Vivomixx Tripack 3 x 10 Zakjes

€ 51,30
€ 48,73
Bespaar 5% (€ 2,57)
Promotie
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Vivomixx Tripack

Vivomixx is een probiotisch voedingsmiddel dat 450 miljard levende melkzuurbacteriën en bifidobacteriën bevat van 8 verschillende stammen.

Hoe werkt het?
Vivomixx bedekt de gehele binnenwand van het maag-darmkanaal met probiotische bacteriën. Normaal gesproken duurt het ongeveer 1 week voordat Vivomixx zich in de darm heeft gevestigd. Binnen 20 dagen heeft een maximale kolonisatie (verzameling van bacteriën op een vaste voedingsbodem) van de bacteriën in de darm plaatsgevonden. Wanneer de dagelijkse inname wordt onderbroken zullen de aanwezige bacteriëstammen van Vivomixx nog ca. 3 weken in de darm overleven.

EEN NIEUW FORMAAT EN EEN BETERE PERFORMANCE VOOR UW FAVORIETE PROBIOTICUM

Wanneer je je doos Vivomixx opent, zal je een volledig ander zakje zien. Vivomixx® heeft de kwaliteit van zijn verpakking verbeterd en biedt u nog steeds hetzelfde hooggeconcentreerde mengsel bacteriën.
 
De verpakking is veranderd, het product is hetzelfde gebleven!

De nieuwe verpakking heeft de volgende eigenschappen:
 1. een schitterende look voor een totale barrière;
 2. enkelvoudig zakje, gemakkelijk te openen, gemakkelijk mee te nemen;
 3. afdichtingssysteem aan 3 kanten.

Indicatie

Vivomixx helpt de darmflora in balans te houden. Vivomixx is geschikt voor personen met diverse darmaandoeningen, waaronder colitis ulcerosa, de ziekte van Crohn en Prikkelbare Darm Syndroom (PDS, ook wel IBS of spastische darm).

Gebruik van Vivomixx Tripack

Aanbevolen wordt 1-2 zakjes per dag te nemen. Los de inhoud van een zakje op in water, yoghurt, appelsap of een andere koude, koolzuurvrije drank en drink het onmiddellijk op. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Vivomixx is verpakt in sachets die bewaard moeten worden in de koelkast. De houdbaarheidsdatum is vermeld op de verpakking. Buiten de koelkast is een sachet maximaal 7 dagen houdbaar. Vivomixx kunt u op ieder gewenst moment van de dag innemen. U kunt de inhoud van het sachet mengen met voeding zoals yoghurt of oplossen in water of andere niet mousserende dranken. Het is belangrijk dat u Vivomixx direct na het mengen inneemt. In de eerste dagen is het mogelijk dat u een opgeblazen gevoel ervaart. Dit is meestal van tijdelijke aard en heeft te maken met het feit dat de darmflora verandert. U kunt uw dagelijkse dosering eventueel verlagen om zo het proces geleidelijker te laten verlopen. Ook kunt u vetten en koolhydraten die u door middel van uw voeding binnen krijgt, proberen te verlagen. Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven wordt geadviseerd eerst contact op te nemen met de huisarts.

U kunt Vivomixx in combinatie met alle geneesmiddelen gebruiken w.o. bijvoorbeeld antibiotica.

Ingrediënten Vivomixx Tripack

450 miljard gevriesdroogde melkzuurbacteriën en bifidobacteriën, maltose, antiklontermiddel: siliciumdioxide, maltose, antiklontermiddel: siliciumdioxide (nano)

(Streptococcus thermophilus, Bifidobactéries (B. breve, B. longum, B. infantis), Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus).

Glutenvrij, lactosevrij, sojavrij

Bijwerkingen van Vivomixx Tripack

Soms: Er kan een opgeblazen gevoel ontstaan tijdens de eerste dagen van het gebruik van Vivomixx. Dit is een normaal en tijdelijk verschijnsel wat bij dit soort voedingssupplementen voor kan komen.

Waarschuwing

Vivomixx kan gedurende een periode van 1 week uit de koeling blijven en kan dus probleemloos besteld worden.

Vivomixx is een voedingssupplement. voedingssupplementen mogen niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Dit product bevat geen kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen of kunstmatige zoetstoffen en is glutenvrij.

