Vivomixx 10 Zakjes

€ 19,00
€ 17,10
Bespaar 9% (€ 1,90)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Vivomixx

Vivomixx is een probiotisch voedingsmiddel dat 450 miljard levende melkzuurbacteriën en bifidobacteriën bevat van 8 verschillende stammen.

Hoe werkt het?
Vivomixx bedekt de gehele binnenwand van het maag-darmkanaal met probiotische bacteriën. Normaal gesproken duurt het ongeveer 1 week voordat Vivomixx zich in de darm heeft gevestigd. Binnen 20 dagen heeft een maximale kolonisatie (verzameling van bacteriën op een vaste voedingsbodem) van de bacteriën in de darm plaatsgevonden. Wanneer de dagelijkse inname wordt onderbroken zullen de aanwezige bacteriëstammen van Vivomixx nog ca. 3 weken in de darm overleven.

EEN NIEUW FORMAAT EN EEN BETERE PERFORMANCE VOOR UW FAVORIETE PROBIOTICUM

Wanneer je je doos Vivomixx opent, zal je een volledig ander zakje zien. Vivomixx® heeft de kwaliteit van zijn verpakking verbeterd en biedt u nog steeds hetzelfde hooggeconcentreerde mengsel bacteriën.
 
De verpakking is veranderd, het product is hetzelfde gebleven!

De nieuwe verpakking heeft de volgende eigenschappen:
 1. een schitterende look voor een totale barrière;
 2. enkelvoudig zakje, gemakkelijk te openen, gemakkelijk mee te nemen;
 3. afdichtingssysteem aan 3 kanten.

Indicatie

Vivomixx helpt de darmflora in balans te houden. Vivomixx is geschikt voor personen met diverse darmaandoeningen, waaronder colitis ulcerosa, de ziekte van Crohn en Prikkelbare Darm Syndroom (PDS, ook wel IBS of spastische darm).

Gebruik van Vivomixx

Aanbevolen wordt 1-2 zakjes per dag te nemen. Los de inhoud van een zakje op in water, yoghurt, appelsap of een andere koude, koolzuurvrije drank en drink het onmiddellijk op. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Vivomixx is verpakt in sachets die bewaard moeten worden in de koelkast. De houdbaarheidsdatum is vermeld op de verpakking. Buiten de koelkast is een sachet maximaal 7 dagen houdbaar. Vivomixx kunt u op ieder gewenst moment van de dag innemen. U kunt de inhoud van het sachet mengen met voeding zoals yoghurt of oplossen in water of andere niet mousserende dranken. Het is belangrijk dat u Vivomixx direct na het mengen inneemt. In de eerste dagen is het mogelijk dat u een opgeblazen gevoel ervaart. Dit is meestal van tijdelijke aard en heeft te maken met het feit dat de darmflora verandert. U kunt uw dagelijkse dosering eventueel verlagen om zo het proces geleidelijker te laten verlopen. Ook kunt u vetten en koolhydraten die u door middel van uw voeding binnen krijgt, proberen te verlagen. Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven wordt geadviseerd eerst contact op te nemen met de huisarts.

U kunt Vivomixx in combinatie met alle geneesmiddelen gebruiken w.o. bijvoorbeeld antibiotica.

Ingrediënten Vivomixx

450 miljard gevriesdroogde melkzuurbacteriën en bifidobacteriën, maltose, antiklontermiddel: siliciumdioxide, maltose, antiklontermiddel: siliciumdioxide (nano)

(Streptococcus thermophilus, Bifidobactéries (B. breve, B. longum, B. infantis), Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus).

Glutenvrij, lactosevrij, sojavrij

Bijwerkingen van Vivomixx

Soms: Er kan een opgeblazen gevoel ontstaan tijdens de eerste dagen van het gebruik van Vivomixx. Dit is een normaal en tijdelijk verschijnsel wat bij dit soort voedingssupplementen voor kan komen.

