€ 12,90
€ 9,16
Bespaar 29% (€ 3,74)
Promotie -29% korting geldig t.e.m. 31/07/2018

Omschrijving van Vista- D3 400 Junior

Vitamine D is een vetoplosbare vitamine. In tegenstelling tot andere (wateroplosbare) vitaminen, wordt het teveel niet gewoon uitgescheiden, maar opgestapeld in het vetweefsel. Dit kan leiden tot overdosering en tot bepaalde nevenwerkingen. Het is dus beter deze opstapeling in het organisme te vermijden. De beste manier om ons organisme te bevoorraden met vitamine D is gewoon elke dag een normale (fysiologische) dosis ervan in te nemen. De (ouderwetse) vitamine D kuur met zeer hoge dosissen (50 x de gemiddelde aanbevolen dagdosis !) die wekelijks of maandelijks toegediend wordt is duidelijk niet fysiologisch en is daarenboven, volgens recent onderzoek, minder efficiënt om de normale bloedspiegels te bereiken.

VISTA-D3 400 bevat een fysiologische dosis (400 internationale eenheden, ie) vitamine D3 aangepast aan baby’s en kinderen.

Indicatie

Uw zon in 1 smelttabletje per dag
Gebruiksvriendelijk
Elke leeftijd zijn dosering

Gebruik van Vista- D3 400 Junior

Eén smelttabletje voor iedereen gemakkelijk: men kan het doorslikken, opzuigen of oplossen in water !
Voor baby’s: gedaan met druppels te tellen in een lepel of in de zuigfles. Met VISTA-D3 400 bent u er zeker van de juiste dosis toe te dienen: geen risico om te weinig of te veel te geven of in te nemen. De tablet gewoon in de zuigfles toevoegen en even schudden.
Voor kinderen of personen die moeilijk kunnen slikken: het tabletje kan men zo laten smelten in de mond.
Voor volwassenen mag de tablet ook gewoon doorgeslikt worden.
Vista- D3 400 Junior 120 smelttabletten
€ 12,90
€ 9,16

Laatste reviews en ervaringen met Vista- d3 400 junior

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zoontje denkt er zelf dagelijks aan . Lekker " snoepje " portie vit.d dat ze dagelijks nodig hebben . Is gemakkelijk om te kauwe . Al op vrij jongen leeftijd te gebruiken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze kinderen nemen het super graag in. Wij noemen het hun snoepjes om minder vlug ziek te worden.. Veel beter dan de druppeltjes die worden gegeven bij de geboorte... onze kinderen zijn bijna 3 en 4,5jaar
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De arts raadde me aan dit voor mijn zoon te kopen, hij neemt het in de winter altijd in, zo krijgt hij genoeg vitamine D binnen. Het heeft een aangemane smaak.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Handige en lekkere vitamientjes voor kinderen. Makkelijk in te nemen en zeer lekker van smaak. Grote doos zodat je niet te snel zonder vitaminen raakt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer handig in gebruik deze smelttabletten, worden veel beter ingenomen door de kids dan de klassieke druppeltjes. Ook onze kleinste van 6 maanden doet dit al goed, hij vind het echt leuk. Valt dus goed in de smaak bij kinderen.

Vista- D3 400 Junior kopen

Je kan Vista- D3 400 Junior van het merk Vista, geproduceerd door VISTA-LIFE PHARMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D