€ 12,63
€ 10,74
(€ 107,40 / 100 ml)
Bespaar 15% (€ 1,89)

Omschrijving van Virbac Enterogelan 10 Pasta Doseerspuit Hond

De pasta bevat natuurlijke ingrediënten en helpt de ontlasting dikker maken. Daarnaast bevat het makkelijk verteerbare koolhydraten (dextrose) voor extra energie, mineralen en vitamine B12. De juiste hoeveelheid pasta met vanillesmaak is makkelijk toe te dienen met behulp van de injector. De onderkant van de ring geeft de dosering aan, één streepje komt overeen met één ml. Meestal is toediening gedurende een week voldoende. Zeer langdurig toedienen of een te hoge dosering kan zorgen voor verstopping (obstipatie).

Indicatie

Enterogelan is een smakelijke pasta om de darmen te ondersteunen tijdens acute diarree of de daaropvolgende herstelperiode.

Gebruik van Virbac Enterogelan 10 Pasta Doseerspuit Hond

voor katten en honden tussen de 2 en 7 kg. 2 x daags 1 ml rechtstreeks ingeven in de bek van het dier.
€ 12,63
€ 10,74
(€ 107,40 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Virbac Enterogelan 10 Pasta Doseerspuit Hond

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  2/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  de kat neemt het zeer hard, zelfs gemengd in een zakje in kattensaus het probleem en dat dit product zeer sterk ruikt en de kat niet van houdt

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Het is een gemakkelijk product om te bestellen, aan te kopen en te gebruiken. Mijn hondje is ermee goed geholpen.Als als er kortingen zijn op dit product, vind ik het interessant om er enkele van in één keer te bestellen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Virbac Enterogelan 10 Pasta Doseerspuit Hond kopen

Je kan Virbac Enterogelan 10 Pasta Doseerspuit Hond van het merk Virbac , geproduceerd door VIRBAC , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Honden > Diervoeder > Dieetvoeder