-Vivomixx bevat de hoogst beschikbare concentratie gunstige bacteriën (450 miljard per zakje) en onderscheidt zich daarmee van andere probiotica, die enkel een paar miljard bacteriën bevatten.
-De aanbevolen dagelijkse inname van Vivomixx is 1-2 sachets / zakjes per dag. Wij adviseren u om met 1 zakje per dag te starten. Bij gewenst resultaat na 2-3 weken kunt u de dosis verlagen naar 1 zakje om de dag. Indien u nog niet tevreden bent met het resultaat na 2-3 weken, adviseren wij u de dosis op te hogen naar 2 zakjes per dag.
-Wij raden u aan contact op te nemen met uw arts indien u twijfels heeft over de hoeveelheid Vivomixx die u per dag in moet nemen. De eerste dagen na het gebruik van Vivomixx kunt u een opgeblazen gevoel ervaren. Dit is meestal van tijdelijke aard. Mocht u een opgeblazen gevoel ervaren, dan kunt u eventueel uw dagelijkse inname verlagen.
-Vivomixx is geen geneesmiddel, maar een probioticum. Vivomixx wordt wel gebruikt door mensen met diverse darmaandoeningen, waaronder colitis ulcerosa, de ziekte van Crohn en
Prikkelbare Darm Syndroom (PDS, ook wel IBS of spastische darm) om het evenwicht van de darmflora te bevorderen.
-Tot op heden zijn er geen meldingen bekend van overdoseringen met Vivomixx of andere probiotische producten.
Beschikbare studies met Vivomixx hebben aangetoond dat er geen noemenswaardige ongewenste of toxische reacties hebben plaatsgevonden ten gevolge van het gebruik van Vivomixx.
Enkel een minderheid van de gebruikers van Vivomixx ervaart tijdens de behandeling een opgeblazen gevoel of flatulentie (winderigheid). Normaal gesproken duurt het ongeveer een week voordat Vivomixx zich in de darm heeft gevestigd.
-Een studie met Vivomixx heeft bevestigd dat er binnen 20 dagen een maximale kolonisatie (verzameling van bacteriën op een vaste voedingsbodem) van de bacteriën in de darm plaatsvond. Dit hoge kolonisatieniveau blijft vervolgens gedurende de gehele behandeling stabiel.
-Wanneer de dagelijkse inname onderbroken wordt, zullen de bacteriestammen van Vivomixx nog ongeveer 3 weken in de darm overleven. U kunt Vivomixx iedere dag innemen, zolang u dit wenst.
-Nee, Vivomixx mag niet boven kamertemperatuur bewaard worden. Een jas of colbertzak is acceptabel mits niet te warm en niet te lang erin bewaard wordt. Buiten de koelkast bij kamertemperatuur (< 24?C) is Vivomixx maximaal nog 7 dagen houdbaar.
-Er is een aantal studies met probiotica, waaronder Vivomixx, uitgevoerd bij kinderen en bij geen van deze studies is er melding gemaakt van een ongewenste reactie.
-Wij adviseren u het gebruik van Vivomixx bij kinderen met uw arts te bespreken.
-U kunt Vivomixx in combinatie met alle geneesmiddelen gebruiken w.o. bijvoorbeeld antibiotica. Bij gebruik van antibiotica neemt het aantal ‘goede’ bacteriën af in de darm en kan de darmflora uit balans raken. Hierdoor kunnen klachten ontstaan, waaronder diarree. Het hoge aantal bacteriën in Vivomixx helpt de balans te herstellen.
Het is belangrijk dat bacteriën in voldoende mate aanwezig zijn om in het zure milieu in de maag te overleven en uiteindelijk levend in de darmen terecht te komen. Vivomixx bevat 450 miljard levende/gevriesdroogde melkzuurbacteriën en bifidobacterien per sachet.
Vivomixx bevat een unieke combinatie van 8 stammen:
Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis,
Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus.
Vivomixx Tripack 3 x 10 Zakjes
€ 51,30
€ 48,73

