Imutis Nieuwe Formule 100 capsules

€ 71,39
€ 64,25
Bespaar 10% (€ 7,14)
Promotie
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Imutis Nieuwe Formule 100 capsules

Omschrijving van Imutis Nieuwe Formule

Imutis bundelt vier typen van micro-organismen, gisten en bacteriën, fructo-oligosachariden (FOS) en vitamine D.
Zo biedt Imutis een unieke en volledige combinatie die specifiek werd samengesteld en in alle omstandigheden kan worden ingenomen. 

VITAMINE D
* Vitamine D draagt bij tot de werking van het immuunsysteem.
Studies uitgevoerd in dit domein sinds 2009 bevestigen deze actie. Het is ook betrokken bij vele andere functies, zowel ter hoogte van de beenderen als van de spieren. Vitamine D is vooral belangrijk bij kinderen en ouderen.

LEVENDE MICRO-ORGANISMEN
Reeds sinds het begin van de XXe eeuw, heeft men de aanwezigheid aangetoond van verscheidene micro-organismen ter hoogte van de darmwand. De darmflora, ook bekend onder de naam « darm microbiota », bevat in een gezond persoon miljarden bacteriën die essentieel zijn voor de gezondheid. Sommige voedingsmiddelen, zoals yoghurt of granen, worden aangevuld met een breed gamma van micro-organismen (bacteriën of gist).

BACTERIËN
De meest voorkomende bacteriën in onze darmflora zijn de Lactobacillen en de Bifidobacillen. Zoals elk levend organisme moeten de bacteriën koolstof bronnen om te groeien en vermenigvuldigen. De Lactobacillen en de Bifidobacillen voeden zich verschillende soorten suikers om te slagen.

FRUCTO-OLIGOSACHARIDEN (FOS)
De FOS bestaan voornamelijk uit fructose suiker complexen. Zij zijn ontleend uit inuline, een bestanddeel en een bron van energie van nature aanwezig in vele soorten planten.

GISTEN
Gisten worden vaak gebruikt in de voedingsindustrie (zoals in de bakkerij of bij de productie van wijn). De gist in Imutis is Saccharomyces boulardii. Deze giststam heeft het voordeel dat het resistent is tegen de zuurtegraad en de proteolyse ter hoogte van de maag, wanneer Imutis wordt ingenomen tijdens de maaltijd. In het maagdarmkanaal is de gist in staat om hoge concentraties te bereiken in weinig tijd en daar te verblijven onder een levende vorm. De gist blijft echter niet permanent aanwezig in de intestinale flora. Zijn aanwezigheid in Imutis draagt bij tot de gunstige invloed van dit voedingssupplement.

Indicatie

Immuunsysteem

Gebruik van Imutis Nieuwe Formule

Neem 1 tot 4 capsules per dag, in te nemen tijdens de maaltijd met een glas water.

Ingrediënten Imutis Nieuwe Formule

Elke capsule Imutis bevat: 6 miljard cellen van Saccharomyces boulardii**. Capsule: hypromellose. 50 mg fructo-oligosachariden. Vulmiddel: maltodextrine. 3 miljard cellen van Lactobacillus rhamnosus**. Antiklontermiddel: magnesiumstearaat. 2 miljard cellen van Lactobacillus acidophilus**, 2 miljard cellen van Bifidobacterium longum**. Antiklontermiddel: colloïdaal siliciumdioxide. Kleurstof: titaniumdioxide. Antioxidant: ascorbinezuur. 1,25 μg vitamine D (cholecalciferol, 25% RI). 
** juist na de productie

Waarschuwing

Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, moet u eerst uw arts raadplegen alvorens een voedingssupplement in te nemen.
 
Zoals voor elk voedingssupplement dat gisten of levende bacteriën bevat, wordt de inname van Imutis afgeraden aan immunodepressieve patiënten.
€ 71,39
€ 64,25

Imutis Nieuwe Formule kopen

Je kan Imutis Nieuwe Formule van het merk Imutis, geproduceerd door TRENKER , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Diarree
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora