€ 44,90
€ 30,98
Bespaar 31% (€ 13,92)
Promotie -31% korting geldig t.e.m. 31/03/2019
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Uri-Cran Comfort 120 tabletten

Omschrijving van Uri-Cran Comfort

De cranberry of grote veenbes (Vaccinium macrocarpon) is afkomstig uit het oosten van Noord-Amerika. Deze dikke, vlezige rode bessen worden in deze streken al eeuwen door de Indianen gebruikt o.a. in de voeding. Om het bitterzure sap beter van smaak te maken, worden er soms aanzienlijke hoeveelheden suiker aan cranberrysap toegevoegd. Om deze extra calorieën te vermijden zijn er vandaag droogextracten beschikbaar. Uri-Cran is een droogextract van de volledige veenbes. Dit betekent dat niet alleen substanties van het sap aanwezig zijn, maar eveneens de waardevolle elementen uit de pitten en de schil.

Indicatie

Een voedingssupplement rijk aan veenbessen extract dat helpt bij urinaire ongemakken.

Gebruik van Uri-Cran Comfort

Dagelijks 1 tablet Uri-Cran na het ontbijt, bij voorkeur met voldoende water door te slikken. Het is aangeraden Uri-Cran® gedurende meerdere maanden in te nemen.

Ingrediënten Uri-Cran Comfort

Uri-Cran® tabletten bevatten 500 mg gestandaardiseerd cranberry extract per tablet.

Extract: Veenbessen (Cranberry) – Vulstof: Cellulose – Bindmiddel: Katoenzaadolie – Anti-klontermiddel: Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat – Omhullingsmiddelen: Shellak, Hydroxypropylmethylcellulose, Polysorbaat; Kleurstoffen: Titaandioxide (E171), Talk, Rood ijzeroxide (E172), Karmijn (E120), Zwart ijzeroxide (E172). 
Nettogewicht van 1 verpakking van 60 tabletten : 50 g 
Energie per tablet : 2.91 kJ / 0.69 Kcal.

Waarschuwing

Uri-Cran is een voedingssupplement. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.
Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.
Bewaren beneden 25°C.
De verpakking zorgvuldig gesloten houden ter bescherming tegen vocht en licht.
€ 44,90
€ 30,98

Laatste reviews en ervaringen met Uri-Cran Comfort

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  uri-cran comfort tabletten

  uri-cran comfort tabletten zijn makkelijk in te nemen, het is aangenamer om een tablet door te slikken dan het wat zurige cranberrysap te moeten drinken. Natuurlijk middel om blaasontstekingen te voorkomen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Een heel goed middel als je veel last hebt van infecties ... om goed te zijn kun je het onderhouden en blijven nemen of een een geruime periode. Het werkt àltijd ! En de korting is altijd meegenomen. De volgende dag heb je het al in huis. Geen verplaatsing. Wat wil je meer ?

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Een beetje hoge prijs

  Ik kan nog geen objectief oordeel geven omdat ik het nog niet lang genoeg heb genomen..... Er zijn sowieso geen bijwerkingen te melden. Vanwege de prijs, die echt te hoog is, zal ik zien of ik doorga.

  Was deze beoordeling nuttig?

Uri-Cran Comfort kopen

Je kan Uri-Cran Comfort van het merk Merck NV, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Uri-Cran of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Urineweginfecties
50+ > Urineweginfecties