€ 39,99
€ 35,99
Bespaar 10% (€ 4,00)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Velvet smooth start electronische voetvijl blauw 1 stuk

Omschrijving van Velvet smooth start electronische voetvijl blauw


Verwijdert harde huid op een zachte doch efficiente manier

• Ergonomisch
• Snel roterende kop
• Vervangbare kop die tot 12 beurten toelaat voor een optimaal
   resultaat

Indicatie

Electrische voetvijl die eelt verwijdert en je voeten weer glad maakt.

Voordelen van Scholl Velvet Smooth Express Pedi:
1. Zijdezachte voeten na één behandeling.
2. Zichtbare resultaten binnen enkele minuten.
3. Gemakkelijk in gebruik.
4. Automatische blokkering van draaiende kop bij overmatige druk.

Gebruik van Velvet smooth start electronische voetvijl blauw

1. Verwijder de beschermende cover voor gebruik. 
2. Zorg ervoor dat de voetvijl stevig vast zit in het toestel voor gebruik. Gebruik de vijl ook niet zonder het toestel.
3. Zet het toestel aan door de zilveren ring naar links te draai en glijd met de vijl over de harde huid. De verharde huid zal geleidelijk aan verwijderd worden. Gebruik enkel op een droge huid! Niet te hard drukken of het toestel zal stoppen met werken.  
4. Zet het toestel uit en controleer of de gewenste zachtheid bereikt is. Indien niet gebruikt u het opnieuw. Stop het gebruik wanneer de huid rood of pijnlijk aanvoelt. 
5. Eens de voeten een glad en mooi uiterlijk hebben, zet het toestel uit door de zilveren ring naar rechts te draaien. Veeg of spoel de voeten af en breng een verzorgende crème aan.

Waarschuwing

- Niet geschikt voor het gelaat, enkel de voeten en eelt op de handen
- Indien niet alle eelt en droge huid na een eerste keer verwijderd is, blijf dan niet actief verwijderen.
- Smeer nadien altijd goed uw voeten in met een hydraterende crème om de nieuwe huid te beschermen.

€ 39,99
€ 35,99
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Velvet smooth start electronische voetvijl blauw

