Specific FDD-HY Food Allergy Management 2,50 kg

€ 37,25
€ 32,41
Bespaar 13% (€ 4,84)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Specific FDD-HY Food Allergy Management

Specific FDD-HY Food Allergy Management. Te gebruiken bij voedselallergie, voedselintolerantie, huidklachten en maag-darmproblemen zoals braken en diarree.

Specific FDD-HY is een compleet, uitgebalanceerd hypoallergeen dieet met een beperkt aantal ingrediënten op basis van zalm en rijst) dat voldoet aan de voedingsbehoefte van kittens en volwassen katten met voedselallergie. De hoogwaardige kwaliteit, de goed verteerbare ingrediënten, het geringe gehalte aan vezels en het verhoogde gehalte aan elektrolyten maken het dieet uitermate geschikt voor katten met maag-darm problemen, die veroorzaakt worden door een acuut verstoorde absorptie, slechte vertering of verminderde werking van de alvleesklier (pancreasinsufficiëntie). Food Allergy Management is gemakkelijk verteerbaar en daarom ideaal voor katten met pancreasinsufficiëntie. Voorvertering met pancreas-enzympreparaten wordt aanbevolen.

Om symptomen van voedselallergie te voorkomen is het erg belangrijk dat alleen Specific FDD-HY voeding wordt gegeven! Specfic heeft ook een natvoer in deze lijn, de FDW.

Psyllium Husk is een gel-vormende, oplosbare vezel die diverse malen het eigen gewicht aan vocht opneemt en bekend is om zijn gunstige effect op de regulering van de activiteit van het maag-darm kanaal.

Indicatie

Specific FDD-HY Food Allergy Management. Te gebruiken bij voedselallergie, voedselintolerantie, huidklachten en maag-darmproblemen zoals braken en diarree.

Ingrediënten Specific FDD-HY Food Allergy Management

Ingredienten droogvoer FDD: Rijst, gehydrolyseerde eiwitten zalm, rijst eiwit, varkensvet, mineralen, poedervormige cellulose, vitaminen en sporenelementen, psyllium, zonnebloem olie, taurine
Specific FDD-HY Food Allergy Management 2,50 kg
€ 37,25
€ 32,41

Laatste reviews en ervaringen met Specific fdd-hy food allergy management

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Dit uitstekend voer,aangezien mijn kat erg gevoelig is. Jullie hebben ook nog eens de goedkoopste prijs. Jammer dat jullie geen aanbiedingen hebben van 2 zakken voor een leuke prijs.

Specific FDD-HY Food Allergy Management kopen

Je kan Specific FDD-HY Food Allergy Management van het merk Specific, geproduceerd door DECHRA VETERINARY PRODUCTS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Voeding > Kat