€ 7,95
€ 6,76
(€ 13,52 / 100 ml)
Bespaar 15% (€ 1,19)

Omschrijving van STARBALM Stick

De STARBALM® Stick is ideaal voor zelfgebruik. Het grote voordeel van dit product is dat de handen schoon blijven tijdens het aanbrengen van de crème op de huid. De stick is eenvoudig in gebruik. Draai de knop aan de onderkant van de stick en de crème komt vanzelf. Dit product is tevens ideaal om mee te nemen ongeacht welke sport je beoefent. 

Ingrediënten STARBALM Stick

HEXADECANOL, MENTHOL, EUCALYPTUS OIL, PINE NEEDLE OIL, DIMETHICONE, AEO, POLYVINYLPYRROLIDONE (PVP),TRIETHANOLAMINE (TEA), CETYL PALMITATE, CINNAMAL, EUGENOL, TURPENTINE OIL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PURIFIED WATER.
€ 7,95
€ 6,76
(€ 13,52 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Starbalm stick

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wonderbaarlijke stick en gemakkelijk aan te brengen op de plaats waar het nodig is. Geeft een warme gloei, wat ideaal is voor de spieren of de pijn te verminderen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Star Balm Stick 50 ml stick is een zeer goed verwarmend product dat zeer snel werkt. De dosering is nauwkeurig dankzij het wiel dat de gewenste dosering geeft. aan te bevelen
 • 2/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het product past niet erg goed bij mij, want ik had niet verwacht dat er een soort crème stick die het contact met de huid koud en vochtig maakt en vooral zeer snel leeg u het 4 keer gebruikt is er niets meer over is.....
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is heel gemakkelijk in gebruik. U kan dit zelf gemakkelijk insmeren op de plaats die nodig is en daarbij een lichte massage geven. Uw handen worden niet vettig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer sterke tijgerbalsem. Heel gemakkelijk zelf aan te brengen omdat het een stick is. Geeft geen kleur af op je kledij in tegenstelling tot het product in potje. Aangename geur.

STARBALM Stick kopen

Je kan STARBALM Stick van het merk STARBALM, geproduceerd door NOVUM PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Sport > Verzorging
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Spieren-Gewrichten