Waarschuwing

Vivomixx kan gedurende een periode van 1 week uit de koeling blijven en kan dus probleemloos besteld worden.

Vivomixx is een voedingssupplement. voedingssupplementen mogen niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Dit product bevat geen kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen of kunstmatige zoetstoffen en is glutenvrij.

-Vivomixx bevat de hoogst beschikbare concentratie gunstige bacteriën (450 miljard per zakje) en onderscheidt zich daarmee van andere probiotica, die enkel een paar miljard bacteriën bevatten.
-De aanbevolen dagelijkse inname van Vivomixx is 1-2 sachets / zakjes per dag. Wij adviseren u om met 1 zakje per dag te starten. Bij gewenst resultaat na 2-3 weken kunt u de dosis verlagen naar 1 zakje om de dag. Indien u nog niet tevreden bent met het resultaat na 2-3 weken, adviseren wij u de dosis op te hogen naar 2 zakjes per dag.
-Wij raden u aan contact op te nemen met uw arts indien u twijfels heeft over de hoeveelheid Vivomixx die u per dag in moet nemen. De eerste dagen na het gebruik van Vivomixx kunt u een opgeblazen gevoel ervaren. Dit is meestal van tijdelijke aard. Mocht u een opgeblazen gevoel ervaren, dan kunt u eventueel uw dagelijkse inname verlagen.
-Vivomixx is geen geneesmiddel, maar een probioticum. Vivomixx wordt wel gebruikt door mensen met diverse darmaandoeningen, waaronder colitis ulcerosa, de ziekte van Crohn en
Prikkelbare Darm Syndroom (PDS, ook wel IBS of spastische darm) om het evenwicht van de darmflora te bevorderen.
-Tot op heden zijn er geen meldingen bekend van overdoseringen met Vivomixx of andere probiotische producten.
Beschikbare studies met Vivomixx hebben aangetoond dat er geen noemenswaardige ongewenste of toxische reacties hebben plaatsgevonden ten gevolge van het gebruik van Vivomixx.
Enkel een minderheid van de gebruikers van Vivomixx ervaart tijdens de behandeling een opgeblazen gevoel of flatulentie (winderigheid). Normaal gesproken duurt het ongeveer een week voordat Vivomixx zich in de darm heeft gevestigd.
-Een studie met Vivomixx heeft bevestigd dat er binnen 20 dagen een maximale kolonisatie (verzameling van bacteriën op een vaste voedingsbodem) van de bacteriën in de darm plaatsvond. Dit hoge kolonisatieniveau blijft vervolgens gedurende de gehele behandeling stabiel.
-Wanneer de dagelijkse inname onderbroken wordt, zullen de bacteriestammen van Vivomixx nog ongeveer 3 weken in de darm overleven. U kunt Vivomixx iedere dag innemen, zolang u dit wenst.
-Nee, Vivomixx mag niet boven kamertemperatuur bewaard worden. Een jas of colbertzak is acceptabel mits niet te warm en niet te lang erin bewaard wordt. Buiten de koelkast bij kamertemperatuur (< 24?C) is Vivomixx maximaal nog 7 dagen houdbaar.
-Er is een aantal studies met probiotica, waaronder Vivomixx, uitgevoerd bij kinderen en bij geen van deze studies is er melding gemaakt van een ongewenste reactie.
-Wij adviseren u het gebruik van Vivomixx bij kinderen met uw arts te bespreken.
-U kunt Vivomixx in combinatie met alle geneesmiddelen gebruiken w.o. bijvoorbeeld antibiotica. Bij gebruik van antibiotica neemt het aantal ‘goede’ bacteriën af in de darm en kan de darmflora uit balans raken. Hierdoor kunnen klachten ontstaan, waaronder diarree. Het hoge aantal bacteriën in Vivomixx helpt de balans te herstellen.
Het is belangrijk dat bacteriën in voldoende mate aanwezig zijn om in het zure milieu in de maag te overleven en uiteindelijk levend in de darmen terecht te komen. Vivomixx bevat 450 miljard levende/gevriesdroogde melkzuurbacteriën en bifidobacterien per sachet.
Vivomixx bevat een unieke combinatie van 8 stammen:
Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis,
Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus.
Vivomixx 10 Zakjes
€ 19,00
€ 17,10

