€ 169,00
€ 148,72
Bespaar 12% (€ 20,28)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Tempur Hoofdkussen Ombracio

Het Tempur Ombracio Hoofdkussen geeft ergonomische ondersteuning, ideaal voor buikslapers!
De speciale vormgeving van het kussen helpt uw ademhaling te optimaliseren wanneer u op uw buik slaapt.
Bevat TEMPUR microkussentjes voor uitstekend comfort en ondersteuning.

Indicatie

Gevoel: zacht

Kernpunten:
 • Ook geschikt voor buikslapers
 • Het ontwerp optimaliseert ademhaling
Materiaal hoes: 75% katoen, 25% polyester

Wasbaar, verwijdbaar en hypoallergeen

Ingrediënten Tempur Hoofdkussen Ombracio

Het Ombracio Hoofdkussen ondersteunt u in uw favoriete slaaphouding. De vorm, het materiaal en de hoes van het kussen zijn ontworpen voor betere ventilatie, comfort en eenvoudigweg een meer rustgevende nachtrust.
Tempur Hoofdkussen Ombracio 1 stuk
€ 169,00
€ 148,72

Laatste reviews en ervaringen met Tempur hoofdkussen ombracio

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Aangepast vorm om de armen te leggen. Het schuim past zich aan aan de morfologie. Het past in kussenslopen van 50x70 waardoor we ons huidig slaapkamertextiel kunnen blijven gebruiken. Snelle zending, goede opvolging van de bestelling.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het heeft lang geduurd eer ik de stap heb genomen om het te kopen, maar ik heb er geen spijt van! Het gevolg: onmogelijk om nog naar klassieke kussens over te gaan na deze kussen! Ik slaap op de buik en hij is perfect: het laat toe goed de neus vrij te maken; je ademt goed en de steun is PERFECT; nooit meer pijn aan de nek; DE BESTE KUSSEN IN DE WERELD, HET IS ECHT DE INVESTERING WAARD!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een Tempur OMBRACIO hoofdkussen is de oplossing voor mensen die in buik/zij-ligging hun kussen plegen te omarmen. Bij het invullen van een vragenlijstje (om te bepalen welk voor mij het beste hoofkussen zou zijn) wegens constante nek- en/of schouderpijn in lighouding, werd mij de OMBRACIO aanbevolen. Na ietwat twijfels het kussen aangekocht en daadwerkelijk het is voor mij de oplossing.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb vele kussens gehad en veel nek en hoofdpijn klachten.En vervorming van het kussen,dit kussen is duur,schrok mij echt rot. Maar zeker het geld waard,goedkoop is duurkoop.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  materiaal was goed maar gezien mijn klachten is dit kussen helaas niet de oplossing,wel een prettige afhandeling en vriendelijk contact. wellicht kom ik nog een keer terug.

Tempur Hoofdkussen Ombracio kopen

Je kan Tempur Hoofdkussen Ombracio van het merk Tempur, geproduceerd door DISTRAC , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Tempur Kussen of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Bedden & toebehoren > Hoofdkussen