€ 14,96
€ 13,31
(€ 133,10 / 100 ml)
Bespaar 11% (€ 1,65)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Visionlux Oogdruppels

Visionlux® steriele, smerende oftalmologische oplossing bevat naast natriumhyaluronaat (0,3%) ook verschillende elektrolyten (Ca, Mg, K, Na) en de vitamines B12 en B5. Hyaluronzuur en derivaten beschermen, bevochtigen en verzachten het oogoppervlak door zich vast te hechten aan het slijmvlies van het oogoppervlak. De hoge concentratie natriumhyaluronaat (0,30%) garandeert door zijn hoge viscositeit een langdurige werking. Vitamine B12 is celbeschermend en bevordert de groei van de epitheelcellen van de cornea. Vitamine B5 versnelt de processen van heling en heropbouw van het epitheel. Visonlux® bevat ook een biologisch afbreekbaar bewaarsysteem SOC (Stabilised Oxychloro Complex) waardoor de oplossing in het flesje 3 maanden na opening steriel en bruikbaar blijft. Visonlux® herstelt de fysiologische conditie van het oogoppervlak.

Indicatie

Visionlux® is aangewezen voor de verlichting van droge, geïrriteerde en vermoeide ogen, veroorzaakt door externe factoren zoals bv. langdurige blootstelling aan airconditioning, schermen, stof en het dragen van contactlenzen.

Gebruik van Visionlux Oogdruppels

Elke dag één of twee druppels in de aangetaste ogen druppelen. Visionlux® is verenigbaar met alle soorten contactlenzen. De rooskleurige oplossing verkleurt de zachte contactlenzen niet daar het traanvocht de lichte verkleuring wegspoelt.

Waarschuwing

Niet van toepassing bij specifieke overgevoeligheid voor één of meerdere bestanddelen. Het product niet aan zonlicht blootstellen.
€ 14,96
€ 13,31
(€ 133,10 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Visionlux Oogdruppels

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  visionlux, met hyaluronzuur

  Deze smerende oogdruppels houden regelmatig de veroudering van de ogen tegen.Hyaluronzuur is het bekende produkt om de verschrompeling van de huid tegen te houden Het produkt is prijzig doch de productie of aanmaak van het werkzame produkt is ingewikkeld. Dit traanvocht is het meest aangewezen voor de behandeling van droge ogen;

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  VISIONLUS OOGDRUPPELS

  Ik ben erg blij met Visionlux oogdruppels. Het is een eenvoudig te gebruiken product en de prijs is interessant. Sinds ik het gebruik zijn mijn ogen minder droog en ik voel veel irritatie. Ik zou het graag aanbevelen aan de mensen om me heen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Ok

  Heel goed gebruik het dagelijks

  Was deze beoordeling nuttig?

Visionlux Oogdruppels kopen

Je kan Visionlux Oogdruppels van het merk Meda Pharma, geproduceerd door MEDA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge ogen