€ 16,30
€ 13,37
Bespaar 18% (€ 2,93)
Promotie -18% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Tasectan Poeder 20 zakjes

Omschrijving van Tasectan Poeder

Tasectan® is een medisch hulpmiddel dat dient om de fysiologische functies van de darmwand te herstellen en dat speciaal werd ontwikkeld om de symptomen van diarree van uiteenlopende oorsprong, zoals een opgezette buik en frequente ontlasting, onder controle te houden en te verminderen. Doeltreffend binnen 12 uur.

Gelatinetannaat, het bestanddeel van dit product, ondergaat geen wijzigingen in de maag en vormt een laagje dat het darmslijmvlies beschermt en zo de frequentie en de duur van de diarreeverschijnselen vermindert. Dit medisch hulpmiddel is verkrijgbaar als capsules voor volwassenen en als poeder voor kinderen.

Indicatie

Een medisch hulpmiddel dat de fysiologisch functies van de darmwand herstelt en symptomen diarree helpt verminderen.

Gebruik van Tasectan Poeder

Kinderen jonger dan 3 jaar: 1 zakje om de 6 uur totdat de symptomen verdwenen zijn.
Kinderen van 3 tot 14 jaar: 1 à 2 zakjes om de 6 uur totdat de symptomen verdwenen zijn.
Poeder kan gemengd worden met voedsel of met een beetje melk, fruitsap of water. Goed mengen en onmiddellijk innemen.

Ingrediënten Tasectan Poeder

250 mg Gelatinetannaat

Waarschuwing

Tasectan® niet gebruiken in geval van allergie voor gelatinetannaat of voor een van de andere stoffen in dit product.
Het is niet nodig een arts te raadplegen voordat u dit product gaat gebruiken. Het wordt echter aangeraden om dit wel te doen indien de symptomen ernstig zijn of aanhouden of indien er twijfel is over de diagnose, zeker bij kinderen jonger dan 3 jaar en bij ouderen.
In geval van diarree bij kinderen jonger dan 3 jaar, wordt u aangeraden contact op te nemen met uw arts, vooral als er ook andere symptomen aanwezig zijn.
Het is aan te raden om een grote hoeveelheid vocht in te nemen en de gebruikelijke dieetmaatregelen bij de behandeling van diarree in acht te nemen (orale rehydratatie).
Hoewel geen bijwerkingen werden waargenomen, wordt afgeraden dit medisch hulpmiddel tijdens de zwangerschap of tijdens de eerste maanden van de borstvoeding te gebruiken. Raadpleeg altijd eerst uw arts.
Gebruik dit product niet meer na de vervaldatum die staat vermeld op de verpakking. 
Gebruik het product niet als de blister of het zakje open of beschadigd is.
Bewaar bij kamertemperatuur en verwijderd van elke warmtebron. Niet in de vriezer bewaren.
Houd buiten het bereik van kinderen. 
€ 16,30
€ 13,37

Laatste reviews en ervaringen met Tasectan poeder

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  DOOR DE SNELLE WERKING ZEER EFFECTIEF BIJ DIARREE. DE ZAKJES ZIJN HANDIGER IN GEBRUIK DAN DE CAPSULES. DOOR ZIJN SAMENSTELLING OOK VEILIG TE GEBRUIKEN DOOR KINDEREN.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt snel diaree te stoppen bij kinderen. Kinderen kunnen dit makkelijk opdrinken omdat het op te lossen is in water. Ideaal om mee te nemen op vakantie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze gekocht om mee te nemen in de reiskoffer. Altijd handig als kinderen plots diarree krijgen. Makkelijke zakjes voor de kindjes om in te nemen. Een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snel werkend poeder tegen diarree bij kinderen. Het is ook zo goed als smaakloos, dus heel makkelijk in te nemen bij wat yoghurt of fruitsap. Na twee zakjes is er al beterschap te merken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze gebruiken we al enige tijd voor onze kleine gasten. Ons zoontje (Nu een goeie 3 jaar) heeft immers al altijd een beetje een teerder darmgestel gehad en ons dochtertje (Nu een goeie 7 maand) weet ook een beetje van hetzelfde probleem. Als zij enkele keren na elkaar diarre heeft geven we 1 à 2 dagen Tasectan, dit tot maximum 4x/dag en voor je't weet is't probleem opgelost. De gemakkelijkheid zit er 'em ook in dat je dit produkt zonder veel problemen in de afgekofde borstvoedingsmelk of flesmelk kan mengen. Geeft gewoon een beetje een chocomelkachtige kleur aan de melk, maar de baby/peuter drinkt de melk hierdoor niet minder graag.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Met een lepeltje confituur of appelmoes kan het sneller ingenomen worden maar een smelt tablet was op zich handiger. Los ervan, het is een effectief product dat ook voor kinderen veilig is dus wij zijn er zeer tevreden van.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Snelle bestelling en eenvoudige betaling Levertijd gerespecteerd Gewoon een klein negatief puntje met de site voor het zoeken van producten dat is niet geweldig
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product ! Werkt snel bij diarree maar veroorzaakt geen constipatie. Makkelijk om in te nemen, m'n zoontje lust het zelfs graag ! Een aanrader !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit kan ook veilig gegeven worden aan peuters bij diarree. Het heeft geen neveneffecten bij onze kindjes en het helpt na twee dagen. Een voordeel is ook dat het poeder in verschillende vloeistoffen kan opgelost worden. Nadeel: nogal prijzig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze dochter is nogal gevoelig aan "diarree". Vroeger gebruikten we enterol maar duurde soms echt lang vooraleer haar stoelgang weer ietwat gebonden werd. Met tasectan hebben we dat probleem niet meer, binnen een dag of 3 is het over mits gebruik van 3 zakjes per dag! Super!

Tasectan Poeder kopen

Je kan Tasectan Poeder van het merk Therabel, geproduceerd door THERABEL PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Diarree