Vista-D3 800 120 smelttabletten

€ 16,90
€ 13,01
Bespaar 23% (€ 3,89)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 31/01/2018

Omschrijving van Vista-D3 800

Vitamine D is een vetoplosbare vitamine. In tegenstelling tot andere (wateroplosbare) vitaminen, wordt het teveel niet gewoon uitgescheiden, maar opgestapeld in het vetweefsel. Dit kan leiden tot overdosering en tot bepaalde nevenwerkingen. Het is dus beter deze opstapeling in het organisme te vermijden. De beste manier om ons organisme te bevoorraden met vitamine D is gewoon elke dag een normale (fysiologische) dosis ervan in te nemen. De (ouderwetse) vitamine D kuur met zeer hoge dosissen (50 x de gemiddelde aanbevolen dagdosis !) die wekelijks of maandelijks toegediend wordt is duidelijk niet fysiologisch en is daarenboven, volgens recent onderzoek, minder efficiënt om de normale bloedspiegels te bereiken.
 
VISTA-D3 800  bevat een fysiologische dosis vitamine D3 (800 ie) aangepast aan volwassenen met verhoogde behoeften zoals zwangere vrouwen en ouderen.

Indicatie

VISTA-D3 800, voor volwassenen met bijzondere behoeften.

Gebruik van Vista-D3 800

Eén smelttabletje voor iedereen gemakkelijk: men kan het doorslikken, opzuigen of oplossen in water !
Voor baby’s: gedaan met druppels te tellen in een lepel of in de zuigfles. Met VISTA-D3 400 bent u er zeker van de juiste dosis toe te dienen: geen risico om te weinig of te veel te geven of in te nemen. De tablet gewoon in de zuigfles toevoegen en even schudden.
Voor kinderen of personen die moeilijk kunnen slikken: het tabletje kan men zo laten smelten in de mond.
Voor volwassenen mag de tablet ook gewoon doorgeslikt worden.

Ingrediënten Vista-D3 800

Vulstoffen: mannitol, cellulose; Bindmiddel : polyvinylpolypyrrolidone; Vitamine : cholecalciferol; Glansmiddel: plantaardig magnesiumstearaat, colloïdaal siliciumdioxide; Zoetstof: steviolglycosiden; Aroma: pepermunt.
Vista-D3 800 120 smelttabletten
€ 16,90
€ 13,01

Laatste reviews en ervaringen met Vista-d3 800

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een tablet per dag, zeer gemakkelijk in te nemen. Ik heb gelezen dat het beter is dan de producten die je om de 14 dagen moet nemen. Een goed product aan een goede prijs.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger nam ik in de wintermaanden (oktober-april) op aanraden van mijn huisarts om de twee weken een synthetische oliecapsule D-cure. Mijn huidige nefroloog heeft me gezien mijn 75-jarige leeftijd dagelijks een smelttablet Vista-D3 800 aanbevolen. Door de dagelijkse en aangename inname vergeet ik nu niet meer om vitamine D in te nemen. Voortgaande op zijn oordeel zouden deze smelttabletten gezonder en dus doeltreffender zijn.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Tijdens donkere grijze regenmaanden is een uitputtend gevoel niet ver weg te denken. Lusteloosheid en weinig energie liggen vaak op de loer. Dit middel brengt je na een tijdje terug in evenwicht.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Smelt in de mond! Lekkere smaak en goed voor je gezondheid! Hier haal je zelf de zon mee in huis! Het voorkomt vermoeidheid en zorgt voor soepele gewrichten wat ik,preventief voor mijn komende skivakantie inneem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer handige vitamine d smelttabletjes met een beetje pepermuntsmaak. Gemakkelijk in gebruik en niet duur. Handig om mee te nemen zodat je ze niet vergeet in te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tijdens herfst en winter, met minder zon, is deze vitamine D een energieleverancier eerste klas. Iedere ochtend neem ik een smelttablet. Prima materiaal.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Alternatief voor vitamine D ampullen: gemakkelijker in te nemen en minder risico op vergeten aangezien het dagelijks te gebruiken is, smaakloos ten opzichte van de ampullen die echt niet goed smaken, ook gemakkelijk voor onhandelbare tieners!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed ik heb geen vitamine D tekort meer
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bij de laatste bloedcontrole had in een aanzienlijk tekort aan vitamine D...geen zon deze winter en de leeftijd (50 geworden)hebben hier zeker mee te maken, dus eigenlijk weet ik pas bij de volgende bloedcontrole of het effectief werkt!

Vista-D3 800 kopen

Je kan Vista-D3 800 van het merk Vista, geproduceerd door VISTA-LIFE PHARMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D