€ 14,00
€ 9,94
(€ 19,88 / 100 ml)
Bespaar 29% (€ 4,06)
Promotie -29% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Uriage Hyséac Zuiverend Masker

De gemengde tot vette huid met neiging tot acne vergt bijzondere zorg. Naast een dagelijkse verzorging is een aanvullende verzorgingsroutine hier aangewezen. Voor een grove, onzuivere, vale huid gaat er niets boven dit ZUIVEREND MASKER dat de huid met zijn uitgelezen werkzame stoffen kalmeert en zuivert.

HET GEHEIM VAN EEN SCHONE HUID
Het ZUIVEREND MASKER is een perfecte mix van werkzame stoffen, het resultaat van research door de Laboratoires Dermatologiques d’Uriage: sterk zuiverende natuurlijke groene klei, verzachtend Cactusvijgextract verzachtend en kalmerend en hydraterend Thermaal Water van Uriage.Dit masker verkleint de poriën en zorgt ervoor dat de huid schoon en mat blijft.
- Zoethout: beperkt het talgoverschot, gaat het glimmen tegen
- p-Refinyl: tegen grove poriën

Indicatie

Speciaal voor de vette, onzuivere huid en voor de huid met neiging tot acne.

Gebruik van Uriage Hyséac Zuiverend Masker

Een dikke laag ZUIVEREND MASKER op de schone en droge huid aanbrengen (de oogomtrek vermijden). 5 à 10 minuten laten inwerken en daarna overvloedig met lauw water afspoelen om alle restjes te verwijderen. De huid zorgvuldig droogdeppen. 1 à 2 maal per week
€ 14,00
€ 9,94
(€ 19,88 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Uriage hyséac zuiverend masker

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Mijn zoon die een gevoelige huid heeft en niet goed reageert op producten tegen acné, is heel goed met de producten van Uriage Hyséac. Dan ook het zuiverend masker besteld en al na een eerste gebruik was het resultaat duidelijk zichtbaar. Zelf (gevoelige, gecombineerde huid) gebruik ik het op de T-zone.

Uriage Hyséac Zuiverend Masker kopen

Je kan Uriage Hyséac Zuiverend Masker van het merk Uriage, geproduceerd door URIAGE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Uriage Hyseac of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Acne > Reiniger
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Serum & Masker > Maskers > Zuiverend
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Serum & Masker > Maskers > Exfolierend