€ 28,30
€ 23,77
Bespaar 16% (€ 4,53)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 31/05/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Varivenol

Wat is de samenstelling van Varivenol en waarvoor wordt het gebruikt?
De belangrijkste werkzame bestanddelen in Varivenol zijn gemicroniseerd gezuiverd diosmine en hesperidine in de verhouding (90:10), aescin en magnesium. Diosmin, hesperidin en aescin behoren tot de stoffen genoemd bioflavonoïden. Aescin - uittreksel uit paardenkastanje, ondersteunen gezonde aderen en haarvaten en wordt traditioneel gebruikt om het gevoel van zware benen te verminderen. Magnesium is een mineraal dat noodzakelijk is voor een goede spierfunctie.

Waarom is het belangrijk gemicroniseerde?
Diosmin en hesperidin behoren tot bioflavonoïden - stoffen van natuurlijke oorsprong, die niet oplosbaar zijn in water en dus nauwelijks geabsorbeerd worden uit het maagdarmkanaal. Micronisering is een veeleisend proces waarbij deeltjes bioflavonoïden "crashen", ze worden erg klein en daarom beter geabsorbeerd, wat leidt tot betere prestaties.

Waarom Varivenol?
De werkzame stoffen:
- Ondersteuning van de eigen functie van het vaatstelsel
- Hulp bij veneuze problemen zoals zwelling
- Heeft een positief effect op gevoelens van "zwaarheid"

Indicatie

Voedingssupplement met kruiden extracten. Het helpt bij problemen met aderen.

Gebruik van Varivenol

1 tablet per dag met voldoende water, tijdens de maaltijd.

Ingrediënten Varivenol

Gemicroniseerde diosmin en hesperidine, paardenkastanje (Aesculus hippocastanum) droog extract, antiklontermiddel - dicalciumfosfaat, maïszetmeel, magnesiumoxide, antiklontermiddel - microkristallijne cellulose, plantaardig magnesiumstearaat, emulgator - hydroxypropylcellulose, stabilisator - polyvinylpyrrolidone, anti -caking-agent - siliciumdioxide, gelatine; tabletomhulling: glansmiddel - schellak, zuurteregelaar - ammoniumwaterstofcarbonaat, stabilisatoren - polyvinylpyrrolidone en xanthaangom, gefractioneerde kokosolie, kleuren - titaandioxide en karmozijn.

Werkzame stoffen in 1 tablet (1,2 g):
450 mg gemicroniseerd diosmin, 50 mg hesperidine, 150 mg van paardenkastanje (Aesculus hippocastanum) droog extract, bevat 30 mg aescin en 70 mg magnesium (19% van de aanbevolen dagelijkse dosis).

Geproduceerd onder goede vervaardigde omstandigheden

Waarschuwing

- Voedingssupplement: niet geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.
- De aanbevolen dosis niet overschrijden.
- Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerde voeding.
- Bewaren buiten het bereik en zicht van kinderen.
- Op een droge plaats bewaren, bij een temperatuur van maximaal 25 ° C.
Varivenol 90 tabletten
€ 28,30
€ 23,77

Laatste reviews en ervaringen met Varivenol

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Leren kennen dankzij apotheek. Goed tegen zware benen en ophouden van vocht in benen. Huisarts had Daflon voorgeschreven en apotheek zei dat dit product nog net iets beter en vollediger was dankzij nog extra toegevoegde ingrediënten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Veel minder last van zware en pijnlijke benen. In de zomer neem ik er 2 per dag en in de winter 1. Ik neem dit het ganse jaar door. Super produkt. Ik raad dit zeker aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De eerste keer gekocht en gelijk goed, werkt prima! Snelle levering! Aanrader! Voor herhaling vatbaar. Overgestapt van Daflon op dit product en heel tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zalige combinatie van paardenkastanje en magnesium , op een natuurlijke manier zorg je voor lichtere benen . Reeds na kort gebruik voelbare verandering
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over het product. Sinds ik Varivenol neem heb ik minder last van pijnlijke en zware benen. In de zomer neem ik er 2 en in de winter 1. Top!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem er 2 per dag zodat mijn aders sterker zijn om spataders te verwijden. Helpt wel. Ik heb sinds ik dit neem minder last van gezwollen benen en voeten. Ik neem dit het hele jaar door.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt bloeddoorstroming in de aderen en de voeten. Helpt ter versterking van de aderwanden. Goed verdragen, gebruiksvriendelijk.wel tijdje blijven doorgebruiken.

Varivenol kopen

Je kan Varivenol van het merk Teva, geproduceerd door TEVA PHARMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Varivenol of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Aambeien & Zware benen > Supplementen
50+ > Aambeien & Zware benen > Supplementen