Supervoeding Chia Seeds Bio 300 g

€ 8,85
€ 7,88
(€ 26,27 / kg)
Bespaar 11% (€ 0,97)

Omschrijving van Supervoeding Chia Seeds Bio

Chia zaden, die traditioneel gekweekt en verbruikt werden door de Inca’s, bevatten een unieke bron aan omega-3, vitale vetzuren die bescherming bieden tegen ontstekingen zoals artritis en hartaandoeningen. Chia zaden reguleren de bloedsuikerspiegel: omdat ze zeer rijk zijn aan oplosbare vezels, vertragen ze de snelheid waarmee ons lichaam gluciden omzet in eenvoudige suikers. Helpen om te vermageren: hun slijmachtige consistentie geeft een sneller verzadigingsgevoel, waardoor het aantal tussendoortjes afneemt, en heeft een gunstig effect op het spijsverteringsstelsel.

Chiaseeds 100% getest door de Geneva kantonale erkend laboratorium de nieuwe voedingsmiddelen Kennisgeving van 21/03/2011.

Indicatie

Supervoeding is de functionele voeding niet alleen voor de uiterlijke schoonheid maar ook voor de organen. Supervoeding bevat vitaminen en minerale een hogere percentages aan nutriënten dan andere voeding. De superfruits helpen het immuunsysteem aan te sterken. Wanneer ze in de juiste hoeveelheden en regelmatig ingenomen zijn, kunnen ze de gezondheid en vitaliteit verbeteren en tekorten aanvullen. Een verheerlijking in de keuken qua smaak maakt de transitie naar een gezondere eetstijl gemakkelijk.

Gebruik van Supervoeding Chia Seeds Bio

2 soeplepels per dag

Ingrediënten Supervoeding Chia Seeds Bio

Ingrédients: canneberges bio, sucre de canne bio, huile de tournesol bio
Valeurs ntritionnelles: moyennes pour 100g
Valeur énergétique: 329 Kcal - 1377 KJ
Protéines: 0,23g
Lipides: < 0,25g
dont saturés: < 0,1g
Cholestérol: < 1mg
Glucides: 82,1g
dont sucres totaux: 71,3g
Fibres alimentaires: 5,7g
Sodium: 6mg
VitA: < 4RE
VitC: < 0,2mg
Calcium: 7g
Fer: 0,43mg
Supervoeding Chia Seeds Bio 300 g
€ 8,85
€ 7,88
(€ 26,27 / kg)

Supervoeding Chia Seeds Bio kopen

Je kan Supervoeding Chia Seeds Bio van het merk Jearese, geproduceerd door JEARESE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Welzijn & Gezondheid > Detox
Vitamines & Voedingssupplementen > Superfoods