Ik gebruik deze bijna dagelijks en heb echt opmerkelijk minder last dan vroeger. Een echte aanrader dus.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze spray werkt gemakkelijk maar voor mij persoonlijk irriteert de huid wat. Daarna verdwijnt de pijn en is er wel effectief verlichting te ondervinden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit brengt onmiddellijk verlichting bij aambeienpijn. Het is natuurlijk geen wondermiddel en ik combineer het met vanocomplex en een aangepast dieet in combinatie met zo weinig mogelijk stress!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Aanbevolen als een aanvulling op de gel. Je meot wel even wennen aan het gebruik. Met enige oefening lukt het wel. Bij regelmatig gebruik, komt snel opluchting.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  het lijkt in eerste instantie interessant om aambeien met een spray te behandelen, maar toch is het wat onhandig om het product in de kleine plooitjes te krijgen. deze spray pikt ook eerder ipv te verzachten
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer aangenaam in gebruik, verfrist zeer goed en verzacht onmiddellijk in geval van lichtjes ernstige crisis (bevat geen ontstekingsremmers) maar zeer goed product met clean samenstelling.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb heel tevreden van de spray. Je kan het gemakkelijk meenemen en werkt verfrissend.Ik gebruikte de spray na ieder toiletbezoek. Ik gebruikte de spray in combinatie met de gel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heb na gebruik van enkele verschillende crèmes en zalfjes besloten deze spray eens uit te proberen, dit product werkt inderdaad reeds na enkele malen gebruikt te hebben, geeft ook een fris gevoel na gebruik en kleeft niet zoals de zalfjes
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben heel tevreden over het product en de werking en het gebruik ervan , zou het aan iedereen aanbevelen. Goed product voor zijn geld
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product dat onmiddellijk verlichting brengt, niet te zuinig gebruiken in het begin en men krijgt effectief snel verbetering en genezing. Aan te bevelen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het werkt! Ik was een beetje sceptisch tegenover dit product, maar omwille van de natuurlijke ingrediënten en de noodzaak heb ik het geprobeerd. Het verzacht, de jeuk verdwijnt. Na enkele uren kan je het wel best opnieuw aanbrengen, als je dat verkiest.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  daar ik geregeld wat last had van kloofjes, jeuk en wat bloedverlies en steeds een produkt met cortisonen gebruikte wou ik nu dit toch eens uitproberen! en ja het is gemakkelijk in gebruik en het werkt echt!

Hemoclin Aambeienspray kopen

Je kan Hemoclin Aambeienspray van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Hemoclin of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Aambeien & Zware benen > Lokaal
50+ > Aambeien & Zware benen > Lokaal
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie