Vista-Omega 3 70+30 Capsules

€ 55,80
€ 35,01
Bespaar 37% (€ 20,79)
Op voorraad
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Vista-Omega 3

VISTA-Omega 3 wordt gehaald uit natuurlijke, gezuiverde visolie van farmaceutische kwaliteit. De visolie is afkomstig van de visvangst in de diepe oceanen en hiervoor worden enkel niet-bedereigde en niet-edele vissoorten gebruikt. Zo worden kabeljauw, tonijn, zalm en haaien en dolfijnen… NIET gebruikt. Wel vissen zoals sardienen, makreel en ansjovis.

Hierdoor heeft VISTA-Omega 3 de volgende voordelen :
De samenstelling wordt streng gecontroleerd zowel op het gehalte aan omega-3, alsook op de zuiverheid. Eventuele onzuiverheden, zoals zware metalen (lood, kwik, cadmium) en andere schadelijke stoffen die in de zee aanwezig kunnen zijn, zoals PCB’s, pesticiden en dioxines, worden systematisch verwijderd.
Vermits de vissen niet afkomstig zijn uit kwekerijen (maar van de visvangst!)zit er in deze visolie ook geen resten van antibiotica of andere dierengeneesmiddelen.
Het zuiveringsproces doet ook de typische onaangename vis-geur en dito-smaak bijna volledig verdwijnen, om alzo VISTA-Omega-3 zeer goed verteerbaar te maken en visoprispingen te vermijden.

HOOGGEDOSEERD met 1 g omega-3-vetzuren
Deze dosering volgt de richtlijnen van “The American Hearth Association”: Een dagelijkse inname van tenminste 1 g omega-3-vetzuren wordt aanbevolen voor volwassenen die een typische westerse voeding nuttigen.

VOLLEDIG: bevat beide belangrijkste omega-3-vetzuren, EPA en DHA
Door aanvoer van een zeer hoge dosis van de 2 voornaamste omega-3 vetzuren, EPA en DHA, draagt VISTA-Omega 3 ertoe bij om, op een natuurlijke wijze, het juiste evenwicht tussen de verschillende vetzuren terug te vinden, hetgeen absoluut onmisbaar is voor een optimaal functioneren van ons organisme.

Indicatie

- Vanaf de leeftijd van 50 om een optimaal welzijn te behouden. En dit zowel op het fysisch plan: een goede circulatie en soepele gewrichten, als op het mentale vlak: emotioneel evenwicht, goed geheugen en een levendige, snelle geest 
- Bij studenten, in perioden van intense intellectuele arbeid

Gebruik van Vista-Omega 3

1 capsule per dag Deze dosis is aangepast voor volwassenen. Vista-Omega 3 mag op elk ogenblik van de dag ingenomen worden, liefst tijdens een maaltijd. Vooral vanaf de leeftijd van 50, is het aangeraden Vista-Omega 3 over een langere termijn in te nemen, om een juist evenwicht tussen de vetzuren te bevorderen en aldus op lange termijn een optimaal welzijn te behouden.

Ingrediënten Vista-Omega 3

1 capsule VISTA-Omega 3 bevat 1 g omega-3 vetzuren waarvan 450 mg DHA (docosahexoëenzuur) en 500 mg EPA (eicosapentaëenzuur).
Vista-Omega 3 70+30 Capsules
€ 55,80
€ 35,01

Laatste reviews en ervaringen met Vista-omega 3

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nemen we al jaren, zeer tevreden. Wij nemen ze 's avonds omdat je soms een beetje een rare smaak kan hebben bij een oprisping van de olieachtige substantie. 's Nachts heb je er geen last van.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem deze visolie in combinatie met curcurcuma en dat geeft mij het beste resultaat tegen ontstekingen te wijten aan artrose. De intstekingen zijn eindelijk na 1 jaar van sukkelen onder controle zonder ibuprofen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Alhoewel deze capsules erg groot zijn kunnen ze toch gemakkelijk worden doorgeslikt. Je hoeft er maar 1 per dag van in te nemen ; Ik neem elke ochtend 1 capsule bij het ontbijt met een lepel yoghurt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een Omega 3 supplement werd me aangeraden door mijn arts en de apotheker raadde me deze van Vista aan. Ik neem de capsules tijdens de maaltijd in om geen maaglast te krijgen. Ben er zeer tevreden over.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is moeilijk om dit product te beoordelen omdat het geen zicht- of voelbare resultaten oplevert maar het kan geen kwaad deze ontbrekende vitaminen en mineralen te nemen.

Vista-Omega 3 kopen

Je kan Vista-Omega 3 van het merk Vista, geproduceerd door VISTA-LIFE PHARMA BELGIUM, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie > Cholesterol & Bloedvaten