Teddy-Vit Vitamine C/Echinacea/Propolis Beertjes 50 stuks

€ 13,95
€ 11,86
Bespaar 15% (€ 2,09)

Omschrijving van Teddy-Vit Vitamine C/Echinacea/Propolis Beertjes

Teddy-Vit Echinacea is een voedingssupplement voor kinderen en volwassenen. Bevat Echinacea, propolis en vitamine C.

Echinacea ondersteunt het afweersysteem.

Indicatie

Ondersteunt het afweersysteem
Teddy-Vit Vitamine C/Echinacea/Propolis Beertjes 50 stuks
€ 13,95
€ 11,86

Laatste reviews en ervaringen met Teddy-vit vitamine c/echinacea/propolis beertjes

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind het prima, mijn kindjes eten het erg graag. Het is goed dat ze nog naast de voeding kansen krijgen om extra vitamine c op te doen. Zeker en vast goed voor de winter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze zachte gummybeertjes zijn mijn dochters favoriete vitamientjes. Elke dag krijgt ze eentje met als doel haar weerstand optimaal te houden. Ik vind ze ook veiliger omdat ze zacht zijn.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  tot mijn grote spijt moet ik melden dat mijn kleinzoon van 2,5 jaar het zo niet heeft met deze beertjes,alhoewel ik ze zelf vrij smakelijk vind,maar over het algemeen is hij geen voorstander van zachte snoepjes eerder een voorkeur voor noten en gedroogd fruit..'k zal mijn kleindochter van 9 dan maar proberen te verleiden zeker...
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Niet alleen geschikt voor kinderen maar ook voor volwasseenen en iedereen die vindt dat hij nog wel een extra vitamine kan gebruiken. Lekker, compact en voldoende met 1 per dag!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Lekkere snoepjes voor de kindjes om hun weerstand te sterken in het herfst & winterseizoen. Echinacea staat bekend als versterker voor de weerstand, en Propolis siroop heb ik nog gegeven als ze last hadden aan hun luchtwegen. Nu is dit samen met vitamine C in één "snoepje" gecombineerd. Want het feit dat het beertjes zijn, maakt het extra attractief voor de kindjes: ik laat ze steeds kiezen -> "welke wil je? oma beer? opa beer? mama beer?" Zo zorg ik al spelend ook voor hun gezondheid.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit vitaminesupplement nemen onze dochters met veel plezier in de winterperiode. De smaak bevalt hen wel en bovendien werkt het efficiënt ter verhoging van de weerstand. De snotneuzen zijn flink verminderd. Aangewezen is om tussen twee doosjes een 14-tal dagen te wachten, zo blijft het lichaam zelf ook weerstand opbouwen.

Teddy-Vit Vitamine C/Echinacea/Propolis Beertjes kopen

Je kan Teddy-Vit Vitamine C/Echinacea/Propolis Beertjes van het merk Teddy-vit, geproduceerd door STYLEPHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine C
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen > Kinderen