Laatste reviews en ervaringen met Vivomixx tripack

Schrijf een review
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Je moet het oplossen bijv. In een sapje. De poeder lost heel moeilijk op. Lastig op reis want het moet in de koelkast bewaard blijven. Ik ben pas aan de tweede serie van 10 dus nog even afwachten of het helpt. Ik ga er wel mee door.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  This is my second order. Fast delivery and in a cooler box to keep the product fresh. This company has great service. PRODUCT REVIEW- After 15 years of "IBS" I started researching options and found out that VIVOMIXX might work. It has been a lifesaver! I am not cured but the results have been amazing. After only a few days I saw great results. Now it's been 16 days and I am feeling great! And they say it takes 20 days for the full effects. I have been taking 2 sachets a day. I wont stop taking this product, it is worth every cent.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat ik het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) heb kan ik veel dingen niet eten, anders krijg ik heftige buikpijn!!! Wanneer ik op vakantie ga begin ik een week daarvoor met Vivomixx, elke morgen op de nuchtere maag een zakje opgelost in wat water. Dit doe ik ook tijdens de vakantie en kan dan alles eten zonder buikpijn!!! Geweldig!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Very good probiotic for any problems with tammy and bowles. Delievered in the proper way - box with contribution cools. Please read about it more if you suffer for any symptoms with regards to your diet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn arts raade Vivomixx aan omdat ik last had van constipatie. Deze product werkt heel goed voor een goede stoelgang, ook mijn buikpijn is nu weg. Ben er heel blij mee.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Effectief bij darmklachten (bijvoorbeeld bij - pouch; na ileo anale anastomose.- waarschijnlijk ook effectief b). Elke maand 10 achtereenvolgende dagen/zakjes is voldoende
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Vivomixx elke dag al meer dan een half jaar ivm lange antibioticakuur, en het helpt mijn darmen in orde te houden. In het begin van de kuur was ik bijna altijd geconstipeerd, daarom begon ik probiotica te nemen. Het probleem is gelukkig verleden tijd, maar ik neem ook magnesium voordat ik ga slapen dus het is mogelijk dat beide middelen met een vlotte darmtransit helpen. Ik heb heel veer verschillende soorten probiotica geprobeerd, ik vind deze eigenlijk het beste. Omdat het gekoeld moet worden, is het niet de meest ideale "reispartner", maar ook niet onmogelijk. Ik vind het zeker een pluspunt dat Farmaline Vivomixx samen met een koelelement opstuurt en daarmee de kwaliteit zo goed mogelijk verzekert! Bij mijn laatste bestelling merkte ik, dat de verpakking van de individuele zakjes binnen de doos anders was maar blijkt dat de samenstelling ook veranderd is, en het niet meer volledig oplost in water zoals vroeger. Ik weet niet of het een soort vulstof is - en dus niet zo erg als het op de binnenkant van het glas blijft plakken - of juist het meest belangrijke gedeelte, de probiotische bacteriën zijn, die in het glas achterblijven. Ik ben aan het overwegen de producent voor verdere verklaring te contacteren en tot dan het glas nog eens vullen met water en alles opdrinken. :) Veel drinken is toch belangrijk! Al in al is een zeer goed probioticum voor tijdens antibioticakuur of prikkelbare darm syndroom.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geweldig product! In deze dosering niet te vinden in Frankrijk, erg jammer. Ik ben zeer blij! Ik heb lange tijd op zo'n product gewacht. Ik wist al dat het bestond in de VS, maar niet dat het ook in Europa bestond. De levering is goed gebeurd, net zoals de bestelling: ook de klantendienst is erg goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima middel, werkt goed bij mij. Makkelijk in gebruik, en de smaak ik ook niet vervelend. Het is wel belangrijk om dit product in de koelkast te bewaren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed verpakt. In ijs. Goed product. Ik ben tevreden. Zeker een aanrader. Gebruik het iedere dag volgens de aanbevelingen ter behandeling van autisme.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer effectief product. Gemakkelijk in te slikken. Het product was erg goed verpakt. Ik raad het product aan iedereen aan die darmproblemen heeft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product op voorraad bij mijn bestelling. De volgende dag was er geen stock meer. Onbekende levertermijn, maar 8 dagen later ontving ik mijn bestelling. Ik kon het trackingnummer van mijn pakket niet vinden op het internet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben meer dan gelukkig. Al mijn hele leven heb ik last van obstipatie. De laatste 15 jaar is het extreem: nooit meer spontane ontlasting. Ik gebruik nu 2 weken Vivomixx en heb al enkele malen ontlasting gehad. Ik kan mijn geluk niet op!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na prednisonstootkuur (zonder resultaat)voor darmziekte de darmflora hersteld met vivomixx. Jammer dat dit middel niet vergoed wordt aan patiënten met een chronische darmziekte. Gebruikte dagelijks 3 maanden lang 1 zakje en nu als onderhoudsdosering 1 zakje per week. Geen medicatie meer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door deze medicijnen heeft mijn zoon controle over zijn darmziekte. Deze medicijnen werken zo goed, dat er gestopt kan worden met 1 van zijn ontstekingsremmers.

Vivomixx Tripack kopen

Je kan Vivomixx Tripack van het merk Vivomixx, geproduceerd door COPHANA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling 15 Best Reviewed Products of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Constipatie
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora-Probiotica