Vichy Pureté Reinigingscrème Detox GRATIS Aangeboden 50 ml

Omschrijving van Vichy Pureté Reinigingscrème Detox GRATIS Aangeboden

De formule die is verrijkt met antioxidante Vitamine E, bevat een waar concentraat van hydraterende Glycerine voor uw huid. Deze reiniging die een waar staaltje textuur is, combineert de zuiverende werking van een reiniging met water, met de extreme zachtheid van een smeuïge crème met een rijk schuim. Reinig uw huid weer prettig met water, zonder uw gevoelige huid uit te drogen. De hypoallergene formule is dermatologisch getest op gevoelige huid. Verrijkt met kalmerend, versterkend en herstellend Thermaal Bronwater van Vichy. Zonder Parabenen. De zachte schuimtextuur verandert de reiniging van uw gevoelige huid in een moment van plezier en zachtheid.

Indicatie

Voor vrouwen met een gevoelige huid, die het prettig vinden om hun huid met water te reinigen. Schuimende crème die rekening houdt met gevoelige huid.

Gebruik van Vichy Pureté Reinigingscrème Detox GRATIS Aangeboden

Met ronddraaiende bewegingen laten schuimen op een vochtig gezicht en daarbij de oogcontour vermijden. Met schoon water afspoelen.

Ingrediënten Vichy Pureté Reinigingscrème Detox GRATIS Aangeboden

nieuwe formule
Vichy Pureté Reinigingscrème Detox GRATIS Aangeboden 50 ml
€ 5,50
(€ 11,00 / 100 ml)

Vichy Pureté Reinigingscrème Detox GRATIS Aangeboden kopen

Je kan Vichy Pureté Reinigingscrème Detox GRATIS Aangeboden van het merk Vichy, geproduceerd door L'OREAL BELGILUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Reinigers
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Reinigers > Melk
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Ogen > Reiniging Ogen
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Reinigers > Gel