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product. Zacht, gemakkelijk te gebruiken en efficiënt. De voeten worden zacht en eelt wordt gemakkelijk verwijderd. Zeker een aanrader+++. Ik ben heel tevreden met deze aankoop.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product en heel goede verhouding prijs-kwaliteit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  GOED IN HAND LIGGENDE VIJL? MAAR HET VERMOGEN IS TE LAAG ,hierdoor is de werking onvoldoende . Men kan het beschouwen als een kriebeling aan uw voeten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eindelijk een gemakkelijk en effectief apparaat om babyvoetjes te krijgen. Het apparaat verwijdert eelt op een zachte manier. Het apparaat ligt ook goed in de hand en is gemakkelijk te gebruiken.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  niet echt geschikt voor hardnekkig eelt; Voeten voelen wel zacht aan voor een aantal uurtjes. Gebruiksaanwijzing raadt draaiende bewegingen aan maar dit is niet echt praktisch
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed apparaat om je voeten te verzorgen en eelt te verwijderen. De pillen gaan lang genoeg mee en het is handig dat je de vijlen kan vervangen. Zo kan je gemakkelijk de dikte van de korrel aanpassen aan de hardheid van de eelt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goede prijs voor dit product tov ergens anders ! Na enkele keren gebruiken doen de eeltplekken veel minder pijn. Spijtig dat de vervangkoppen nog aan de dure kant zijn....
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  IK HEB DEZE WEEK DE VIJL VOOR DE 1STE MAAL GEBRUIKT OMDAT HET EEN CADEAUTJE VAN DE SINT WAS. IK HEB HIERMEE EEN ZEER GOED RESULTAAT EN MIJN VOETEN ZIJN INDERDAAD ZEER ZACHT. DE VIJL IS EENVOUDIG EN GEMAKKELIJK IN GEBRUIK
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door de elektronische voetvijl te gebruiken, worden je voeten snel en moeiteloos zacht. Het apparaat is eenvoudig in gebruik, vooral met de afgeronde curven voor een perfecte ergonomie.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  handig apparaatje die goed werkt voor niet te harde eeltplekken - prijs kwaliteit is oke - niet aan te raden voor ernstige eelt, lukt zeker niet daarmee
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Scholl velvet smooth voetvijl is een kleine juweeltje voor de verzorging van je voeten. Ik raad het zowel aan alle vrouwen, als aan alle mannen aan. Het werkt snel en efficiënt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer gemakkelijk in gebruik en handig als je niet meer zo flexibel bent om tot bij je voeten te geraken(zwangerschap). Ik gebruik het 2x per week 5 min en heb hiermee goed resultaat. Ik ben wel eens benieuwd hoe lang het opzetstuk zal meegaan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dé oplossing voor het verwijderen van eelt. De roterende cilinder verwijdert pijnloos elke vorm van eelt. Bij hardnekkige eeltvorming kan je best regelmatig de handeling herhalen. Het toestel ligt ook heel goed in de hand. Prima resultaat !!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel gemakkelijk in gebruik, je voeten worden heel zacht. Ik raad het apparaat zeker aan aan vrienden en kennissen. Gemakkelijk proper te maken. Bedankt. Eenvoudig, efficiënt, kortom geniaal.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Is niet zo spectaculair als verwacht ..vijl kan niet overal op voet gebruikt worden. Een gewone vijl is dan nog handiger vind ik persoonlijk. Er blijken nu stukken apart verkocht te worden om de vijl aan te passen. Dan vind ik het produkt te duur basisvijl is al niet goedkoop en als je dan nog stukken moet bijkomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede leverduur, artikel in goede staat. Ik ga het cadeau geven, dus ik kan niet echt zeggen of het goed werkt. Maar degene die ik eerder heb besteld, werkt perfect.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product, effectief en ligt goed in de hand. Ik had veel eelt en ben tevreden over het eindresultaat. Ik moet het wel vaak genoeg verwijderen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed apparaat. Goed resultaat, gebruiken op droge (en natuurlijk propere) voeten. Opgelet: gebruik het niet na een voetbad (de huid is dan te zacht geworden).
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dat is echt een super gemakkelijk,handig en effectief apparaat. hielen voelen heel zacht na het verwijderen van de eelt. Je kan heel makkelijk tot bij de hiel,zonder je stijf te bukken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Echt ongelooflijk en heel efficiënt, zelfs voor voeten die al een lange tijd niet meer gevijld zijn. Het is echt gemakkelijk in gebruik en je ziet onmiddellijk resultaat. Ik raad het product zeker en vast aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze nu ongeveer een week en ben echt heel tevreden over dit product het werkt snel en het doet helemaal geen pijn nu zijn mijn voetjes weer helemaal zacht
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik de Scholl Velvet Smooth elektrische voetvijl nu een week en ik zie al een duidelijk verschil wat de zachtheid van mijn hielen betreft. Na het vijlen ook nog een crème gebruiken, maakt de behandeling volledig. Goed product, een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na lang twijfelen,omdat het toestel nogal prijzig is heb ik besloten om het toch maar aan te schaffen. Had ik het maar eerder gekocht,want het is zeker zijn prijs waard.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Perfect to make your pedicure at home! With the first usage you see already results. It's not painful at all and really easy to use at home. I use it after the shower
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze voetenrasp werkt zoals in de reklame., er niet op drukken en niet te lang op dezelfde plaats dan heb je binnen de kortste tijd weer super gladde voetjes.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Scholl Velvet voetwijl is gemakkelijk te gebruiken en zeer effectief. Ik heb nog nooit zo'n zachte voeten gehad. En dat alles in minder dan vijf minuten per voet.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  In overeenstemming met de beschrijving en verzendingsvoorwaarden Snelle levertijd Goed apparaat, effectief bij regelmatig gebruik Zeer tevreden na enkele dagen gebruik
