€ 23,99
€ 20,39
Bespaar 15% (€ 3,60)
Product niet verkrijgbaar

Gebruik van Natural Energy Vitamine D Complex

Een verpakking Vitamine D-complex van Natural Energy bevat 120 parels die elk 6.5 µg vitamine D3 (cholecalciferol) bevatten onder een vlot resorbeerbare vorm, voor een perfecte bio-beschikbarheid.

Curatief: bij een serumwaarde lager dan 30ng/ml (25OH vitamine D)
gedurende één maand: 4 parels per dag
gedurende twee maanden: 2 parels per dag
vervolgens :1 parel/dag ter preventie van tekort

Preventief: ter preventie van osteoporose, ter bescherming van het immuun systeem, voor een goed mentaal evenwicht, ter preventie van hart- en vaatziekten
1 tot 2 parels per dag.

Ingrediënten Natural Energy Vitamine D Complex

Cholecalciferol: 6.5ug
maisolie:100mg
glycerine:23mg
gelatine:16mg
Natural Energy Vitamine D Complex 120 capsules
€ 23,99
€ 20,39
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Natural energy vitamine d complex

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Vitamine voorgeschreven op basis van bloedonderzoek en in het kader van kankerbehandeling en algemene vermoeidheid. Vooral te nemen in de donkere periode van het jaar met weinig zonlicht.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn bloedwaarden tonen duidelijke verbeteringen. Het product is eenvoudig in te nemen en is voor mijn gezondheid duidelijk goed. Het bestellen is ook eenvoudig en correct.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben merkelijk minder vermoeid,heb 's morgens veel meer energie, en ben minder snel verkouden, dus mijn immuunsysteem en algemeen welzijn krijgen door dit voedingssupplement een serieuze boost.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In Belgie kunnen we al eens periodes hebben van te weinig zon en daarom gebruik ik Natural Energy vitamine D Complex 120 capsules . Ge voelt er u ook in uw vel door !!!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door deze vitaminen voel ik mij al een pakje vinniger. Het zijn kleine bolletjes die gemakkelijk kunnen ingenomen worden ook als je geen pillenslikker bent!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product wordt door mij en mijn echtgenote genomen daar wij te weinig vitamine D hebben. Wij voelen e ons goed bij en hebben geen nevenverschijnselen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk om te nemen en ik heb momenteel nog geen bijwerkingen zoals oprispingen of zo ondervonden zoals je met veel vitaminen wel hebt.de verpakking iis ook goed gedoseerd in sommige gevallen is dit voor meerdere maanden en dit is niet altijd nodig. , .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Natural Energy vit D is een goede aanvulling op je dagelijkse vitamine inname je kan er niet genoeg van hebben aangezien het niet in de voeding zit. dagelijks 1 capsule helpt voor meer energie.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na een lange winterperiode kan je vlug de tekort aan zonlicht opbouwen met vitamine D.Toch denk ik dat je deze vitaminen enkele maanden moet nemen voor dat je iets voelt van verbetering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vitmaine D is heel essentieel, een schildklier uit de regel, vitamine D heeft het zo geregeld, we krijgen te weinig zon, en bij een groot tekort, zet ik vitamine D zonder verpozen zo op de bon!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben nog niet lang geleden begonnen met de capsules en zal pas binnen een paar maanden een beoordeling kunnen geven wanneer er een bloedanalyse zal plaats hebben.

Natural Energy Vitamine D Complex kopen

Je kan Natural Energy Vitamine D Complex van het merk Natural Energy, geproduceerd door ENERGETIC FOOD & SUPPLEMENTS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D