Cattier Tandpasta Whitening Gevoelige Tanden 75 ml

€ 6,99
€ 6,29
(€ 8,39 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,70)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Cattier Tandpasta Whitening Gevoelige Tanden

Cattier Tandpasta Whitening Gevoelige Tanden zorgt voor een frisse adem biedt een volledige dagelijkse verzorging voor witte en gezonde tanden. Door de proteolytische werking wordt de verwijdering van tandsteen en tandplak bevorderd. De zachte en effectieve bestanddelen zijn zorgvuldig geselecteerd. De formule is rijk aan fluoride.

De tandpasta maakt de tanden witter en helpt om tandplak en tandsteen te verwijderen door de proteolytische werking. Hierbij bestrijden twee enzymen de tandplak door peptide-bindingen, die proteïnen met elkaar verbinden, te vernietigen.

Het herstelt en versterkt het tandvlees door de samentrekkende en stimulerende eigenschappen van het natuurlijke souak extract. Souak wordt gemaakt uit schaafsel van de walnootbast.

Ook worden de tanden voorzichtig gereinigt met polijstmiddel, waarbij rekening gehouden wordt met de natuurlijke beschermlaag.

Gebruik van Cattier Tandpasta Whitening Gevoelige Tanden

Poets, na elke maaltijd, gedurende 3 minuten zacht de tanden tot aan het tandvlees. Breng voor een frisse adem, voor het spoelen van de mond, nog een kleine hoeveelheid tandpasta aan op de tandenborstel en poets voorzichtig de tong.

Ingrediënten Cattier Tandpasta Whitening Gevoelige Tanden

Bevat natriummonofluorfosfaat en munt, met natuurlijk souak extract.
€ 6,99
€ 6,29
(€ 8,39 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Cattier Tandpasta Whitening Gevoelige Tanden kopen

Je kan Cattier Tandpasta Whitening Gevoelige Tanden van het merk Cattier, geproduceerd door 2PHARMA OTC , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Gevoelige Tanden
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Witte Tanden
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Gevoelig / Geïrriteerd Tandvlees