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Gewoon geweldig, gewoon geweldig! In een paar minuten vinden we babyvoetjes! En toch zijn mijn hakken erg beschadigd..... Maar daar, 2 minuten raspen op elke voet, het aanbrengen van een goede vochtinbrengende crème, 3 keer per week en zeer zachte voeten zoals ik dat in jaren niet heb gehad!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Geweldig product. Werkt zeer goed, gemakkelijk te gebruiken en over het algemeen aangenaam. Het enige nadeel is dat de koppen snel slijten en geen prijsgegevens zijn. Ondanks dit, product aan te bevelen zonder aarzeling.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Deze voetvijl is handig en gemakkelijk in gebruik. De eerste keer duurde het een beetje langer maar nu wekelijks op een paar minuten zijn de voeten zacht en aangenaam.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind het jammer dat de vijl op wegwerpbatterijen werkt en niet met een adapter waardoor je ze kan opladen, maar ze is inderdaad gemakkelijk in gebruik en het eelt verdwijnt veel sneller dan met een manuele vijl. Lichte eelt verdwijnt vlot zonder kracht te moeten zetten met zachte voeten als resultaat en het eelt blijft ook redelijk lang weg. Toch krijg ik het hardnekkigste eelt op mijn hielen alleen weg als ik de vijl echt heel lang gebruik op die plek, volgens mij omdat het vijltje zo fijn is. Het zou ideaal zijn als Scholl 2 rolletjes zou leveren: naast het bestaande ook een grover voor het voorbereidende werk op plaatsen met echt veel eelt (vergelijk het met iets afschuren met schuurpapier: je gaat er ook eerst met een grove korrel over en vervolgens met een fijne). Ik vraag mij wel af hoeveel uren je kan vijlen met zo’n rolletje en met de batterijen. Hopelijk lang, want anders wordt het wel een dure aangelegenheid.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind het jammer dat de vijl op wegwerpbatterijen werkt en niet met een adapter waardoor je ze kan opladen, maar ze is inderdaad gemakkelijk in gebruik en het eelt verdwijnt veel sneller dan met een manuele vijl. Lichte eelt verdwijnt vlot zonder kracht te moeten zetten met zachte voeten als resultaat en het eelt blijft ook redelijk lang weg. Toch krijg ik het hardnekkigste eelt op mijn hielen alleen weg als ik de vijl echt heel lang gebruik op die plek, volgens mij omdat het vijltje zo fijn is. Het zou ideaal zijn als Scholl 2 rolletjes zou leveren: naast het bestaande ook een grover voor het voorbereidende werk op plaatsen met echt veel eelt (vergelijk het met iets afschuren met schuurpapier: je gaat er ook eerst met een grove korrel over en vervolgens met een fijne). Ik vraag mij wel af hoeveel uren je kan vijlen met zo’n rolletje en met de batterijen. Hopelijk lang, want anders wordt het wel een dure aangelegenheid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  fijn apparaat, ben er heel tevreden mee en wil het echt aanraden. Makkelijk in onderhoudt en niet zwaar in de hand ,het rolletje is makkelijk eruit te halen voor schoon te maken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel praktisch en heel resistent, zelfs op de nagels.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt maakt waar wat het belooft! Alle lichte eelt verdwijnt vlot zonder kracht te moeten zetten en blijft ook een periode weg. Wel best buiten gebruiken owv rondvliegend stof en maakt ook wel een beetje lawaai.
 • 2/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Erg teleurgesteld over dit product..... Niet erg efficiënt, gebrek aan kracht. Je moet keer op keer opnieuw gaan voordat je een bevredigend resultaat krijgt. En het duurt niet lang. Andere goedkopere producten en minder bekende merken zijn veel beter.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn eigen pedicure aan huis :-) Dit merk , gekend voor voetenverzorging, doet zijn naam weer eer aan. Ik was al fan van hun cremes, maar nu ook van dit handig toestelletje.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geweldig apparaat. Je moet het wel zeker 1 keer per week gebruiken. Wacht niet totdat je te veel eelt hebt om te vijlen. Goede prijs, ook voor de navulling.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De Scholl Velvet wordt zowel door mij als mijn echtgenote tweemaal per week gebruikt. Het resultaat is voortreffelijk . We zouden het niet meer kunnen missen. Een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb al een lange tijd last van eelt op de voeten en heb al veel producten geprobeerd die claimen de eelt te bestrijden. De velvet smooth van scholl is de eerste die effectief en gemakkelijk eelt verwijderd en zachte voeten nalaat die lang zacht blijven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb sedert mijn bestralingen last van droge voeten gedurende 3 jaar al... daar ik mijn linkerarm niet meer voor 100% kan gebruiken was een manuele rasp soms moeilijk en kreeg mijn eelt niet weg.... met Scholl Velvet Smooth geen problemen meer... zij zijn zacht en klaarom in sandalen te stappen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is gemakkelijk te gebruiken. Je krijgt er zeer zachte voeten van en al je eelt is weg. Je hebt geen pedicure meer nodig dus een hele besparing. Je krijgt terug mooie voeten.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ben niet tevreden van de elektronische voetvijl. in de handleiding staat: eelt droog verwijderen maar dan komt er niets af, dus beter de eelt nat verwijderen dan heb je een beetje resultaat. Beter is een handmatige vijl, u kunt er meer kracht op zetten.

Velvet smooth start electronische voetvijl blauw kopen

Je kan Velvet smooth start electronische voetvijl blauw van het merk Scholl, geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling 15 Best Reviewed Products of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Voetverzorging
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten