€ 5,10
€ 4,39
(€ 4,88 / 100 ml)
Bespaar 14% (€ 0,71)

Omschrijving van Uriage Isophy Fysiologisch Serum Naturel

100% gemaakt van Uriage Thermal Water, dat uitzonderlijk rijk is aan minerale zouten en oligo-elementen. Isophy zorgt voor een perfecte reiniging en verzorging van de neusholten en ogen. Isophy zuivert, kalmeert en beschermt, het versterkt de natuurlijke afweer, vooral tijdens allergische of infectieuze episodes. Nasaal gebruikt: Isophy evacueert slijmen en deblokkeert de neus, en kalmeert en zuivert het neusslijmvlies zonder ze uit te drogen. Oculair gebruikt: Isophy enkelvoudige dosissen reinigen zachtjes, zuiveren en elimineren onzuiverheden

Indicatie

 • Steriele, hersluitbare enkelvoudige dosissen die praktisch uit te voeren zijn waar u ook gaat.
 • Afgeronde anatomische hoekjes.
 • Aanbevolen en gebruikt in kraamklinieken

Gebruik van Uriage Isophy Fysiologisch Serum Naturel

Voor de neus: druk een- of tweemaal op de enkele dosis in elk neusgat. Kan worden herhaald zo vaak als nodig gedurende de dag.

Voor de ogen: Drenk een steriel kompres in een Isophy enkele dosis en reinig het oog, werken vanuit de binnenste ooghoek (naast de neus) in een buitenwaartse richting (naast de slapen). Het vuil kompres niet meer over het oog vegen. Gebruik een nieuw kompres om het andere oog te reinigen. Herhaal dit zo vaak als nodig.

Ingrediënten Uriage Isophy Fysiologisch Serum Naturel

Samenstelling: 100% Uriage Thermal Water van nature rijk aan koper, zink, mangaan en calcium.
Zonder conserveringsmiddelen - Zonder parfum.
Hoge tolerantie: Steriel - hypoallergeen.
€ 5,10
€ 4,39
(€ 4,88 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Uriage isophy fysiologisch serum naturel

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heb deze aangekocht voor de neusjes van mijn kindjes en het werkt goed om ze te spoelen en doet wat het moet doen. Helpt ook bij het spoelen van de oogjes.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het is thermaal water dat zo zout aanvoelt (maar het is geen negatieve noot!). Zeer praktisch in het gebruik en zeer effectief om de slijmvliezen van de nais te ontlasten bij verkoudheid.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De dosering via flapules is erg handig. Te gebruiken zonder zich zorgen te maken over intolerantie of andere vormen van intolerantie. Zeer praktisch voor het meten van de te gebruiken hoeveelheid aërosolen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dochtertje heeft vaak last van een verstopte neus. Van dit product moet ze niezen waardoor alles lost komt. Dus heel goed product! Niet alleen goed voor babytjes, maar ook voor een volwassen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel tevreden over. Doordat de flesjes kleiner zijn maar wel breder, kun je meer kracht zetten om deze in het neusje te spuiten van het kindje. Je hebt er wel 2 nodig maar dit wordt gecompenseerd door de lage prijs.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  individuele verpakking van het fysiologisch water, gemakkelijk in gebruik voor het spoelen van een babyneusje bij verkoudheid ook voor volwassenen en het verfrissen van een wondje
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Deze kleine flappen zijn zeer praktisch en ook zeer hygiënisch. De toepassing is gemakkelijk voor zowel de neus als de ogen. Zeer praktisch, ook op reis.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zuivert de neus goed, gemakkelijk in gebruik ,Is zeker aan te raden om de neus te spoelen . Ik gebruik ze soms ook in combinatie met Een neus aerosol
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit is mijn dagelijkse hulpmiddel om ogen in de ochtend vrij te maken van "plak" en zelfs de laatste restjes mascara verdwijnen ermee (tip nadat je je geschminkt heb kan je er de gemorste resten mee wegwerken), s'nachts ligt het op mijn kastje om mijn dichtgeslipte neus mee vrij te maken, onmisbaar voor mij

Uriage Isophy Fysiologisch Serum Naturel kopen

Je kan Uriage Isophy Fysiologisch Serum Naturel van het merk Uriage, geproduceerd door URIAGE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Zieke Kindjes of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zieke Kindjes > Neus
Zwangerschap & Baby > Zieke Kindjes > Ogen en Oren