Laatste reviews en ervaringen met Vivomixx

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vivomixx heb ik goed verdragen , geen last aan de maag , bestelling perfect verlopen , wel op tijd verwittigt dat er een product niet aanwezig was en daardoor een dag later zou geleverd worden .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle levering, perfecte verpakking met coolelement, dit is mijn eerste aankoop. bij verkoper. Aangeraden bij IBS samen met andere producten. Over werking zal ik nog schrijven.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De producten Vivomixx zijn niet meer beter dan VSL#3, maar blijft beter dan ander producten voor (intestin degestif), ik hop dat de prijs verlaagt , en de kwaliteit meer beter wordt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Levering was weer netjes verzorgd. En de verpakking is veranderd, de zakjes zijn nu kleiner, makkelijker te openen en beter leeg te schudden. Het product helpt mij goed. Ik gebruik het nu om de dag en dat blijkt nog steeds te voldoen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Geweldig, geweldige verpakking, ik ben tevreden over dit product. Ik doe het iedere avond in mijn yoghurt, heeft geen smaak, echt heel goed. Aan te raden aan volwassenen en kinderen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt uitstekend. Nergens meer last van. Ik ben een vaste klant hierdoor geworden. Er zit verder ook geen rotzooi in. Ik heb geen pijn meer en ga elke dag naar het toilet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op advies van internist/ immunoloog gekocht om de darmen te beschermen bij langdurig gebruik van antibiotica!! Hierdoor idd geen vervelende darmproblemen gehad of uitslag! Blijf dit gebruiken maar nu in capsule. Nooit geen maagklachten meer!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vivomixx is het meest krachtige middel dat tegenwoordig op de markt bestaat. Door zijn large spectrum aan probiotica's wordt deze vaak gebruik bij de ziekte van Lyme.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk in te nemen, werkt gewoon goed. Minder darmklachten, eerst wel een opgeblazen gevoel. In koelkast bewaren, dus even aan denken bij bestellen ervan in de zomer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  levering was uitstekend toen het aankwam de pakket het was nog steeds koud heb gelijk in de koelkast gezet primma. ik weet alleen niet wanneer is het beste de vivomixx te nemen voor het maaltijd of na maaltijd ?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Vivomixx al sinds VSL 3 niet meer leverbaar is (was). Volgens mij is de inhoud hetzelfde. Ik merk geen verschil. Het is een goed product en ook nog goedkoper!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product. Bedankt voor de snelle levering en de kwaliteit van het product. Ik merk al een lichte verbetering op. Het hele gezin geniet er mee van...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een zeer nuttig product om de darmflora te herstellen of om , als tussenkuur , deze opnieuw op peil te brengen . Dit is ook op die wijze aanbevolen door heel wat behandelende specialisten .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product. Ik heb de ziekte van Crohn en dit helpt me heel erg, het beste dat ik al geprobeerd heb. Ik heb het altijd thuis liggen. Zeer goed, heel erg bedankt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit middel werkt ontzettend goed! Ik heb heel al heel lang darmklachten en sinds ik deze probiotica gebruik gaat het zoveel beter. Ik gebruik twee zakjes op aanraden van mijn arts.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Lange tijd was het moeilijk te verkrijgen, maar we zijn zeer tevreden over de nieuwe versie van VSL-3. Ondanks de slechte smaak, merk ik wel dat mijn darmflora erop verbetert.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  In vergelijking met de meeste probiotica, is dit zeker een kwaliteitsproduct: hoge dosering, gegarandeerde levensvatbaarheid zolang je het in de koelkast bewaart. Helaas werkte het bij mij toch niet (voornaamste klacht diarree). Ik vermoed dat dit is, omdat er geen aerobe bacterien inzitten zoals E.coli (de 'goede' soort) en Enterococcus. Nu ik een probiotica heb met ook aerobe bacterien, heb ik geen klachten meer. Ik vind het ook jammer dat de siliciumdioxide in nano-vorm is, ik heb gelezen dat dit mogelijk schadelijk is voor de darmwand, onlogisch dus in zo'n product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vivomixx is de nieuwe merknaam voor VSL 3. De maag-darmspecialist van mijn vrouw raadde het aan omdat het een voedingssupplement is met 450 miljard levende melkzuur- en bifidobacteriën van 8 verschillende stammen. Na een aantal moeilijke jaren zijn haar darmen erg gestabiliseerd dankzij Vivomixx, we zijn dus heel erg dankbaar dat we toegang hebben tot dit product. De service van Farmaline is uitstekend, we zullen dus regelmatig bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb Vivomixx een jaar lang gebruikt, nadat ik al van alles had geprobeerd. Het heeft wonderen verricht en ik raad het aan iedereen aan met maagproblemen. Goede service en snelle levering. Ik ben een zeer tevreden klant.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger VSL 3, dat niet onder medicatie valt en waarmee toch geëxperimenteerd wordt in sommige ziekenhuizen voor het behandelen van colitis ulcerosa. Geeft comfort aan de darmen dankzij 8 bacteriestammen met een totaal van 450 miljard per zakje van 4,4 g.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  bij mi heeft het helaas niets gedaan, ik heb het zeker 2 maanden uitgeprobeerd en ben nu begonnen met de symbion forte van venamed en die geeft binnen 4 dagen al een rust in mijn darmen, GEEN opgeblazen gevoel/buik meer. Mijn stoelgang is ook beter en consistenter. Heel fijn!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede probiotica, je moet t wel een tijdje gebruiken voor t helpt, maar mijn darmen zijn nu weer stabiel, ben zeer tevreden over deze probiotica en wil niet meer zonder
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Nogal prijzig, maar dat is dit supplement wel waard. Bevat 8 belangrijke stammen probiotica, L. plantarum is voor mij erg belangrijk. Verder is het vrij van bewaarmiddelen, synthetische zoetstoffen,...
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De zakjes zijn handig, smaakt werkelijk goed en er zitten geen additieven in. 450 miljard bacteriën per zakje, wat de kleine doseringen vervangt die gewoonlijk op de markt verkrijgbaar zijn.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product voor iedereen met een overmatige groei aan bacteriën in de dunne darm.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vivomixx is op dit moment het beste probioticum. Ik ben er heel tevreden mee, het toont geen verschillen ten opzichte van VSL 3. Ik ben enkel maar positief, wat mijn ervaring betreft. Bedankt voor de snelle levering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vivomixx is op dit moment het beste probioticum. Ik ben alleen maar positief wat mijn ervaring betreft. Daarnaast ook een dankwoordje aan Farmaline, de service is absoluut onberispelijk! B*E*D*A*N*K*T*!!!!!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Vivomixx nu 20 dagen, maar ik denk dat het nog te vroeg is om resultaten op te merken, aangezien de specialist me vertelde dat dat pas na 1 à 2 maanden merkbaar is. Toch denk ik dat het een goed product is en ik hoop dat het werkt. Bedankt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het product Vivomixx dat ik van jullie heb gekocht is helemaal wat ik ervan verwacht had en ik zal ongetwijfeld opnieuw bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als het medicijn, als vervanger van VSL03, helpt om mijn ontstekingen in mijn dikke darm te onderdrukken, dan ben ik zeer tevreden. Aangezien ik het medicijn nog niet zo lang gebruik, moet ik het resultaat nog zien. Maar ik heb goede hoop!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit probioticum op doktersvoorschrift wegens langdurige ziekte. In het begin een opgeblazen gevoel ervaren maar dit gaat weg na korte tijd. Met 2 zakjes/dag heb ik regelmatig buikkrampen; met 1 zakje/dag gaat het beter.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Vivomixx werd me aangeraden door mijn dokter/professor omdat ik een lange antibioticakuur achter de rug heb. Werkt doeltreffend om de darmflora weer in balans te brengen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Vivomixx/VSL3 nu al drie jaar. Het is echt een krachtig en hoogwaardig probioticum dat mijn darmflora helpt te herstellen. Betrouwbare levering door Farmaline.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Vivomixx is een probioticum met acht verschillende stammen en een hoog aantal bacteriën en helpt volgens mij om de darmflora in balans te brengen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik nu iets langer dan 30 dgn de vivomixx. En het werkt! Mijn stoelgang is op gang gekomen na vele jaren zonder succes van andere probiotica. Denk dat de hoge dosering daartoe bijdraagt. Stoelgang wisselt van dagelijks tot soms na 4 dagen. Wat het doet voor prikkelbare darm kan ik nog niet zeggen. Blijft het zo dan ben ik een tevreden mens. Blijf het zeker langer gebruiken voor verder effect/resultaat. Een heel goed product!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  goede probiotica met vele 'goede' bacteriën, prima als aanvullen bij antibioticakuren, lekkende darm, verstoorde darmflora. Wel prijzig maar deze bevat de meeste bacteriën in z'n categorie volgens mij
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij het het beste product van alle probiotica. Ben in behandeling voor lyme en mijn arts had dit product aangeraden. Andere probiotica hebben absoluut niet hetzelfde effect bij mij.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Eerste 2 dagen moet je vaak naar de wc. Daarna wordt het weer normaal. Stoelgang is een stuk beter bij gebruik van dit product. Wel aan de dure kant voor langdurig gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Doordat ik zware darmstoornisden heb werd door mijn specialist Vivomixx aangeraden. Na enkele dagen verbeterden de buikklachten. Vivomixx bevat dan ook zeer veel goede bacterien.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als vervanger van VSL#3 heb ik gelukkig Vivomixx gevonden.Er zit precies hetzelfde in. Het is een uitstekende probiotica. Omdat ik PDS heb, kan ik niet alles eten want dan krijg ik vooral heftige buikpijn. Een week voor ik op vakantie ga neem ik elke morgen één zakje op de nuchtere maag. Dit doe ik alle dagen van de vakantie ook en zo kan ik alles eten en drinken zonder buikpijn.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product ben ik nodig om de flora in mijn pouch op dreef te houden. De kwaliteit van leven verbeterd met dit product. Destijds is dit product aanbevolen Door mijn internist.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ik geef het een 3 omdat ik pas dit medicijn gebruik maar ik heb wel het vertrouwen dat dit medicijn mij gaat helpen tegen PDS omdat ik heb gehoord dat dit medicijn goed is tegen PDS
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Bevestiging en afhandeling van de bestelling en de levering waren ok. 1% voor de betaalmethode PayPal vermindert de algemene beoordeling!! Over de kwaliteit/werking van Vivomixx kan ik nog niets zeggen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden met dit product, er is geen verschil met VSL 3, dat ik al meer dan een jaar lang neem. Het zou optimaal zijn om in het voorjaar/in de zomer het product gekoeld te leveren, zodat ik geruster kan zijn dat het niet te warm is geworden tijdens het transport en de volledige werking behouden blijft. Jammer genoeg heb ik 10 verpakkingen besteld, maar er maar 5 gekregen, waarom?

Vivomixx kopen

Je kan Vivomixx van het merk Vivomixx, geproduceerd door COPHANA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling 15 Best Reviewed Products of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Constipatie
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora-Probiotica