Uriage Bariésun Spray SPF50+ 200 ml

€ 21,90
€ 14,24
(€ 7,12 / 100 ml)
Bespaar 35% (€ 7,66)
Promotie

GRATIS Uriage Strandtas bij aankoop van 2 Uriage Bariésun producten. Max 1 per bestelling, zolang de voorraad strekt.

Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Uriage Bariésun Spray SPF50+

Deze Uriage Bariesun Spray SPF50 beschermt in hoge mate tegen UVA, UVB en vrije radicalen dankzij een uiterst efficiënt filtersysteem. Bovendien voorkomt hij dat de huid uitdroogt. De lichte, niet-vette, aangenaam geparfumeerde textuur is telkens weer een plezier om aan te brengen. Deze uiterst veilige verzorging wordt uitstekend verdragen en trekt snel in.
- Verrijkt met verzachtend en hydraterend Uriage thermaal water om de huid te beschermen 
- Toegevoegde vitamine C & E met een antioxidanten werking om de huid te beschermen en herstellen
- Aquaspongines helpen de hydratatie in de huid optimaal te houden voor een gevoel van comfort tijdens het gebruik ervan
- Een hypoallergene, niet comedogene en geparfumeerde formule

Indicatie

Een verzachtende en breedspectrum beschermende SPF30 zonnespray voor lichaam en gelaat. Geschikt voor alle gevoelige huidtypes.

Gebruik van Uriage Bariésun Spray SPF50+

Voor het zonnen rijkelijk en egaal op de blootgestelde zones aanbrengen. Regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral bij overvloedig zweten, na het zonnen en nadat u zich afgedroogd heeft. Zelfs met een goede bescherming moet blootstelling aan de zon tot een minimum beperkt blijven. Stel baby’s en kleine kinderen nooit aan direct zonlicht bloot.
€ 21,90
€ 14,24
(€ 7,12 / 100 ml)

Uriage Bariésun Spray SPF50+ kopen

Je kan Uriage Bariésun Spray SPF50+ van het merk Uriage, geproduceerd door URIAGE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Uriage Bariésun of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Zon > Gelaat > Spray