TonixX 30 St tabletten

€ 14,95
€ 13,46
Bespaar 10% (€ 1,49)
Op voorraad
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van TonixX

TonixX is een voedingssupplement van hoge zuiverheid en kwaliteit, met een hoge dosis L-carnitine-L-tartraat.

De belangrijkste rol van het immuunsysteem is een bescherming of “afweer” van ons lichaam tegen infectie en ontwikkeling van ziekten. De behoefte van ons lichaam aan L-carnitine verhoogt bij fysieke stress of bij infecties. L-carnitine is via verschillende mechanismen betrokken bij reacties van het immuunsysteem. Een extra inname van L-carnitine stimuleert ons immuunsysteem.

- vermindering van de totale vetmassa
- verhoging van de spiermassa
- daling van totaal cholesterol en triglyceriden
- stijging van HDL-cholesterol (de “goede” cholesterol, die cholesterol afvoert uit onze weefsels, deze naar de lever transporteert waar de afbraak plaatsvindt)
- vermindering (met 40%) van fysieke vermoeidheid en (met 45%) van de mentale vermoeidheid op de Wessely & Powell schaal.

L-carnitine is een van de meest uitvoerig bestudeerde natuurlijke stoffen in ons lichaam. Men vindt L-carnitine vooral in vlees. Fruit, groenten en granen bevatten nagenoeg geen L-carnitine. Wij consumeren ongeveer 50-200 mg L-carnitine per dag. Ons lichaam maakt zelf ook kleine hoeveelheden aan. De hoeveelheid beschikbare L-carnitine in ons lichaam is soms te laag. Dit is bijvoorbeeld het geval bij jonge kinderen, gedurende de puberteit en adolescentie door een verhoogde energiebehoefte tijdens de groei, tijdens zwangerschap en borstvoeding en bij vegetariërs. Ook tijdens ziekte, heelkunde en tijdens een herstelperiode, bij een hoge fysieke stress, bij uithoudingssporten, bij zware fysieke vermoeidheid, bij bepaalde programma´s voor gewichtscontrole en ook progressief met de leeftijd, kan de voorraad L-carnitine te laag worden. Een aantal gunstige effecten van L-carnitine worden slechts bekomen bij hogere concentraties, dan deze bekomen door voedselinname en eigen synthese (aanmaak).

Gebruik van TonixX

TonixX kan het best met water ingenomen worden, bij voorkeur tijdens ontbijt en/of middagmaal.

De aanbevolen dagelijkse dosis is 3 tabletten per dag, tenzij anders voorgeschreven door uw therapeut.

Voor een optimale gezondheid en een flinke dosis extra energie, is het raadzaam regelmatig uw L-carnitine peil aan te zuiveren en te verhogen met TonixX.

TonixX kan een belangrijk deel uitmaken van een programma voor gewichtscontrole, maar is geen behandeling voor obesitas (zwaarlijvigheid).

Een gunstige invloed op aandacht (concentratie) bij kinderen en jongeren kan zichtbaar zijn na een 3-tal weken.

Ingrediënten TonixX

Elk tablet van TonixX® bevat: 750 mg zuivere L-carnitine-L-tartraat. Dit komt overeen met 510 mg L-carnitine.

Bijwerkingen van TonixX

TonixX wordt zeer goed verdragen. Er zijn met de aanbevolen dagdosis geen nevenwerkingen of interacties met geneesmiddelen gekend. Diarree kan optreden bij extreem hoge doses.
Bewaar de TonixX tabletten op een droge en koele (15°-25°) plaats. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op de verpakking.

TonixX 30 St tabletten
€ 14,95
€ 13,46

Laatste reviews en ervaringen met Tonixx

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze supplementen werken echt goed. Je krijgt een heerlijk gevoel van energie en dit bijna de hele dag door. Let wel op als je last hebt van hartkloppingen, want de stof die in deze supplementen zit kan ervoor zorgen dat je er meer last van hebt en wat meer gejaagd bent. Verder een prima product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zowel ikzelf als mijn moeder hebben steeds veel spierpijn en maken zeer weinig spieren aan. Tonixx help echt tegen spierpijn! Heeft zeker geen negatieve invloed op het slapen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben deze tabletten nu ongeveer 10 dagen aan het nemen, ik neem er maar 2 per dag ipv omdat ik anders schrik heb dat ik misschien niet goed zal kunnen slapen als ik er nog één neem s'avonds. Ik merk echter sedert enkele dagen serieuze verbetering. Ik had ervoor enorm veel last van moe zijn overdag en loom voelen, zoals waarschijnlijk heel veel mensen nu door de lange winter. Ik voel me veel beter, heb meer energie. Ik ga ze nu nog enkele dagen nemen tot het doosje leeg is , maar zeker voor herhaling vatbaar.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  super produkt, na enkele dagen heb ik reeds beterschap in verband met mijn spieren,fibromyalgie, ik hoop dat het ook helpt ter verlichting van de eetlust.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  een heel goed product dat je energie heeft en je eetlust onder controle houdt. ik heb dit product in het verleden ook gebruikt, ik ben nu opnieuw begonnen, ik was toen heel tevreden (ben toen zelfs afgevallen door zijn eetlustremmend karakter)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik elke morgend een voedingssuplement en tonixx is volgens mij wel een degelijk product vanwege zijn hoge L-carnitine gehalte. Een echte aanrader!

TonixX kopen

Je kan TonixX van het merk ixX Pharma, geproduceerd door IXX PHARMA, bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling TonixX of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid