Welkom op de vernieuwde webshop van Farmaline met een nieuw logo en design

TENA Lady Maxi

Afbeelding vergelijkbaar
Adviesprijs
Bespaar
12 St
Helaas bieden wij dit artikel niet aan.
Uit de handel genomen
  • Productcode / EAN
    3054244 / 7322540593099
  • Doseringsvorm
    Verband
  • Fabrikant
    Essity Belgium SA-NV

Productdetails & verplichte informatie

Bestemd voor matig tot zwaar urineverlies, met InstaDry zone voor snelle absorptie.
Verdere productinformatie
TENA Lady Maxi met de unieke InstaDRY™ Zone geeft u DRIEVOUDIGE BESCHERMING tegen doorlekken, ongewenste geurtjes en een vochtig gevoel. TENA Lady Maxi is superveilig en absorbeert veel meer dan een normaal maandverband. Het verband biedt ultieme bescherming voor een droog en comfortabel gevoel in elke situatie
 
  • InstaDRY™ zone voor onmiddellijke absorptie
  • Fresh Odour Control voor meer zelfvertrouwen
  • Drievoudige bescherming – Droog, veilig & Odour Control™
InstaDRY™ zone voor onmiddellijke absorptie
De unieke InstaDRY™ technologie neemt het vocht direct op in het verband ver weg van uw huid, biedt een comfortabel gevoel en houdt u droog.

Fresh Odour Control voor meer zelfvertrouwen
Laat u niet weerhouden door urineverlies! TENA Lady is voorzien van Fresh Odour Control met micro-fresh parels die de ontwikkeling van geurtjes verminderen. Dankzij TENA Lady voelt u zich fris en zeker, waar u ook mee bezig bent.

Drievoudige bescherming – Droog, veilig & Odour Control™
Alle TENA Lady-producten bieden u drievoudige bescherming tegen doorlekken, geurtjes en een vochtig gevoel. Zo blijft u de gehele dag en nacht droog, beschermd en vol vertrouwen.

Dermatologisch getest
Alle materialen in het product zijn dermatologisch getest. Vriendelijk en veilig voor de huid.

Extra zijdezacht en droog verband
Alleen een droge huid blijft beschermd en geeft een fris gevoel. Daarom heeft TENA Lady verband met zijdezacht Silky Soft toplaag dat vocht meteen wegvoert van de huid. Met TENA Lady verband voelt u zich altijd droog en zelfverzekerd.

TENA Lady is anatomisch gevormd voor meer discretie en comfort
TENA Lady biedt een grote mate van bescherming, comfort en discretie. TENA Lady verband is anatomisch gevormd en zo ontworpen dat u zich op uw gemak voelt en op leuke dingen kunt concentreren.

Zachte elastische zijkanten voor een perfecte pasvorm
Het gaat er uiteindelijk om dat u zich zeker voelt. Daarom sluiten de elastische zijkanten van TENA Lady goed aan. Ze volgen de beweging van uw lichaam, waar u ook mee bezig bent. Met TENA Lady verband bent u vrij om vol zelfvertrouwen op pad te gaan, zonder zorgen over urineverlies.

Zacht ademend materiaal helpt gezonde huid te behouden
TENA Lady is voorzien van zacht, ademend materiaal dat de lucht laat circuleren. Dit houdt onnodig vocht weg bij de huid, zodat deze gezond blijft. Met TENA Lady voelt u zich altijd fris.

Individueel verpakt
Elk TENA Lady verband is individueel verpakt en past moeiteloos in een handtas of binnenzak. Hierdoor is het gemakkelijk mee te nemen als weg te gooien.

Lengte: 37.7 cm

9 Reviews van TENA Lady Maxi

4,9van 5 sterren
  • 8
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0

Reviews filteren:

Voor elke kwalitatieve review van minimum 50 woorden die je schrijft, ontvang je een promocode van Promocode korting, geldig op je volgende aankoop!

  • Tb

    van Ann B. op 20/05/2020

    Convient tb

  • Top

    van Huyers A. op 20/03/2020

    Perfecte levering,zeer tevreden over de bestelling bij farmaline.

  • van Monika L. op 27/04/2017

    Deze Tena Lady Maxi is zeer goed absorberend. Geen hinder in bewegingen. Geen angst meer om mij te "misgaan". Ik hoef ook niet bang te zijn voor geurtjes. Ze is ook comfortabel om te dragen.

  • van Linda V. op 15/05/2015

    praktisch aangenaam om dragen is heel licht en je voelt er zo veilig in ik was de eerste keer dat ik er kennis van nam met het staaltje dat me werd toegestuurd

Om de echtheid te controleren

Alle productreviews die voldoen aan de hier uiteengezette criteria worden gepubliceerd, ongeacht of ze positief of negatief zijn. Bij de verificatie van reviews wordt de echtheid niet gecontroleerd. Meer informatie vind je op onze hulppagina onder "Veelgestelde vragen (FAQ)" en vervolgens onder "Reviews".

Alternatieven voor dit product