Vichy Deodorant Extreme Frisheid Fruitgeur Duo Promo 200 ml

€ 18,35
€ 13,76
(€ 6,88 / 100 ml)
Bespaar 25% (€ 4,59)
Op voorraad

Omschrijving van Vichy Deodorant Extreme Frisheid Fruitgeur Duo Promo

Vichy Deodorant Extreme Frisheid biedt langdurige spuitbus deodorant die phytoneutral zachtjes de transpiratie reguleert. Het duurt 24 uur en laat geen residu. Het is vers geurende en verrijkt met kalmerende middelen. Het is alcohol-vrij en geschikt voor alle huidtypes, ook gevoelige.

De efficiëntie van een deodorant gecombineerd met een fruitige geur tot 24 uur. Ricinoleaat van zink, een toonaangevende deodoriserende en antibacteriële werkstof, geeft deze verzorging een ultradeodoriserende werking voor een bescherming en gevoel van frisheid die de hele dag aanhoudt.

 

Gebruik van Vichy Deodorant Extreme Frisheid Fruitgeur Duo Promo

Spuiten op 15 cm van de huid

Vichy Deodorant Extreme Frisheid Fruitgeur Duo Promo 200 ml
€ 18,35
€ 13,76
(€ 6,88 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Vichy deodorant extreme frisheid fruitgeur duo promo

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vichy deodorant prijs/kwaliteit erg tevreden. Aangename geur en zeer doeltreffend. Laat geen sporen op na. Sedert 1 jaar zoek ik niet meer andere naar deodoranten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij gebruiken deze deodorant al jaren, de laatste tijd is hij vaak niet verkrijgbaar in Duo Promo bij de apotheek. De prijs die wij betaalden bij Farmaline was zéér concurrentieel , ik weet dus waar ik mijn volgende bestelling zal plaatsen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een verfrissende en aangename geur voor heel de dag. Laat ook geen strepen na op mijn kleding ( vooral op donkere T shirts enz. ). Wat ook belangrijk is
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product voldoet aan alle verwachtingen. Het is fijn om met Farmaline te werken. We kregen een perfecte en tijdige levering. Dat de verzendfirma ons inlicht wanneer het pakje toekomt is een pluspungt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een zeer aangename deodorant met een heerlijke en verfrissende aroma. Blijft inderdaad erg lang werkzaam en is zeer verdraagzaam voor een gevoelige huid.

Vichy Deodorant Extreme Frisheid Fruitgeur Duo Promo kopen

Je kan Vichy Deodorant Extreme Frisheid Fruitgeur Duo Promo van het merk Vichy, geproduceerd door VICHY - L'OREAL BELGILUX, bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Vichy Deodorant of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Anti-Zweet > Spray