€ 4,00
€ 3,60
Bespaar 10% (€ 0,40)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Tepe Interdental Brush Cyl. 1.10mm Paars Large

Tepe Interdental Brush

Een interdentale rager
is een kleine borstel speciaal ontwikkeld voor reiniging tussen uw tanden, waar een gewone tandenborstel niet bij komt. Het dagelijks gebruiken van een interdentale rager, als aanvulling op het tandenpoetsen, is een eenvoudige en efficiënte manier om uw tanden en tandvlees fris en gezond te houden. Reinigen met een interdentale rager voorkomt tandvleesontstekingen, gaatjes en een slechte adem.
Tepe Interdental Brush Cyl. 1.10mm Paars Large 8 stuks
€ 4,00
€ 3,60
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Tepe interdental brush cyl. 1.10mm paars large

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Prettig vast te houden ragertje en het is ook handig dat het een kleur heeft (per dikte een andere kleur). Het is ook fijn dat er per verpakking een dopje bij is voor als je ze mee wilt nemen. Ik vind wel dat ze snel slijten, ik kan maar 2 á 3x doen met een ragertje, dan gaan ze haartjes verliezen die dan tussen mijn tanden blijven zitten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De paarse interdentale borsteltjes liggen fijn in de hand. Ze helpen tussen je tanden schoon te houden en en mijn tandvlees blijft erdoor in goede conditie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product, sterk en maakt heel goed schoonBlijf het in de toekomst gebruiken De borstel is veerkrachtig en het handvat is makkelijk vast te houden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had dit product al gekocht in de apotheek en het dubbele ervoor betaald en bovendien was hij niet in voorraad dus moest ik het bestellen, conclusie: goede prijs-kwaliteitsverhouding, heel erg tevreden over de zeer snelle levering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb uitstekende ervaringen met de Tepe interdentale borstels. Ik ben deze borstels ongeveer een jaar geleden gaan gebruiken op advies van mijn parodontoloog. Bij latere bezoeken aan de parodontologie praktijk werd de mondhygiëne aanzienlijk positiever beoordeeld.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Borsteltjes hebben een uitstekende kwaliteit, zijn praktisch in gebruik en de levering is via een afhaalpunt geregeld (kan ook thuis) wat prima voor elkaar was.

Tepe Interdental Brush Cyl. 1.10mm Paars Large kopen

Je kan Tepe Interdental Brush Cyl. 1.10mm Paars Large van het merk Tepe, geproduceerd door MEDIDENT , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Floss & Interdentale Borsteltjes