€ 3,01
€ 2,71
Bespaar 10% (€ 0,30)

Omschrijving van Tandenborstel step by step 0-2 jaar

De basis van goede mondverzorging wordt al in de eerste levensjaren gelegd. Daarom heeft Jordan een speciale serie kindertandenborstels die de ontwikkeling van je kind volgt.

1. De eerste tandjes komen rond de 6e tot 12e maand.
2. Tegen de tijd dat je kind 3 jaar is zijn bijna alle melktanden verschenen.
3. Het wisselen van de melktanden gebeurt tussen de leeftijd van 5 tot 12 jaar. Gedurende deze overgangsjaren zullen de kinderen een combinatie van melktanden en vaste tanden hebben.

De Step by Step serie van Jordan is gebasseerd op de dentale eigenschappen van kinderen van verschillende leeftijden. De serie is verdeeld in 3 leeftijdsegementen:

1. 0 tot en met 2 jaar
2. 3 tot en met 5 jaar
3. 6 tot en met 9 jaar

Elke tandenborstel in elk leeftijdsegement is niet alleen ontworpen om ergonomisch comfortabel te zijn voor het kind, maar ook voor de volwassene die het kind helpt bij het tandenpoetsen is de Jordan kindertandenborstel comfortabel.

Tandenborstel step by step 0-2 jaar 1 stuk
€ 3,01
€ 2,71

Laatste reviews en ervaringen met Tandenborstel step by step 0-2 jaar

Schrijf een review
  • 5/5
    Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
    Beoordeeld door
     
    De opzetborstel is zeer klein, wat perfect is voor de grootte van de mond van een kind jonger dan twee jaar. De borstel is gemakkelijk te hanteren en te gebruiken door de ouder. De felle kleuren maken het aantrekkelijk voor het kind.

Tandenborstel step by step 0-2 jaar kopen

Je kan Tandenborstel step by step 0-2 jaar van het merk Jordan, geproduceerd door BENCKMAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandenborstels