Ted Rested Kniekous 4435 Regular Zwart Medium 1 stuk

€ 25,49
€ 22,94
Bespaar 10% (€ 2,55)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Ted Rested Kniekous 4435 Regular Zwart Medium

Na sommige operaties of langdurig verblijf in het ziekenhuis kunnen zich in de aderen diep in uw benen bloedklonten vormen. Als dat gebeurt, wordt dat diep-veneuze trombose genoemd (vaak afgekort tot DVT).

Als de klont losraakt, kan hij via de aderen in het hart of de longen terechtkomen en daar in een belangrijke ader astlopen. Dit heet pulmonaire embolie of PE. Het is een ernstige aandoening, die in sommige gevallen de dood tot gevolg heeft.

Om dit te helpen voorkomen, hebt u in het ziekenhuis klinisch bewezen T.E.D. anti-emboliekousen gekregen en misschien ook antistollingsmiddelen.
  • zwart
  • medium

Gebruik van Ted Rested Kniekous 4435 Regular Zwart Medium

Tot 6 weken na uw verblijf in het ziekenhuis kunt u nog DVT krijgen.

Daarom is het vaak raadzaam om in die tijd ofwel T.E.D. anti-emboliekousen, ofwel REST.E.D. antiemboliekousen te dragen.

ResT.E.D. anti-emboliekousen bieden evenveel bescherming tegen DVT als de witte T.E.D. antiemboliekousen die u in het ziekenhuis heeft gekregen, maar ze zijn praktischer voor dagelijks gebruik na uw ontslag uit het ziekenhuis.
€ 25,49
€ 22,94
Product niet verkrijgbaar

Ted Rested Kniekous 4435 Regular Zwart Medium kopen

Je kan Ted Rested Kniekous 4435 Regular Zwart Medium van het merk Fagron, geproduceerd door COVIDIEN BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Aambeien & Zware benen > Steunkousen
EHBO & Thuiszorg > Steunkousen
50+ > Aambeien & Zware benen > Steunkousen