Omschrijving van Trap Biergisttabletten 750 Tabletten + 100 Tabletten Gratis

TRAP biergist is een micro-organisme (Saccharomyces cerevisiae) dat zich vermenigvuldigt op gekiemde gerst, een uiterst rijk voedingsmilieu.

TRAP biergist is eennatuurlijke bron van de vitamines B1, B2 en B3.

Trap
biedt:
 • Stevig en glanzend haar
 • Sterke nagels
 • een gezonde en zuivere huid
 • Vitaliteit en energie
 • Hulp bij een vermageringsdieet

Gebruik van Trap Biergisttabletten 750 Tabletten + 100 Tabletten Gratis

2 keer 8 tabletten per dag innemen, zonder kauwen, met fruitsap of een andere drank (10 min. voor het eten indien u de honger wenst te stillen).

Ongeveer 45 porties per verpakking.

Ingrediënten Trap Biergisttabletten 750 Tabletten + 100 Tabletten Gratis

100% natuurbiergist (gluten)*

Trap bevat:
Trappistenbiergist uit Chimay
Hoog eiwitgehalte (18 aminozuren)
10 vitamines van de B-groep
Minerale zouten
Oligo-elementen

Per 100g / 16 tabletten:
Energie: 363kcal (1539kJ) / 23kcal (98kJ)
Eiwitten: 45g / 2,9g
Koolhydraten: 39g / 2,5g
Vetten: 3g / 0,2g
Vit B1: 12mg / 0,77mg 70%**
Vit B2: 3mg / 0,19mg
Vit B3: 39mg / 2,5mg 16%**

*Biergist is een natuurproduct, deze waarden kunnen van nature sterk variëren
**Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Waarschuwing

De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Trap Biergisttabletten 750 Tabletten + 100 Tabletten Gratis 340 g
€ 8,55
€ 7,44
(€ 21,88 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Trap biergisttabletten 750 tabletten + 100 tabletten gratis

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Excellent produit naturel, dans un conditionnement avantageux. Consommation quotidienne qui améliore grandement le transit intestinal sans troubler. Parfait.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  biergist tabletten zijn een mus voor het menselijk, ja zelfs voor het dierlijk lichaam . Je botten, gewrichten hebben hiermee een betere conditie . Dit voel je zonder het echt te beseffen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een natuurlijke vorm van B-vitamines: heeft een goede invloed op huid, haren en op het zenuwstelsel. Kan makkelijk doorgeslikt worden, tabletten zijn niet te groot.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werkelijk een all-round product, ten allen tijde aan te raden, een boost voor de algemene welvaart van het uiterlijke, een remedie die sedert lange tijd op de markt is en die ook mag blijven !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product, gebruik dit al een jaar en mijn nagels zijn veel sterker geworden, in mijn darmen heb ik minder diarree en mijn haar heeft meer volume.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een natuurlijk product dat ik al vele jaren gebruik ter ondersteuning van mijn darmtransit. Gebruik : 3 X 3 tabletten per dag met water , thee of koffie. Ook mijn haren en nagels groeien sneller en worden sterker !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem deze tabletten nog niet lang genoeg om al een oordeel te vellen. Ik heb deze tabletten niet op voorschrift besteld, maar denk wel dat ze helpen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Biergist bevat waardevolle vitaminen waaronder de B vitamine. Na een tijdje kan ik duidelijk aan mijn nagels merken dat ze sterker zijn. Heeft zeker ook een gunstige invloed op de stoelgang.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden voor dit produkt, zal het ook aan mijn hond voederen (goed voor de pels). Zeker ook bloedzuiverd doch ook tegen de ontstekingen. Zeer tevreden over de snelheid van levering.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  mijn oudste zoon heeft nogal last van acne en we hebben de indruk dat mits het trouw innemen van Trap Biergisttabletten de huiduitslag wat verminderd is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Biergisttabletten zorgen bij mijn hondjes voor een ideale aanvulling op hun voeding. Ze krijgen er ook een mooie vacht door. Zelfs voor de mens zorgt dit voor een gezond lichaam. Dus slikken maar
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onmisbaar voedingssupplement voor iedereen die vegetarisch is, maar ook zeer handig voor iedereen (de rest). Kwaliteit zonder het minste verwijt, helemaal natuurlijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  biergist - een volledig natuurlijk product - goed voor huid en haar en ik neem ook - om minder te eten - 6 tabletten voor de hoofdmaaltijd is dus ook altijd aardig meegenomen

Trap Biergisttabletten 750 Tabletten + 100 Tabletten Gratis kopen

Je kan Trap Biergisttabletten 750 Tabletten + 100 Tabletten Gratis van het merk Revogan, geproduceerd door REVOGAN , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Solden of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine B