Visionlux Oogdruppels 10 ml

€ 14,24
€ 11,82
(€ 118,20 / 100 ml)
Bespaar 17% (€ 2,42)
Promotie -17% korting geldig t.e.m. 31/12/2017

Omschrijving van Visionlux Oogdruppels

Visionlux® steriele, smerende oftalmologische oplossing bevat naast natriumhyaluronaat (0,3%) ook verschillende elektrolyten (Ca, Mg, K, Na) en de vitamines B12 en B5. Hyaluronzuur en derivaten beschermen, bevochtigen en verzachten het oogoppervlak door zich vast te hechten aan het slijmvlies van het oogoppervlak. De hoge concentratie natriumhyaluronaat (0,30%) garandeert door zijn hoge viscositeit een langdurige werking. Vitamine B12 is celbeschermend en bevordert de groei van de epitheelcellen van de cornea. Vitamine B5 versnelt de processen van heling en heropbouw van het epitheel. Visonlux® bevat ook een biologisch afbreekbaar bewaarsysteem SOC (Stabilised Oxychloro Complex) waardoor de oplossing in het flesje 3 maanden na opening steriel en bruikbaar blijft. Visonlux® herstelt de fysiologische conditie van het oogoppervlak.

Indicatie

Visionlux® is aangewezen voor de verlichting van droge, geïrriteerde en vermoeide ogen, veroorzaakt door externe factoren zoals bv. langdurige blootstelling aan airconditioning, schermen, stof en het dragen van contactlenzen.

Gebruik van Visionlux Oogdruppels

Elke dag één of twee druppels in de aangetaste ogen druppelen. Visionlux® is verenigbaar met alle soorten contactlenzen. De rooskleurige oplossing verkleurt de zachte contactlenzen niet daar het traanvocht de lichte verkleuring wegspoelt.

Waarschuwing

Niet van toepassing bij specifieke overgevoeligheid voor één of meerdere bestanddelen. Het product niet aan zonlicht blootstellen.
Visionlux Oogdruppels 10 ml
€ 14,24
€ 11,82
(€ 118,20 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Visionlux oogdruppels

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een heel goed produkt voor normaal gebruik. Maar vorige week waren we in de sauna en heb het gevoel dat het vlugger opgenomen is dan de hylo- gel oogdruppels.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het zijn al de beste oogdruppels die mijn oogarts aangeraden heeft. Ik heb zeer droge ogen en ik gebuik deze 2 maal per dag en mijn ogen voelen niet zo droog meer aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik de druppels niet dagelijks, alleen als ik ze nodig heb, dus als mijn ogen tranen of stekend aanvoelen. Ik ben dan wel tevreden met het resultaat. Het voelt dan comfortabel aan. Dus voor mij een goed product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb deze oogdruppels besteld voor een oudere tante die deze druppels al een tijdje neemt met goed resultaat . Prijs - kwaliteit is uitstekend , en worden oog door oogartsen voorgeschreven.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het product op zich: deze druppels werken voor mij het best. Ze zijn prima, niets op aan te merken. Alleen: de druppelteller laat altijd te veel druppeltjes door, hij lekt! Je kan niet gewoon één druppeltje in je oog doen, of het zijn er meer, of er komen er ook naast terecht. Dus er gaat veel verloren en het flesje gaat niet erg lang mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn vriendin gebruikt deze druppels al enige tijd in combinatie met haar lenzen. Ze hebben een verlichtend effect en houden dat ook geruime tijd vast. Voor haar geen andere meer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Visionlux oogdruppels graag als ik vermoeide of droge ogen heb. Heb een staaroperatie gehad en multifocale lenzen ingeplant. Zit heel veel aan de PC en lees erg veel, waardoor ik soms geïrriteerde en droge ogen heb. Het is een zalige verlichting als ik visionlux kan druppelen en een gevoel van ontspannen ogen krijg.

Visionlux Oogdruppels kopen

Je kan Visionlux Oogdruppels van het merk Meda Pharma, geproduceerd door MEDA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge ogen