€ 8,95
€ 6,80
Bespaar 24% (€ 2,15)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 30/06/2019

Omschrijving van STARBALM Heat Patches 10x14 cm

De Heat Patches worden gebruikt na het sporten. Ervaar je spierpijn of zijn de spieren oververmoeid? Dan zijn de STARBALM® Heat Patches de ideale oplossing. De Patches zijn op waterbasis waardoor er geen irritatie aan de huid ontstaat. De Heat Patches zijn zeer flexibel en kunnen gedragen worden tijdens werk, bij het slapen gaan of bij het vervolgen van de oefening of sport. 

Gebruik van STARBALM Heat Patches 10x14 cm

Ingrediënten STARBALM Heat Patches 10x14 cm

MENTHOL, TOCOPHEROL ACETATE, METHYL NICOTINATE, METHYL SALICYLATE, POLYACRYLIC ACID, KAOLIN, TITANIUMOXIDE, GLYCERIN, HYDRATED ALUMINIUM, WATER 
€ 8,95
€ 6,80

Laatste reviews en ervaringen met STARBALM Heat Patches 10x14 cm

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullnonenone
  3/5

  Ze geven bij mij niet 100% effect en ze kleven niet goed. En vallen dus vlug af op de plaats waar je ze hebt gekleefd. Persoonlijk heb ik er weinig aan. Mensen met mildere klachten misschien wel.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Zeeeeer goed!!! zeer goed!!! zeer goed!!! Ik heb de pleister met rode zalf en vanaf het eerste gebruik had ik geen pijn meer!!!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  goede warmtepleisters. eenvoudig aan te brengen en de pleisters beginnen direct te werken. de pleisters werken diep door tot aan de schouderbladen. het effect van een pleister kan een paar dagen blijven.

  Was deze beoordeling nuttig?

STARBALM Heat Patches 10x14 cm kopen

Je kan STARBALM Heat Patches 10x14 cm van het merk STARBALM, geproduceerd door NOVUM PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Sport > Verzorging
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Spieren-Gewrichten