Suprasorb X PHMB Steriel 9 x 9cm 20541 5 stuks

€ 51,84
€ 44,06
Bespaar 15% (€ 7,78)
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Suprasorb X PHMB Steriel 9 x 9cm 20541 5 stuks

Omschrijving van Suprasorb X PHMB Steriel 9 x 9cm 20541

Suprasorb X voor zwak tot matig exsuderende, niet geïnfecteerde wonden regelt de vochtigheid van de wond dankzij de unieke structuur van biosynthetische HydroBalance-vezels. Het bijzondere daaraan: Suprasorb X is in staat vocht uit de wond op te nemen en af te geven —afhankelijk van de wondsituatie en de hoeveelheid exsudaat. Daarbij wordt ofwel overtollig exsudaat opgenomen, of vocht uit het verband aan de wond afgegeven, of beide tegelijk.
 
Suprasorb X is bijzonder zacht en soepel en bestrijdt pijn. Omdat het verband tweezijdig te gebruiken is, biedt het veel zekerheid in het gebruik. Bij de vochtige wondverzorging moet er bij de keuze van een geschikt secundair verband (bijvoorbeeld Suprasorb F of Suprasorb P) op gelet worden dat Suprasorb X in het wondgebied vochtig blijft. Suprasorb X is verkrijgbaar als kompres en als tamponnade.
- pijnreductie zonder farmacologische hulpmiddelen
- zeer goede wondgenezing dankzij uniek HydroBalance-effect (vochtregulatie)
- grote mate van comfort dankzij de zachte en soepele structuur
- zeer economisch, dankzij langere intervallen tussen verbandwisselingen

Indicatie

Antimicrobieel HydroBalance wondverband
- zwak tot matig exsuderende wonden
- oppervlakkige of diepe wonden
- wonden met infectiegevaar
-geïnfecteerde wonden
- in alle fasen van de wondgenezing zoals: ulcers van uiteenlopende diverse oorsprong, tweedegraads brandwonden, wonden door huiddonatie en -transplantatie, posoperatieve wonden, schaafwonden/laceraties

Gebruik van Suprasorb X PHMB Steriel 9 x 9cm 20541

de wond volgens gebruikelijke standaard reinigen en vervolgens de wondomgeving met steriele wondkompressen zorgvuldig droogdeppen.
Suprasorb X op de wond leggen en in vorm brengen. Als de tamponnade wordt gebruikt, deze meermaals vouwen en losjes in de wond plaatsen.
afhankelijk van de exsudatiegraad fixeren met geschikt secundair verband: bij niet geïnfecteerde wonden Suprasorb X bijvoorbeeld met Suprasorb F of Suprasorb P.

Waarschuwing

- radiolucent
- Interval tussen verbandwisseling: wodt op basis van wondtoestand, exsudatiegraad en het secundaire verband door de arts bepaald, uiterlijk na 5 - 7 dagen.
- Let bij infecties op: occlusief secundair verband uitsluitend na beslissing van de arts, afhandelijk van de algehele situatie.
Suprasorb X PHMB Steriel 9 x 9cm 20541 5 stuks
€ 51,84
€ 44,06

Suprasorb X PHMB Steriel 9 x 9cm 20541 kopen

Je kan Suprasorb X PHMB Steriel 9 x 9cm 20541 van het merk Lohmann & Rauscher, geproduceerd door LOHMANN & RAUSCHER , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling L&R - Actieve verbanden of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Absorberende Verbanden